Ben 10ayliktan beri yediriyorum tüm kuruyemiş iKizlar siz kuruyemis veriyormusunuz bebeklere? Dr muz 3 yasa kdr akcigere kacma riskinden dolayi vermeyin diyor buna karsilk 8. Aydan beri balik yagi iciriyorum
benimki tadini aliyor yemiyorBen de veremiyorum çünkü dişimiz yok 18 aylığız...
Anca ezerek meyvesine yogurduna katıyorum
benimki tadini aliyor yemiyor
meyveyi pure yese yada yogurdu yese icine koyacam da uyanik yemiyor
Canım ben uzun zamandır veriyorum hatta kızım cevizle yatıyor cevizle kalkıyorslm kızlar.kuruyemis konusu konusulmus.ben hic vermiyorum.cünkü 2 tane altta 4 tane üstte toplam 6 disimiz var.cocuk ekmegi bile zor sindiriyor.valla vermeye korkuyorum.onun icin sıkıntı olur ezemez genzine kacar diye endiseliyim.yanlis mi yapiyorum acaba?plojovic canim ne düsünüyorsun bu konuda?
Aynen bizde de 6 diş vardı, 2 gün önce sağ üstte azı patladı. Zaten kuş kadar yiyen çocuğum temelli anne sütüne döndü, 24 saat memedeyizslm kızlar.kuruyemis konusu konusulmus.ben hic vermiyorum.cünkü 2 tane altta 4 tane üstte toplam 6 disimiz var.cocuk ekmegi bile zor sindiriyor.valla vermeye korkuyorum.onun icin sıkıntı olur ezemez genzine kacar diye endiseliyim.yanlis mi yapiyorum acaba?plojovic canim ne düsünüyorsun bu konuda?
slm kızlar.kuruyemis konusu konusulmus.ben hic vermiyorum.cünkü 2 tane altta 4 tane üstte toplam 6 disimiz var.cocuk ekmegi bile zor sindiriyor.valla vermeye korkuyorum.onun icin sıkıntı olur ezemez genzine kacar diye endiseliyim.yanlis mi yapiyorum acaba?plojovic canim ne düsünüyorsun bu konuda?
Bir yerde okumustum, bir pedegog paylasmisti bunu la ilgili bir yazi ama aradim bulamadim simdi, cocugun bizlerle tuvalete girmesinin tuvalet egitimi sirasinda cok yardimci oldugunu soyluyordu. Cok guzel anlatmisti keske bulabilseydim yaziyi. Hatta tuvaletteyken konusmak gerek diyordu, anne simdi cisini yapiyor, anne kakasini yapiyor vs diye.Sevgili anneler, tuvalet konusunda bir sey sorucam. Mahremiyet adina ben kapiyi kapali tutuyorum. Ne yapildigini gormediler. Tuvalet egitimi zamani gelince sorun olur mu?
Tesekkur ederim cevabin icin. Bana ters geliyor biraz nedenseBir yerde okumustum, bir pedegog paylasmisti bunu la ilgili bir yazi ama aradim bulamadim simdi, cocugun bizlerle tuvalete girmesinin tuvalet egitimi sirasinda cok yardimci oldugunu soyluyordu. Cok guzel anlatmisti keske bulabilseydim yaziyi. Hatta tuvaletteyken konusmak gerek diyordu, anne simdi cisini yapiyor, anne kakasini yapiyor vs diye.
Anne olduktan sonra asla yapmam dedigim o kadar cok sey yaptim ki:) kendini nasil rahat hissedeceksen, hicbir zaman tek bir dogru yok, her ailenin dinamigi farkli cok da kasmaTesekkur ederim cevabin icin. Bana ters geliyor biraz nedense
Benimki sinyali bagira bagira veriyor ama asla klozete veya lazimliga oturmayi kabul etmiyor. Kakayi soyluyor, klozeti de gosteriyor ama oturmuyor:) Haftada bir deniyorum cok zorlamiyorum. Bez konusunda zorlamicam 2021 mayisa kadar beklicem hala redetmeye devam ederse ozaman oturup kara kara dusunmeye baslicam:) kafamda hala bir yil var yani biraktirmak icin.Tuvalet konusu geçmişken atlas bi kac gundur bezine vurup duruyor. Çişin mi var diyorum göstermeye devam ediyor bezine bakıyorum kuru. Bugun yine yaptı yarım saat sonra geldi önüme yatti bezimi aç der gibi. Bunları işaret olarak mı algilamaliyim ah konuşsa hersey ne kadar kolay olucak
Ahh ahh o bez degistirmeler, o kadar cok kaciyor ki bazen bez degistirmem yarim saat suruyor. Bezi cikarmak kolay da yeni bez baglamak zor. Kan ter icinde kaliyorum. Evin isenmemis hicbir yeri kalmadi galiba. Oyuzden tuvalet egitimi sirasinda zorlanacagimi dusunmuyorum eve isenmesine alistimYa bizimki bezini bile açtırmıyor. Her bez değiştirme bağırış gürültü. Eline ne versek atıyor ağlıyor. Sadece tv açıp değiştirebiliyorum. Ya da ben emzirirken eşim değiştiriyor. Niye bu kadar ağlıyor anlamıyorum. Oynadığı oyuna ara veriyoruz diye mi acaba?
Külot bez daha kolay. Denedin mi? Tepinip durduğu kafasını geri doğru attığı için yatırmak zor.Ahh ahh o bez degistirmeler, o kadar cok kaciyor ki bazen bez degistirmem yarim saat suruyor. Bezi cikarmak kolay da yeni bez baglamak zor. Kan ter icinde kaliyorum. Evin isenmemis hicbir yeri kalmadi galiba. Oyuzden tuvalet egitimi sirasinda zorlanacagimi dusunmuyorum eve isenmesine alistimEv degil ahir artik bizim burasi
Tesekkur ederim cevabin icin. Bana ters geliyor biraz nedense
Tuvalet konusu geçmişken atlas bi kac gundur bezine vurup duruyor. Çişin mi var diyorum göstermeye devam ediyor bezine bakıyorum kuru. Bugun yine yaptı yarım saat sonra geldi önüme yatti bezimi aç der gibi. Bunları işaret olarak mı algilamaliyim ah konuşsa hersey ne kadar kolay olucak
Ahh ahh o bez degistirmeler, o kadar cok kaciyor ki bazen bez degistirmem yarim saat suruyor. Bezi cikarmak kolay da yeni bez baglamak zor. Kan ter icinde kaliyorum. Evin isenmemis hicbir yeri kalmadi galiba. Oyuzden tuvalet egitimi sirasinda zorlanacagimi dusunmuyorum eve isenmesine alistimEv degil ahir artik bizim burasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?