Favorimiz mutfak dolaplarıGel bu dolapla oyna dediklerimizi istemiyor. Kızıp kapatıyor. Kırılacak eşya arıyor.
Bizimki de basamağı alıp yatağının yanına sürüklüyor takla atmak suretiyle besigine giriyo ama uyumak için değil içinde zıplamak için :)Favorimiz mutfak dolaplarıkolayca erişebildiklerine kefir şişeleri falan koymuştum. Boş plastik kaplar v.s. Kısa süre oynayıp sıkılıyor, sandalyesini alıp yüksekteki dolap ve çekmecelere girişiyor
26 daireden bitek yan komşumuz tanıyorum valla oda çalışıyorAah aah. Malesef öyle. Ben de geçen sene şubatta başlayacakken kimseyi bulamamıştım. Allah insaflı kişilerle karşılaştırsın. Komşularına tanıdığınız var mı diye sordun mu? Belki ben bakarım derler.
Apartman girişine ilan assan olmaz mı ki? 26 dairede 1 kişi çıkar inşallah26 daireden bitek yan komşumuz tanıyorum valla oda çalışıyor
Evet, ama inan gece kalkıp acıktım demesinden cok, süt vermek rahatsız ediyor beni. Hiç sağlıklı grlmiyor o yüzden mümkğn oldugunca az dolduruyorum biberonu, bitti deyip dönüp yatıyo. Gebelik olmasaydı emzirmeye sonuna kadar devam ederdim. Çalışmak zorunda olmak hele ki bu dönemde cok zor, Allah yardımcın olsun..
Uzun zamandır o aşamadayız galiba sanıyorum ki hiç bırakmayacak sürekli memede gündüZ neysede gece yok mu o gece :)))Melisa carptı direkt gözümeo olabilir
ama vucut kendini dinlendirmişte olabilir, gecmiş olsun
buarada sen yazmıştın galiba az önce okudum, kızlarada bu kadar niyetine girdiyseniz diye söyleyecektim dogru yazmıssın.
Meme bıraktırırken sabır taşı kullanılıyor.
Artık son demde tabii olmuyorsa cünkü bağımlıdan ziyade anne ile bağı o oldugu için bırakırkende kötü görmesin diye
En iyisi meme emmeyecek kadsr büyüdüğünde diye bahsetmek, o da direkt o zaman değilde önceden, yavas yavas, kademeli bırakması daha iyi.
Aslında zaten bırakıyorlarda zamanla
Son bi daha cok emmeye çalışma aşamaları var 2 yaşa doğruSanki hiç bırakmayacak gibi
Ben bugün öğle uykusu uyumamasını göze alarak vermedim. Şu an da uyandı babasıyla muhabbet ediyor. Meme versem uyurdu. Bakalım ne kadar dayanabilicem. Sütüm çok sanıyordum ama 6 saat emmese bile bomboş memeler. Bütün gün gelip gidip boşluğu mu emiyormuş ne.Uzun zamandır o aşamadayız galiba sanıyorum ki hiç bırakmayacak sürekli memede gündüZ neysede gece yok mu o gece :)))
Geçmiş olsun canım. Allah saklasın evlatlarımızı.Eylus koltuktan dustu bugunalni morardi ama buz koydum hemen sismedi Allahtan. O korku ve panik yetti kiyamam hep koltuklara cikiyordu gozumuzun onunde giydirdim susledim anneannesine goturcektim yakinimizda oturuyor 1 saat gidip gelelim dedim nasil oldugunu anlayamadan gümm doktorunu aradim hastaneye gotur dedi yarim saat sonra kendi haline gelince gulmeye konusmaya baslayinca tanidik norolog vardi aradim izah ettim takip etmemizi soyledi sukur kusma bisey olmadi gecede 2-3 saatte bir takip edicez ama o aglamasi o güm sesi gitmiyor kulagimdan
26 daireden bitek yan komşumuz tanıyorum valla oda çalışıyor
Ben bugün öğle uykusu uyumamasını göze alarak vermedim. Şu an da uyandı babasıyla muhabbet ediyor. Meme versem uyurdu. Bakalım ne kadar dayanabilicem. Sütüm çok sanıyordum ama 6 saat emmese bile bomboş memeler. Bütün gün gelip gidip boşluğu mu emiyormuş ne.
Uzun zamandır o aşamadayız galiba sanıyorum ki hiç bırakmayacak sürekli memede gündüZ neysede gece yok mu o gece :)))
Eylus koltuktan dustu bugunalni morardi ama buz koydum hemen sismedi Allahtan. O korku ve panik yetti kiyamam hep koltuklara cikiyordu gozumuzun onunde giydirdim susledim anneannesine goturcektim yakinimizda oturuyor 1 saat gidip gelelim dedim nasil oldugunu anlayamadan gümm doktorunu aradim hastaneye gotur dedi yarim saat sonra kendi haline gelince gulmeye konusmaya baslayinca tanidik norolog vardi aradim izah ettim takip etmemizi soyledi sukur kusma bisey olmadi gecede 2-3 saatte bir takip edicez ama o aglamasi o güm sesi gitmiyor kulagimdan
sanirim sütten kesene kadar dökülecek.cok canim sıkılıyor.Aaa bende de çok var yine kel göründüdoğumdan sonra da böyleydi bebek şampuanı iyi gelmişti. Dökülen saçlar yerine yenileri çıkmıştı Bu ara yine feci dökülüyor kel yanları sacimin
cok gecmis olsun canim.Allah tez vakitte şifa versinArkadaslar canim çok sıkkın. Dun babam rahatsızlandı kalp hastası zaten dün yine sıkısmis şuan hastanede yarı yoğun bakımda tutuyorlar pazartesi günü anjio olucak. Gidip giremiyorum bile kimseyi sokmuyorlar.annemde hastane bahçelerinde kaldı tek başına. Atlasa bakmak için de gelemiyecek yarın uzun bir sürede gelebileceğini sanmıyorum eşimde bende evden de çalışsak yine yoğun oluyoruz çocuk oyun bekler ben napicami şaşırdım
aaa cok sevindim.maşallah mihrimaha.tatlı kız.minnoşum.Ben bezden kurtuldum çok şükür :)) darısı başınıza
ay ne güzel darisi başima.Teşekkür ederimçok başka gerçekten bir ara sürekli çiş çiş diyip kaçıyordu bütün gün tutmaya başladı yapmamak için falan şuan klozeti gösteriyor ona yapmak istiyormuş :) birde altına kaçırınca banyoya sokuyorum suyu çok seviyor 3 gün falan da sırf suda oynamak için altına işedi anne çiş diyip gözüme baka baka işiyor sonra da cıp cıp diye banyoya koşuyor sonra işedi yıkamadım ondan da öyle kurtuldum
Kucağımıza alıyoruz ninnilerle, yanında uzanma, aydedesini izleme:) kollar omuzlar pertNasıl uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?