Sabahtan akşama kadar ve bütün gece memede mi? Bıraktırmayı düşünenler bu sebepten düşünüyor.Meme biraktirmadan bahsetmissiniz, hic biraktirma gibi bir dusuncem yok, kendisi ne zaman birakirsa o zaman biraksin. Ister 3 ister 4. Cevremde az da olsa buna tepki gosteren insanlar oluyor ama onceligim benim ve bebegimin(hala bebek demek komik oluyor ama cocuk diyemiyorum bir turlu) hisleri. Ikimizde boyle cok mutluyuz(beni rahatsiz eden bir durum olustugunda ben de biraktirma cabasi icerisinde olurum elbette o ayri) Okudugum kadariyla ise zarari degil faydasi var. zaten faydasinda degilim, ruhsal ve fiziksel anlamda zarari olmasin yeter bana.
Geçmiş olsun. Üzüldüm. Allah şifa versin, dermansız dert değil şükür ki.İlacı en az 3 hafta kullanmam gerekiyor. Sonrw kontrol. Kardiyoluğun verdiği ilaç alternatifiyle o tarafı zor da olsa hallettim ama tiroid ilacımişi bozdu hipertiroidmiş hipo olsa daha kolaydı. Tamamen bırakmak zorunda kaldım çok sordum doktorlara ama emzirirken kullanabileceğim bir ilaç yok birde günde 4defa içiyorum. Emzirmek ikimiz için de çok büyük keyifti çevremdeki herkes laf etsede en az 30aya tamamlamak istiyordum gece memede uyuyup çok sık uyansada ama şartlar nasip ederse dedim sağlık etmedi.
Meme diye bağıra bağıra ağlaması mı benim yüreğimin parçalanması mı kucağımdan saniye inmenesi mi birde belim tutuk ayakta zor duruyorum kucağımda olumca çok zor yürüdüm ama anne yüreği çok özlemiştim göğsümün sızım sızım sızlaması hele ağladıkça. Açtırıp seviyor gıdıklıyor. Bırakmak aklımın ucundan geçmezdi hele böylesi aniden. Doktorlar bizim için anne sağlığı önemli neredeyse 2 yaşında diyor kimse anlamıyor sözde moral veriyorlar. Hastanedeyken tahmin ettiğim gibi 24 saat ağlamış uyumamış eve geldiğimde sızıp kalmış için için ağladığını görünce kalbim parçalandı. Allah hiçbir ana baba evladı ayırmasın. Çok şükür yanındayım o da benim yanımda sağlıklıyız çok şükür tek dayanağım..
yavaş yavaş 2 kelime söylemeye başladı ama tam anlamlı değil akicida değil ama ona da şükür çoğunlukla i ihh ve hihiyla geçiriyor :) işine geldiği zamanda bi kere söylediğim şeyi söylüyor işine gelmiyorsa kırk kere söylesemde soylemiyorS saglik35 gecmis olsun Allah sifa versin.sen de bebegin de emzirmeyi sevdiginiz icin zor gelicek sanirim.ama bu da bi donem belki 30aya geldiginde de yine zor olacakti cok seviyorsaniz.
VosVos35 bizimki de 5 aylik olana kadar emzik emdi.sonra birakti.isaret ve orta parmaklarini emiyor 5 ayliktan beri.surekli degil uykuya geciste ya da mayistiginda cani sikildiginda.bakalim nasil birakacak.
D dooris123 ben bu evime tasindigimdan beri yani 2 sene olacak camasirlari balkondaki camasir ipine asmayi guneste kurutmayi cok seviyorum.bir yandan yan binadaki komsularla konusuyorum.hic yasamamistim boyle bisey bu yasima kadar
anabelgunes konusmamasina bir zamanlar uzuluyordun di mi.bak ne guzel konusuyormus simdi cok akillilar masallah.bizimki de babacim ise gidiyo diye bagira bagira kosturuyo evde
Ah minik kuzum kıyamam ben onaİlacı en az 3 hafta kullanmam gerekiyor. Sonrw kontrol. Kardiyoluğun verdiği ilaç alternatifiyle o tarafı zor da olsa hallettim ama tiroid ilacımişi bozdu hipertiroidmiş hipo olsa daha kolaydı. Tamamen bırakmak zorunda kaldım çok sordum doktorlara ama emzirirken kullanabileceğim bir ilaç yok birde günde 4defa içiyorum. Emzirmek ikimiz için de çok büyük keyifti çevremdeki herkes laf etsede en az 30aya tamamlamak istiyordum gece memede uyuyup çok sık uyansada ama şartlar nasip ederse dedim sağlık etmedi.
Meme diye bağıra bağıra ağlaması mı benim yüreğimin parçalanması mı kucağımdan saniye inmenesi mi birde belim tutuk ayakta zor duruyorum kucağımda olumca çok zor yürüdüm ama anne yüreği çok özlemiştim göğsümün sızım sızım sızlaması hele ağladıkça. Açtırıp seviyor gıdıklıyor. Bırakmak aklımın ucundan geçmezdi hele böylesi aniden. Doktorlar bizim için anne sağlığı önemli neredeyse 2 yaşında diyor kimse anlamıyor sözde moral veriyorlar. Hastanedeyken tahmin ettiğim gibi 24 saat ağlamış uyumamış eve geldiğimde sızıp kalmış için için ağladığını görünce kalbim parçalandı. Allah hiçbir ana baba evladı ayırmasın. Çok şükür yanındayım o da benim yanımda sağlıklıyız çok şükür tek dayanağım..
Yok canim dedim ya rahatsiz edecek durumda degil meme olayi oyle olsa ben de biraktirmak isterdim, gunduz maksimum 5-6 kez gece emmesi ise az oluyor, haftada bir iki gece bir uyaniyor 3-4 saat uyumuyor o sirada belki uyur diye veriyorum ama o meme talep ettigi icin degil bir umut uyur diye ben veriyorum ama kesmiyor illa oyun oynicaz gecenin ucundeSabahtan akşama kadar ve bütün gece memede mi? Bıraktırmayı düşünenler bu sebepten düşünüyor.
Bizimki de bu aralar daha çok bağlı memeye de bana da. Gece kaç kez uyanıp yanıma gelip beni yatağına goturuyo elinde de yastıkKızım da bırakmaya niyetli değil, ben de kışa kadar emmesi taraftarıyım. Sadece azaltsın istiyorum ama uygulamaya geçemedik. Çok düşkün memeye, sabrediyorum. Hiç bir şekilde dikkati dağılmıyor.
Gece yanında yatmasam bu kadar uyanmaz mı acaba diyorum.. sabaha kadar kaç kere emdi sayamadım
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın, evlatlarimizla ve sağlığımızla sinamasin bizleri. Moralini yüksek tut canım Allah yardımcın olsunİlacı en az 3 hafta kullanmam gerekiyor. Sonrw kontrol. Kardiyoluğun verdiği ilaç alternatifiyle o tarafı zor da olsa hallettim ama tiroid ilacımişi bozdu hipertiroidmiş hipo olsa daha kolaydı. Tamamen bırakmak zorunda kaldım çok sordum doktorlara ama emzirirken kullanabileceğim bir ilaç yok birde günde 4defa içiyorum. Emzirmek ikimiz için de çok büyük keyifti çevremdeki herkes laf etsede en az 30aya tamamlamak istiyordum gece memede uyuyup çok sık uyansada ama şartlar nasip ederse dedim sağlık etmedi.
Önceden varmiydi tiroid sonradan mı yeni mı ciktiİlacı en az 3 hafta kullanmam gerekiyor. Sonrw kontrol. Kardiyoluğun verdiği ilaç alternatifiyle o tarafı zor da olsa hallettim ama tiroid ilacımişi bozdu hipertiroidmiş hipo olsa daha kolaydı. Tamamen bırakmak zorunda kaldım çok sordum doktorlara ama emzirirken kullanabileceğim bir ilaç yok birde günde 4defa içiyorum. Emzirmek ikimiz için de çok büyük keyifti çevremdeki herkes laf etsede en az 30aya tamamlamak istiyordum gece memede uyuyup çok sık uyansada ama şartlar nasip ederse dedim sağlık etmedi.
Gebeliktem önce sadece tiroid antikorları yüksekti gebelikte takip ettirdim son 2 ay euthyrox kullandım değer sınırda diye ama bu hipotiroitti sonra normaldi değer kullanmadım şimdi hipertiroid anlamadım çarşamba endokrin doktoruna gideceğim o açıklar herhalde.Önceden varmiydi tiroid sonradan mı yeni mı cikti
Bıraköayın keyfini çıkarın şimdi emziren anne fotoğrafı görsem gözüm doluyor. Bu hormonlar beni ne hale getirdiSabahtan akşama kadar ve bütün gece memede mi? Bıraktırmayı düşünenler bu sebepten düşünüyor.
Sağlıklı olmazsam yanında olamam bunu düşünüyorum sürekli şükrediyorum yanımda sağlıklı diye hamilelikten beter duygusal oldum hem hormonlar hem ilaçların yan etkisi.
Çok teşekkür ederim. Herkese sağlık versin rabbimÇok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın, evlatlarimizla ve sağlığımızla sinamasin bizleri. Moralini yüksek tut canım Allah yardımcın olsun
Yanında daha iyi uyuyorsa ne mutlu. Bizde tam tersi, tek yattığı zaman en azından 3 saat uyuyor. yanında ben olunca saat başı kalkıyor. ama şimdilik yatağı yok, ben de yatak odasında tekim, yanımda yatıyor..Bizimki de bu aralar daha çok bağlı memeye de bana da. Gece kaç kez uyanıp yanıma gelip beni yatağına goturuyo elinde de yastık☺ yanında uyuyunca daha az uyaniyo, yanında olmazsamm sürekli kaliyo, uyuyo zannediyorum yatağa geçiyorum o an kaliyo. Gündüzleri de uyuduktan bir saat sonra uyanıp memeyle kestiriyo. Ben de bırakayım diyordum ama Corona ya karşı anne sütü çok etkiliymis o yüzden devam edeyim diyorum şimdilik marta kadar.
Grip aşısı da yaptırmayı düşünüyoruz anne baba bugraya da. Doktor önerisiyle
Nil’in burnu akıyor ve hapşırıyor. Ne yapabiliriz?
Teşekkür ederim.çok geçmiş olsun mevsim geçişi mi etkiledi bu çocukları bilmiyorum ayaklarını limonla ovmak iyi geliyor bide ıhlamur verebilirsin Elma kabukları ile birlikte kaynatıp rabbim şifa versin kuzulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?