2018 Ekim Anneleri

Tbr ederım cnm mıde yanması bar hatta susatıyo benı baya

Kozlar burnum ıyıce tıkandı gebelkk nezlesı gıbı bısey yasıyorum sanıırım burun etlerınsısıyomıs nababılorom fıkrı olan varmı

Ben bugun Dr gittim keseye goremedik erken daha dedi yarın kan vericem değerler yükselmisse keseyi görmek için bir kaç gün daha beklicez

Merhaba hanımlar
Iştahla başım dertte ölümüne yiyorum.. Ne yapsam bilemedim. Kilolar alıp başını gidecek daha ilk ayda
Benimde tam tersi iştah gitti. İlk hamileliğimde 20 kg aldım. 4 ay full kustum yataklara düştüm ondan sonra full yedim. kızıma hamileyken iştahım kesildi. Tüm hamilelik boyunca sabah kusmalari devam etti. Ama yataklara düşecek kadar olmadım iki hafta ağır oldu sadece. 13 kg aldım ve çok güzle rahat bi hamilelikti. Oğlumda yaşadığım çoğu problemi yaşamadım. Ve buyuk ihtimal kilosulugun verdiği bi hafiflikti. inşaAllah bu hamilelikte kizimdaki gibi rahat gecer hatta daha rahat gecer. Amin :) hepimizin çok rahat tehlikesiz hamilelikleri olsun inşaallah

Ben bugun Dr gittim keseye goremedik erken daha dedi yarın kan vericem değerler yükselmisse keseyi görmek için bir kaç gün daha beklicez

Gıpta ediyorum senin gibi hemen doktora gidenlere canım :) ben o kadar heyecanı kaldıramıyorum
inşaAllah herşey iyi olacak. Sen ikinci bende üçüncü hatta bakarsın hem üçüncü hem dördüncü yavrularimizi kucagimiza yine ayni ayda alicaz

Ben de daha hiçbir belirti yok ama çok korkuyorum. O yüzden kendimi sürekli teskin ediyorum ki bulantılarla başa çıkayım. Ama geldiklerinde engellemek malesef mümkün değil

Sancaktepede oturuyorum canim suanda da yoldayim erdem hastanesine gidiyorum test icin sen neresinde calisiyorsun
Komşuyuz o zaman :) bende taşdelende oturuyorum yan mahalle:) hadi işin rast gelsin o zaman. İşyerimde o hastanenin orda, çağrı merkezi üzerine.

Gozunaydiin :)
Benimde bunda hersey erken erken olmaya basladi gb geliyor.Kizimda midemle hic sorunum olmamisti.Simdi bos gb,ve cok anlik bulanti olup geciyor.
Bide bi degisik geliyor ya :) garip.Inanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…