2018 Ekim Anneleri

Arkadaslar bu çocuklar ne zaman dur dediğin yerde duruyor yada yanımda biseyler yapmaya alisiyor guya tatile geldik ilk günden pertim çıktı

Suyu ya da kumu sevmiyor mu ☺ denize taş atmak falan kuruyemiş meyve katkısız çikolata kurabiye falanda biraz dinlendirir :)
Biz denizde çok rahat ediyoruz. Ya hep sudayız ya kumlarla oynarken kendini kaybediyor.
Kamptayiz bungalov ev tuttuk açık alan ama bir anda bahçeden kaçıp gözümden kayboluyor hemen bütün gün denizde durulmuyor yeme içme kendimiz yapıyoruz o sırada peşinde olmak gerekiyor

Kamptayiz bungalov ev tuttuk açık alan ama bir anda bahçeden kaçıp gözümden kayboluyor hemen bütün gün denizde durulmuyor yeme içme kendimiz yapıyoruz o sırada peşinde olmak gerekiyor
Doğrudur. Biz annemin kuzeninin evine geldik. O da ilgileniyor sağ olsun.

Bir biz mi kaldık :) wc de çişini yapıyor meme diye ağlıyor böyle bir şey olabilir mi ya nasıl bıraktıracam hiç bilmiyorum
Benimki de 7/24 memede. Masayı kurup yemeğe oturuyoruz, kızım anında kucak istiyor. Sandalyede karnımı doyurmaya çalışırken, bir yandan küçük hanımı emziriyorum. Bütün dişler çıkmadan işim yaş. Üstte 6, altta 5 dişi çıktı. En zorları daha çıkacak

Doğumun bugünmüş, sağ salim gelmiştir inşallah bebeğin ❤ Allah güç kuvvet versin, sabırla sevgiyle baş edeceksin inşallah...
Bol uykulu ve sütlü günler, geceler diliyorum

síkıntí yasayan arkadaslara allah sabir ve merhamet versin isleri kolaylassin ins.
1.5yasindan sonra ne kadar buyudu diyorum ben de bircok kisinin aksine.herseyi anlar ifade eder oldu. camasir makinesini doldurup bisaltma ve bulasik makinesini bosaltma gibi gorevleri var artik.oyun gibi basladik once.simdi bastan sona bosaltip bana veriyor.cumleleri de ilerletti.anne baba ac kapat koy al ver geldi gitti cikart duzelt giydir vs iki kelimeli cumlelerle konusuyor.ekmek makinesinde aylardir ekmek yaptigimi gordugunden malzemeleri ezberlemis bana vermeye calisiyor tuzu sekeri unu.gecen irmik helvasi yapalim dedim gitti cekmeceden irmigi cikardi verdi cok guldum.balkon yikayalim diyince de cekcek ve kova getiriyor.yaptiklari cok normal seyler ama demek ki anne olunca benim cocugum ustun zekali triplerine girmek cok kolaymis onu anladim

Yok vallahi biz tatil yapmayı bırak 6aydir sitenin bahçesinden çıkmadık sadece iki kez ablamın eşi arabayla alıp ablama götürdü o kadar. Markete de eşim gidiyo. Koronadan sonra kaygı tavan yaptı. Araba da olmayınca hiç cikmiyo, toplu taşımayı geçtim taksi bile tutmuyo. İyice izole olduk. Ev hapsindeyiz. Ayın 15inde babam memleketten düğün için gelecek onu da istemiyo, ablama güzel bir şekilde söyledim babam geldikten 15gun sonra bize gelir diye. Bakalım sonumuz nasıl olacak?
Yalnız başıma nereye kadar gidecek, Buğra yi sadece anne ve babası seviyo, sadece bizle oynuyo, çocuk insanlara sevgiye hasret kaldı, ben muhabbete ve sevgiye. İletişim olmadan ruhsal ve psikolojik olarak nereye kadar gidecek onu da bilmiyorum. Dün amcamlar geldi eşim onları da istemedi de işteyken geldiler, bazen zorluyorum eşimi. Onlar gelince Buğra bir saat kesintisiz ağladı kucagimdan inmedi insan görmeye görmeye!
Ha bir de anlamdan dönerken arabayla kv lere bıraktılar yarım saat oturduk, 6aydir ilk kez gittik, çok sevinirler zannettim büyük hayal kırıklığı yaşadım ki nasıl, hoşgeldin bile demediler, tek kelime etmediler. Yalan dünya yalan

Konuşsan daraldığıni soylesen pek açık değilimdir başka fikirlere. Tvlerede sahilleri halini goruyosundur cokta takan kalmadı sanki. Siz o kadar yapın demiyorum tabide açık hava sakın bi yer bulunur illaki. Bizde ortalardayiz 3 gun tatile gittik ama bungalow tutup kendi yemeğimizi pişirip yiyip kimseye değmeden de geri geldik. Bu tarz şeyler teklif etsen kabul etmezmi. Mekanların tedbirleri kötü sayılmaz girmeden temizlenip dezenfekte ettiler gözümüzün önünde

Artık bu hastalıkla yaşamaya devam etmelisiniz.tabi ki gerekli önlemleri alarak.

canim esin cok pinpirikli sanirim.ama kalabaliga karismadan disari cikip hava almak tatil yapmak piknik yapmak mumkun.esin ikna olmuyorsa en azindan o evde yokken sen parka cikarsan bugrayi sabah erken gidince kimse olmuyor.denize de sakin koylarda sabah gidince tek tuk insan oluyor.artik disari cikmaya ihtiyaciniz var.

bayramda yazliga ailemin yanina geldik.4 aydir gormemistik onlari.sabah deniz aksam ayvalik cunda vs. gezinti seklinde gecti.bir gun de izmirde dolastik.simdi donus yolundayiz.bizimki araba surmeye meraklandi.arabayi parkedince koltuga oturuyor direksiyonu cevirme vites degistirme aynalarla oynama hareketleri yapiyor bi yandan radyo acip hann hann hann diye gulerek bagiriyor :)

Biz de iki hafta önce teyzemin evine geldik ayvalık’a. Bugün dönüyoruz inşallah.

Izmirde yasayip her hafta gizli sakli el degmemis yerler bulmak icin google haritalardan cikmayan benden sesleniyorum onleme devam eden sanki bi ben bide saglik bakani kalmis gibi hissediyorum yapacak bir sey yok malesef esim evden calisiyor bayadir bense havalimaninda calisiyorum yani yolcularla temasim sifir ama olsun o havayi soluyorum bununla yasamaya alismamiz lazim kolonya maske artik cuzdan kimlik tlf kadar muhim oldu malesef ve sayilar onlem almayanlar yuzunden artiyor bizlere yine ev hapsi gorundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…