Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence şimdilik vazgeç. Bir iki ay bekle.Kizlar ya ben bakici bakiyodum hatta yarın gorusucektim bi tanesiyle napsam bu durumda vazmi gecsem siz olsaniz napardiniz malum ortalik karisik
Karantinaya almamışlar mı yeğenini tövbe yarabbim... Haber de mi izlemiyor kadınBence şimdilik vazgeç. Bir iki ay bekle.
Okul tatil olunca benim kv tutturdu köye gidecekmiş. Sudi arabistandan yeğeni geldi. İki senedir görmemiş. Onu görecekmiş.
İşin zor canım Allah yardımcın olsunKizlar ya ben bakici bakiyodum hatta yarın gorusucektim bi tanesiyle napsam bu durumda vazmi gecsem siz olsaniz napardiniz malum ortalik karisik
Bir ay oldu canım geleli. O zaman bu kadar pandemik değildi.Karantinaya almamışlar mı yeğenini tövbe yarabbim... Haber de mi izlemiyor kadın
Olsun ama yine de taramadan geçmeli. Ben öksürdükçe tribe giriyorum, hastaneler tehlikeli diye gidemiyorum ama içim içimi yiyor.. çocuklarım ne olur, onlara da bulaşmıştır falan diye.. bitmeyen gribe yakalandım resmenBir ay oldu canım geleli. O zaman bu kadar pandemik değildi.
Gecmis olsun. Geniz akintin olabilir mi? O da oksuruk yapar. Tuzlu su iyi oluyor. Temizliyir genziOlsun ama yine de taramadan geçmeli. Ben öksürdükçe tribe giriyorum, hastaneler tehlikeli diye gidemiyorum ama içim içimi yiyor.. çocuklarım ne olur, onlara da bulaşmıştır falan diye.. bitmeyen gribe yakalandım resmen
Teşekkürler canım evet var. Sinüzit + faranjit.. baharın gelişiyle polenler de alerjiyi tetikliyor.. öksürmekten başıma ağrılar sallanıyorGecmis olsun. Geniz akintin olabilir mi? O da oksuruk yapar. Tuzlu su iyi oluyor. Temizliyir genzi
esnaflar da dukkan aciyor canim mecbur.esim icin tedirgin oluyorum ben de her gun bir suru insanla muhatap oluyor.dukkani kapatsan olmaz aylik 15 binlira kira.calisanlarin maasi sigortasi.allah hepimizi korusun bu hastaliktan.kendi is arkadaslarim adina da endiseliyim.cunku hergun her milletten insanla muhatap oluyorlar.italyanin hali berbat.allah korusun bizleri.Benim gibi hala ise giden varmi heryeri kapattilar biz hala ise gidiyoruz
benim isim bilgisayarla onu yanıma aldıgım sürece nerde oldugumun hiç önemi yok ona ragmen evden calısma vermıyolaresnaflar da dukkan aciyor canim mecbur.esim icin tedirgin oluyorum ben de her gun bir suru insanla muhatap oluyor.dukkani kapatsan olmaz aylik 15 binlira kira.calisanlarin maasi sigortasi.allah hepimizi korusun bu hastaliktan.kendi is arkadaslarim adina da endiseliyim.cunku hergun her milletten insanla muhatap oluyorlar.italyanin hali berbat.allah korusun bizleri.
isyerindekiler ne diyo canim mudurunuzle mi ilgili ya da genel mudur filan.keske bilincli olsa herkes.benim isim bilgisayarla onu yanıma aldıgım sürece nerde oldugumun hiç önemi yok ona ragmen evden calısma vermıyolar
Benim gibi hala ise giden varmi heryeri kapattilar biz hala ise gidiyoruz
isiniz zor canim allah korusun hepimizi.baris da makarna pilav kofte corbalar lahmacun elma muz kuruyemis ve zeytin yiyor bu aralar.sebzelerle pek arasi yok.yumurta da yemiyor uzun suredir.ama kuru fasulye nohut yer ki korkmana gerek yok.cevizi findigi bademi birkac parcaya bolup veriyorum catir catir yiyor 12 dis var.bogulmasina imkan yok bu yasta bi cocugun abartili bisey vermedikten sonra :)Ben varim canim yani biz hala geliyoruz ustelik havalimaninda calisiyorum. Yolcularla birebir baglantim yok muhasebe kismindayim ama havalimani neticede. Evden calisma ben yapamam cunku her gun gelen formlari kontrol ediyorum nolcak halimiz bilmiyorum Annemden babamdan korkuyorum yaslari malum 60 babam esnaf her gun dukkan aciyor ve Eylule bakan anneanne babaanne 60 yaslarindalar yani aklimizi oynatmamak icin sabir cekiyoruz.
Benim kiz gibi yine bu ara hicbir sey yemeyen var mi? Bagisiklik diye basbas bagiriyorlar ama gel gor ki benim kiz makarna ver pilav ver yogurt ver tamam dun elma soydum 2 isirik bitti muzu binbir oyunla yiyor hadi diyorum emiyor ordan aliyordur ama o da artik aksamlari yalnizca
Bakliyat yedirmek istiyorum mesela kuru fasulye ama ben malum bogazina kacma korkum hala var
Ben de 2-3 haftaya tasınmayı düşünğyorum, bakıcımı degiştiricem ama.. Tedirginim aynenKizlar ya ben bakici bakiyodum hatta yarın gorusucektim bi tanesiyle napsam bu durumda vazmi gecsem siz olsaniz napardiniz malum ortalik karisik
Ben ise gidiyorum, masa basi odamiz iki kisilik, insanlarla muhattap oldugum bir isim yok allahtan. Evden calisma zor olur bizde, surekli veri geliyor kurum agindan evden bunu saglayamazlar, ama oda arkadasimla donusumlu gelebiliriz aslinda. Esim ise sehirdisinda, egedeki santiyeleri geziyor cuma donecek ankaraya. Onun durumufenaBenim gibi hala ise giden varmi heryeri kapattilar biz hala ise gidiyoruz
bizimki kurumsal gozuken patron sirketi canim olmedigin sürece calisirsin iki tane hamilemiz vardi onlari gonderdik ben yuruyerek gittigim icin hic sansim yokisyerindekiler ne diyo canim mudurunuzle mi ilgili ya da genel mudur filan.keske bilincli olsa herkes.
Bende muhasebeciyim ama isim beyannameler kdv iade ve bordro gibi sistemden yapilan isler herhangi bir evrak fatura fln isim olmuyoBen varim canim yani biz hala geliyoruz ustelik havalimaninda calisiyorum. Yolcularla birebir baglantim yok muhasebe kismindayim ama havalimani neticede. Evden calisma ben yapamam cunku her gun gelen formlari kontrol ediyorum nolcak halimiz bilmiyorum Annemden babamdan korkuyorum yaslari malum 60 babam esnaf her gun dukkan aciyor ve Eylule bakan anneanne babaanne 60 yaslarindalar yani aklimizi oynatmamak icin sabir cekiyoruz.
Benim kiz gibi yine bu ara hicbir sey yemeyen var mi? Bagisiklik diye basbas bagiriyorlar ama gel gor ki benim kiz makarna ver pilav ver yogurt ver tamam dun elma soydum 2 isirik bitti muzu binbir oyunla yiyor hadi diyorum emiyor ordan aliyordur ama o da artik aksamlari yalnizca
Bakliyat yedirmek istiyorum mesela kuru fasulye ama ben malum bogazina kacma korkum hala var
Ben de 2-3 haftaya tasınmayı düşünğyorum, bakıcımı degiştiricem ama.. Tedirginim aynen
Bakicilariniz sadece çocuk la mi ilgileniyo baska is yapiyolar mi evde. Eve kamera fln koydunuz mu cok deneyimsizim bu konudaBu arada bakicimiz bize toplu tasima ile gidip geliyordu vakalar artinca esi birakip almaya basladi, ama onun da esi esnaf, binbir cesit insan goruyor. Su asamada bizim alacagimiz en guzel onlemin babanne dede ziyaretlerini kesmek olduguna karar verdik. Onlara hastalik tasimak istemiyoruz.