- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Tbr ederım cnm mıde yanması bar hatta susatıyo benı bayaIyi akşamlar herkese, dün ben de test yaptım çift çizgi çıktı :) ama ilk hamileliğim çok farklıydı. Şimdi acayip bi şekilde yanma var midemde ve böyle bi boşluğa düşmüş gibiyim. Sizde de bu hisler var mı.
Akıntı oluyor canım. Sevindim sorun olmadığına.Bıraz renksız akıntım var ıslagım cnm ya
Sagol cnm aman allahım korusun hepımızı senın nekdrlık kan verdınmı betan kacAkıntı oluyor canım. Sevindim sorun olmadığına.
Cikti pozitif coook sukur 137 cikti pazartesi tekrar gitcem insallah artarSaat farkı yok hepsi aynı saatte
Senin sonuçlar çıktı mı
Keseyi ve kalp atışını görsek rahatlarız inşallahhIyıym cnm nasıl gıdıyomvqrmı bısıler az once bıseyler geldı benden korktm akıntımgelıyo sanırom baya ıslagım
Ay en cok ıstedıgım ya ıkı haftaya duyarız ıns dımıKeseyi ve kalp atışını görsek rahatlarız inşallahh
Cikti pozitif coook sukur 137 cikti pazartesi tekrar gitcem insallah artar
Insallah canim :)Maşallah canım insallah artar
İnşallah sağlıklı gebeliktir
Bende pazar tekrarliycam bi daha
3. Testim olacak
Benimde tam tersi iştah gitti.Merhaba hanımlar
Iştahla başım dertteölümüne yiyorum.. Ne yapsam bilemedim. Kilolar alıp başını gidecek daha ilk ayda
Ben bugun Dr gittim keseye goremedik erken daha dedi yarın kan vericem değerler yükselmisse keseyi görmek için bir kaç gün daha beklicez
inşaAllah herşey iyi olacak. Sen ikinci bende üçüncü hatta bakarsın hem üçüncü hem dördüncü yavrularimizi kucagimiza yine ayni ayda alicazKizlar bende carsamba gunu normal gebelik testinde gormustum cift cizgiyi.
Bu sabah yine yaptim daha koyuydu.
Kan verdim 65,97 cikti❤
Batım 28 Ocak normalde.
Bi onceki dış gebelikti,gecirdigim icin tekrar olma riski artik daha fazla ama insallah iyi olacak hersey,iyi hissediyorum❤Dualarınızı esirgemeyin❤
Iyi akşamlar herkese, dün ben de test yaptım çift çizgi çıktı :) ama ilk hamileliğim çok farklıydı. Şimdi acayip bi şekilde yanma var midemde ve böyle bi boşluğa düşmüş gibiyim. Sizde de bu hisler var mı.
Insallah canim :)
Evet canim 11. GubBugün 11. Gün demi seninde
Evet canim 11. Gub
Komşuyuz o zaman :) bende taşdelende oturuyorum yan mahalle:) hadi işin rast gelsin o zaman. İşyerimde o hastanenin orda, çağrı merkezi üzerine.Sancaktepede oturuyorum canim suanda da yoldayim erdem hastanesine gidiyorum test icin sen neresinde calisiyorsun
Kaç çıktı kan değeri benim 1 hafta var adetime idrarda yaptım çift çizgi çıktı sonra kan tahlili yaptırdım 60Hayirli olsun oskun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin :)
Iyi akşamlar herkese, dün ben de test yaptım çift çizgi çıktı :) ama ilk hamileliğim çok farklıydı. Şimdi acayip bi şekilde yanma var midemde ve böyle bi boşluğa düşmüş gibiyim. Sizde de bu hisler var mı.
Aynen yakiniz canim.. :)Komşuyuz o zaman :) bende taşdelende oturuyorum yan mahalle:) hadi işin rast gelsin o zaman. İşyerimde o hastanenin orda, çağrı merkezi üzerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?