Sanırım öyle oldu canım bir kaç gün öncede ben olmuştum ama ayakta geçirdim nane limon veriyorum sayan bişey yemek istemiyor emiyor sürekli yavrumNilsibel sultan_gibi geçmiş olsun kızlar. muhtemelen mevsim geçişinden.
Nilsibel ılık nane limon deneyebilirsin, balla tatlandırıp. İstanbu'lda hava nasıl bilmiyorum ama akşamları serinse çorap giymesi gerekebilir. Nil ve çorap aynı cümlede hiç olmadı ama ne yapalım
sultan_gibi midesini üşütmüş olabilir mi kızın? yemekten ziyade ılık bir şeyler içmesi daha iyi gelecektir.
geçmiş olsun tekrar
midesini yormamış oluyor böylece. sindirim için harcayacağı eforu iyileşmek için harcıyor :)Sanırım öyle oldu canım bir kaç gün öncede ben olmuştum ama ayakta geçirdim nane limon veriyorum sayan bişey yemek istemiyor emiyor sürekli yavrum
Ayağına limon sürdüm ama çorap da neymiş tabi ki. Evde ıhlamur yoktu melisa çayı yaptım. Biraz tıkandı gibi şimdi burnu. Yarın nane limon da yapayım, iyi fikir. Teşekkürler.Nilsibel sultan_gibi geçmiş olsun kızlar. muhtemelen mevsim geçişinden.
Nilsibel ılık nane limon deneyebilirsin, balla tatlandırıp. İstanbu'lda hava nasıl bilmiyorum ama akşamları serinse çorap giymesi gerekebilir. Nil ve çorap aynı cümlede hiç olmadı ama ne yapalım
sultan_gibi midesini üşütmüş olabilir mi kızın? yemekten ziyade ılık bir şeyler içmesi daha iyi gelecektir.
geçmiş olsun tekrar
Kimi kaynaklarda da
sen nasıl bıraktırdın? Konuşarak mı? Anlatsan a.
Çözümü anne sütü kolyede buldum sağdım sadece 20ml çıktı ama işimi görsün yeter
Allah şifa versinCumartesi gündüzden beri Buğra nin ateşi var dün gece yanıyordu sabah 6ya kadar uyutamadik. 39.6 idi derece doğruysa. Gündüz de 37.5- 38.3- 39.1 civarında seyretti. Hâlâ devam ediyor doktorla yazisiyoruz. 39 un üstünde olunca ve keyfi olmayınca ilaç ver dedi. Kuvetine ılık su yapıyorum biliyorsunuz tekim ne yapsam baska.?
İnşallah iyileşir iyi olmazsa yarın da takip edip salı sabahı Dr a götürürüm. Üç gün beklemek önemli. İştahı normal olarak yok ve çok hassaslasti yavrum herşeye ağlar oldu
Geçmiş olsun. Perdeye burun açıcı damladan damlatabilrsin. Daha rahat uyduğunu söylemişti arkadaşımNil’in burnu akıyor ve hapşırıyor. Ne yapabiliriz?
Kusmanın da şekli var demişti doktor fışkırarak kusma biraz daha önemli sanırım inşallah daha iyidir şimdi geçmiş olsunHanımlar nasılsınız kızım 2 gecedir kusuyor başka bişey yok bu ortamda doktora Da gitmek istemiyorum tavsiye edeceğiniz bişey var mı emiyor bu arada hala çok su içmek istiyor ama içince direk çıkarıyor ne yapacağımı bilemedim
Cumartesi gündüzden beri Buğra nin ateşi var dün gece yanıyordu sabah 6ya kadar uyutamadik. 39.6 idi derece doğruysa. Gündüz de 37.5- 38.3- 39.1 civarında seyretti. Hâlâ devam ediyor doktorla yazisiyoruz. 39 un üstünde olunca ve keyfi olmayınca ilaç ver dedi. Kuvetine ılık su yapıyorum biliyorsunuz tekim ne yapsam baska.?
İnşallah iyileşir iyi olmazsa yarın da takip edip salı sabahı Dr a götürürüm. Üç gün beklemek önemli. İştahı normal olarak yok ve çok hassaslasti yavrum herşeye ağlar oldu
Çözümü anne sütü kolyede buldum sağdım sadece 20ml çıktı ama işimi görsün yeterbaşka türlü ben vedalaşamadım şimdi kafam daha rahat kızıma da hatıra kalır yıllar sonra anne sütü ve kızımın saçı
İnşallah güzel olur yarın göndereceğim süt ve saçı 3hafta sonra gelecekmiş. Eşime garip geldi düşüncem ama saygı duydu
1 hafta oldu nabzım yeni yeni düzeldi. Gerçi kan şekerim yükseldi. Tutam tutam saçım döküldü. Bir yeri yaparken diğer yeri bozuyor ilaçlar ama çarşamba kontrole gideceğim endokrin doktoruna. Pandemi dönemi çekirdek aileydik hep ne çok geziyorsun dikkat et dediğim herkesle ben yoğun bakımdayken görüşemesemde eşim görüştüKüçücük ama seni mutlu hissettirdi ya güzel bir karar olmuş
Ama bak onu gördükçe biz mecbur ayrıldık vb muhabbetlere hiiiiç girme
Sana da şifa olsun inşallah bu mutluluk.
Bol bol burnunu temızlekı bogazına akmasın sonrası öksuruk oluyo.Nil’in burnu akıyor ve hapşırıyor. Ne yapabiliriz?
geçmiş olsun tatilde bizde ateşlendik.38 i gecınce ateş düşürücü vermiştim ben birde soğuk su kompres alnına eklem yerlerıne koymuştum.39,6 da ben hala evde duramazdım herhaldeCumartesi gündüzden beri Buğra nin ateşi var dün gece yanıyordu sabah 6ya kadar uyutamadik. 39.6 idi derece doğruysa. Gündüz de 37.5- 38.3- 39.1 civarında seyretti. Hâlâ devam ediyor doktorla yazisiyoruz. 39 un üstünde olunca ve keyfi olmayınca ilaç ver dedi. Kuvetine ılık su yapıyorum biliyorsunuz tekim ne yapsam baska.?
Evet benim de boğazım hep kötüdür. Korona olsam farkedemem herhalde. Sürekli sağı solu kokluyorum koku alıyor muyum diye.Nilsibel Geçmiş olsun. Tıkanmamasını sağla aksın. Mukusu arttıracak yiyeceklerdende uzak durun en azından bu süre.
Sabah 1 cay bardağına 1 tatlı kaşığı ev sirkesi, 1 tatlı kaşığı bal koyup içir
Bunu kendinede yapabilirsin kötü hissettiğinde. Sadece mesela 1 su bardağına yapacaksan 1 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı bal koyarsın. Bal ve sirke 1 e 1 konulur
Öyle bir şey duymamıştım hiç. Araştırayım. Nane yağı falan da olur mu ki acaba?Geçmiş olsun. Perdeye burun açıcı damladan damlatabilrsin. Daha rahat uyduğunu söylemişti arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?