2018 Ekim Anneleri

Kizlar ozellikle ise giden anneler, ise gitmeden mutlaka soyluyorum ise gidecegimi ona mama cici almak gezmelere goturmek icin para kazanmamiz gerektigini anlayabilecegi sekillerde anlatiyorum hatta masallara bile konu ediyorum ama yinede her gun ise giderken fena zorluyor dusunmeden edemiyorum biz simdi guvensiz mi baglandik2

Yok canım ne isterse o oluyo bizde. Araba da olmayınca hiç çıkmıyor. Bugün zorla komşuyla çay içmeye çıktım oğlumu alıp ilk kez nefes aldım çok şükür.

Sadece sitenin parkına çıkıyoruz canım eşimde kaygı bozukluğu vardı artık tavan yaptı. Ev hapsindeyiz. Ondan habersiz birşey malesef yapamam ben zararlı çıkarım. Güzel güzel anlatıyorum yok olmuyo.

kızlar hayırlarla aranız nasıl :)
Ne desem hayır demeye başladı.özellikle yemek yerken hayır hayır hayır hayır dıye peşpeşe savuruyor.

Mama cici almak, gezmelere gitmek. Kahrolsun kapitalizm.
biz markete falan giderken kaçarak gidiyoruz. Tuvalete bile girsek ağlıyor ki.

son bir haftadır ıstahımız yerlerde sürünüyor dogru düzgün hiç birsey yemıyor bakıcıyı canından bezdirdi
Tatilde ne kadar abur cubur varsa yedi. Şimdi sağlıklı yemekleri yemiyor. Bugün tayin işlemleri için 5,5 saat yoktum. bir salatalık bir kruvasan yemiş. Hiç uyumamış. Meme meme diye ağlayarak aç aç yattı şimdi.

Ben kendime çok dert ediyorum heralde yemek saatinde işi gücü bırakıp yiyo mu diye takip ediyorum resmen yemedikcede geriliyorum üzülüyorum. Aç bırakayım bakayım kendi yemek isteyecek mi diye düşünüyorum sonra içim el vermiyor yapamiyorum. Onceden bi sekilde kandırır yedirirdik şimdi tv açsam bile yemiyor

Çok sinir bozucu gerçekten. Benimki de yemek yemeyince memeye sarıyor. Kısır döngü. Bi de gittiğimiz yerde karnı aç diye uyumuyor dediler. İyice gıcık oldum çocuğa. Sanki yedirmiyoruz.

Selam arkadaşlar, mayo bebek bezi var denize gideriz diye önceden almıştım birkaç paket. Gidemedik tabiki. Onları normal bez olarak kullansam olur mu? Var mı öyle kullanan?

Selam arkadaşlar, mayo bebek bezi var denize gideriz diye önceden almıştım birkaç paket. Gidemedik tabiki. Onları normal bez olarak kullansam olur mu? Var mı öyle kullanan?
meraba canim onlar bebek bezi gibi suyu cekmiyor direk birakiyor islak islak kaliyor oyle.yani baglasan da o cisi yaptigi an kiyafetine gecer.

genel olarak yemesi boyu kilosu normal oldugu icin ben sikinti yapmiyorum yemedigi gunler.bazi gunler sadece ekmek ve zeytinle gectigi bile oluyor.ama acikinca yiyor gercekten.soyle 4-5 saat hicbisey yemesin ama atistirmak da yok guzel acikir bence :)

Aranızda tuvalet eğitimi veren oldu mu ?
Benim oğlum bazen tuvalet yaparken kaka diyor acaba hazir mi diyorum bazıları da erkek çocuğuna 2 buçuk yaşından once ogretirsen süreç cok uzar diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

2 ay sonra memeden de keseceğim. Çok düşkün memeye hele son zamanlarda daha da düşkün oldu son zamanları olduğunu mu hissediyor ne anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…