Yok canım ne isterse o oluyo bizde. Araba da olmayınca hiç çıkmıyor. Bugün zorla komşuyla çay içmeye çıktım oğlumu alıp ilk kez nefes aldım çok şükür.Konuşsan daraldığıni soylesen pek açık değilimdir başka fikirlere. Tvlerede sahilleri halini goruyosundur cokta takan kalmadı sanki. Siz o kadar yapın demiyorum tabide açık hava sakın bi yer bulunur illaki. Bizde ortalardayiz 3 gun tatile gittik ama bungalow tutup kendi yemeğimizi pişirip yiyip kimseye değmeden de geri geldik. Bu tarz şeyler teklif etsen kabul etmezmi. Mekanların tedbirleri kötü sayılmaz girmeden temizlenip dezenfekte ettiler gözümüzün önünde
Aynı fikirdeyim çünkü haayat devam ediyo. Buğra da ben de çok etkileniyoruz.. bugün ilk kez çay içmeye çıktım Buğra yine bir saat agladiArtık bu hastalıkla yaşamaya devam etmelisiniz.tabi ki gerekli önlemleri alarak.
Sadece sitenin parkına çıkıyoruz canım eşimde kaygı bozukluğu vardı artık tavan yaptı. Ev hapsindeyiz. Ondan habersiz birşey malesef yapamam ben zararlı çıkarım. Güzel güzel anlatıyorum yok olmuyo.canim esin cok pinpirikli sanirim.ama kalabaliga karismadan disari cikip hava almak tatil yapmak piknik yapmak mumkun.esin ikna olmuyorsa en azindan o evde yokken sen parka cikarsan bugrayi sabah erken gidince kimse olmuyor.denize de sakin koylarda sabah gidince tek tuk insan oluyor.artik disari cikmaya ihtiyaciniz var.
Bayrama kadar sakin yer bulunuyordu özellikle soğuk buz gibi su olan yerlerde bayramda oralar bile patladı. Sıkıntı büyükİzmir'de yaşayıp deniz yüzü görmeyenlerden bildiriyorum: evdeyiz
Mama cici almak, gezmelere gitmek. Kahrolsun kapitalizm.Kizlar ozellikle ise giden anneler, ise gitmeden mutlaka soyluyorum ise gidecegimi ona mama cici almak gezmelere goturmek icin para kazanmamiz gerektigini anlayabilecegi sekillerde anlatiyorum hatta masallara bile konu ediyorum ama yinede her gun ise giderken fena zorluyor dusunmeden edemiyorum biz simdi guvensiz mi baglandik2
Hayır deyip yine de yapması cabası. Bizimki de vuruyor atıyor saç çekiyor. Ne kadar anlatsam nafile.kızlar hayırlarla aranız nasıl :)
Ne desem hayır demeye başladı.özellikle yemek yerken hayır hayır hayır hayır dıye peşpeşe savuruyor.
son bir haftadır ıstahımız yerlerde sürünüyor dogru düzgün hiç birsey yemıyor bakıcıyı canından bezdirdiHayır deyip yine de yapması cabası. Bizimki de vuruyor atıyor saç çekiyor. Ne kadar anlatsam nafile.
Tatilde ne kadar abur cubur varsa yedi. Şimdi sağlıklı yemekleri yemiyor. Bugün tayin işlemleri için 5,5 saat yoktum. bir salatalık bir kruvasan yemiş. Hiç uyumamış. Meme meme diye ağlayarak aç aç yattı şimdi.son bir haftadır ıstahımız yerlerde sürünüyor dogru düzgün hiç birsey yemıyor bakıcıyı canından bezdirdi
Canım bungalov u nerden tuttunuz adı ne?Kamptayiz bungalov ev tuttuk açık alan ama bir anda bahçeden kaçıp gözümden kayboluyor hemen bütün gün denizde durulmuyor yeme içme kendimiz yapıyoruz o sırada peşinde olmak gerekiyor
Özelden yazayım canim reklama girer belkiCanım bungalov u nerden tuttunuz adı ne?
Ben kendime çok dert ediyorum heralde yemek saatinde işi gücü bırakıp yiyo mu diye takip ediyorum resmen yemedikcede geriliyorum üzülüyorum. Aç bırakayım bakayım kendi yemek isteyecek mi diye düşünüyorum sonra içim el vermiyor yapamiyorum. Onceden bi sekilde kandırır yedirirdik şimdi tv açsam bile yemiyorTatilde ne kadar abur cubur varsa yedi. Şimdi sağlıklı yemekleri yemiyor. Bugün tayin işlemleri için 5,5 saat yoktum. bir salatalık bir kruvasan yemiş. Hiç uyumamış. Meme meme diye ağlayarak aç aç yattı şimdi.
Çok sinir bozucu gerçekten. Benimki de yemek yemeyince memeye sarıyor. Kısır döngü. Bi de gittiğimiz yerde karnı aç diye uyumuyor dediler. İyice gıcık oldum çocuğa. Sanki yedirmiyoruz.Ben kendime çok dert ediyorum heralde yemek saatinde işi gücü bırakıp yiyo mu diye takip ediyorum resmen yemedikcede geriliyorum üzülüyorum. Aç bırakayım bakayım kendi yemek isteyecek mi diye düşünüyorum sonra içim el vermiyor yapamiyorum. Onceden bi sekilde kandırır yedirirdik şimdi tv açsam bile yemiyor
meraba canim onlar bebek bezi gibi suyu cekmiyor direk birakiyor islak islak kaliyor oyle.yani baglasan da o cisi yaptigi an kiyafetine gecer.Selam arkadaşlar, mayo bebek bezi var denize gideriz diye önceden almıştım birkaç paket. Gidemedik tabiki. Onları normal bez olarak kullansam olur mu? Var mı öyle kullanan?
genel olarak yemesi boyu kilosu normal oldugu icin ben sikinti yapmiyorum yemedigi gunler.bazi gunler sadece ekmek ve zeytinle gectigi bile oluyor.ama acikinca yiyor gercekten.soyle 4-5 saat hicbisey yemesin ama atistirmak da yok guzel acikir bence :)Ben kendime çok dert ediyorum heralde yemek saatinde işi gücü bırakıp yiyo mu diye takip ediyorum resmen yemedikcede geriliyorum üzülüyorum. Aç bırakayım bakayım kendi yemek isteyecek mi diye düşünüyorum sonra içim el vermiyor yapamiyorum. Onceden bi sekilde kandırır yedirirdik şimdi tv açsam bile yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?