sadece kılo yapıyor sudan baska bırseyın ıse yaradıgını gormedım ben belkı bıde helvaİşe yarıyor mu acaba? Ben çok şey denedim kararsızım
İşe yarıyor mu acaba? Ben çok şey denedim kararsızım
Bende süt ürünleri de sütü artırıyor. Özellikle ayran. Ama en önemli faktör uyku. Dinlenince süt artıyor.sadece kılo yapıyor sudan baska bırseyın ıse yaradıgını gormedım ben belkı bıde helva
Ben Eğriçayır ürünlerini seviyorum. Arı sütü + bal + propolis karışımı kullandım oğlumda, memnun kaldım. Kızıma da almayı düşünüyorum. Ürün açıklaması bölümünde günlük tüketimle ilgili bilgi vermişler sitede.Kizlar burada daha once konusulmustu sanki ama kullanmayi hic dusunmedigim icin uzerinde durmadim. Ama fikrim degisti:) Denize havalar isinana kadar propolis kullanayim diyorum. Dikkat etmem gereken birsey yada onereceginiz bir marka vs var mi?
İşe yarıyor mu acaba? Ben çok şey denedim kararsızım
Amin sağolun. Tahin, dereotu ilk yediğim gün fışkırtıp sonra imkansız işe yaramıyor. Gıdalar böyle benim bünyemde. İnanaraksevinçle içtim solgar falan yok.az olduğunu düşünürüm tabi, nerdeyse 3 saate yakın doluyor. Kendimi kandıramam ya. Vücut yapısı da sebep. Olmayınca olmuyor ama mücadeleye devamSütüm artsın diye düşünürken aslında az olduğunu düşünmüş olursunuz. Önce bunu farkedip onarın zihninizde :) İnanmadığınız bişy olmaz uğraşsanızda.
En iyisi uykudur ve moral.
Mutsuz yediğiniz bişy yaramaz mesela.
Sabah aç karına çörekotu ezip 1tatlı kaşığı güvendiğiniz zeytinyağı ile yutabilirsiniz. Tahinde en etkili gıdalardan. Ve dua❤
sadece kılo yapıyor sudan baska bırseyın ıse yaradıgını gormedım ben belkı bıde helva
SağolunBende süt ürünleri de sütü artırıyor. Özellikle ayran. Ama en önemli faktör uyku. Dinlenince süt artıyor.
Ben Eğriçayır ürünlerini seviyorum. Arı sütü + bal + propolis karışımı kullandım oğlumda, memnun kaldım. Kızıma da almayı düşünüyorum. Ürün açıklaması bölümünde günlük tüketimle ilgili bilgi vermişler sitede.
Annedir o anneBu aralar denizi emzirirken suratima bakip nenne diyor ve gulumsuyor. Ama sadece emzirirken yapiyor bunu. Acaba anne mi demeye calisiyor. Bugun sirf “nenne”yi daha cok duyabilmek icin surekli meme teklif ettim, umarim nenne annedir. 17ay sonra ilk kez anneye benzer birsey duyunca heyecandan ne yapacagimi sasirdim
Amin sağolun. Tahin, dereotu ilk yediğim gün fışkırtıp sonra imkansız işe yaramıyor. Gıdalar böyle benim bünyemde. İnanaraksevinçle içtim solgar falan yok.az olduğunu düşünürüm tabi, nerdeyse 3 saate yakın doluyor. Kendimi kandıramam ya. Vücut yapısı da sebep. Olmayınca olmuyor ama mücadeleye devam
Teşekkürler 3 ay 11 günlükVücut yapısı dediğimiz, nasıl ki hamileliğiniz sizin elinizde olmadan bir düzenle devam ettti, onun gibi aslında.
Size göre 3 saatte dolan, neden doluyor?
Ya da siz o doluluğu mu görmek istiyorsunuz?
Bu sizin elinizde değil yine de böyle bi düşünün. Nasibinizdir.
Tabii ki yenenler etkiliyor ama memenizde süt olmasını siz yaratmıyorsunuz.
Sadece bi düşünün fikir olsun diye yazdım :)
Bebeğiniz kaç aylık buarada 3 mü? 6 mı?
Bu dönemlerde de değişiklik oluyor. Eski doluluğu görmesende bebeğe göre ayarlanmış oluyor zamanla, ve büyüdükçe daha güçlü emiyor.
Teşekkürler 3 ay 11 günlük
virüs korkusuna hafta sonuna plan yapamıyorum valla ben bakan 2 ay dıyo bakalım ne yapıcazmeraba kizlar nasilsiniz cocuklariniz nasillar? havalarin guzellesmesiyle cocuk parklarina attik kendimizi.bu sayede salincaktir kaydiraktir derken hareket kabiliyetini gelistiriyor oglum.hem de diger cocuklari gorup izliyor.evcil hayvanlar parkina gittik.keciler, atlar, ordekler, kuslar, baliklar ve daha bir suru hayvani yakindan gormus oldu oglum.guneslo hava hep kendimi iyi hissettirir bana.bir gaza geldim evimdeki fazlalik esyalari ayiklayip(sus esyalari, tepsiler, vazolar, kavanozlar, bardaklar, ayakkabi, kiyafet vb.) her gun ciktikca copun kenarina koyuyorum.bir ferahlik veriyor ki :) siz neler yapiyosunuz?
evet canim onlara koydum aylarca.ama artik kaldirildi yakinimda kalmadi o kutulardan.zaten yarim saate kalmadan hemen birileri alip goturuyor boyle de.gecmis olsun size de.Maşallah sosyal medya bir yandan, sabah tv programları bir yandan.. her yerde korona virüsü.. gözüm korktu gittim biraz alışveriş yaptım.. ailecek hasta olduğumuz için tribe girdim zaten. Sabah oğlanı da göndermedim okula.. Allah sonumuzu hayır etsin...
ferhunde001 giyim ve ayakkabıları kızılay, afad ve belediyenin koyduğu geri dönüşüm kumbaralarına atıyoruz biz. Bende de epey fazlalık var. Eşim evdeyken birkaç posta götürdü, kalanları fırsat buldukça götürsem iyi olacak. Özellikle küçük ayakkabı çok fazla var.. iyi durumda olanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar, benim de içim rahat ediyor.
Amin çok sağolTamm dönemi :) o yüzden canını hiç sıkma annesi
artık eskisi gibi sertleşmez memişler, cünkü minikle birbirlerini tanıdılar :) o emdikçe gelir
Hersey yolundaymış bak :)
Sevindim, Allah bağışlasın
Rica ederim.
işimizin basındayız kolonya ve dezenfektandan ellerim mahvoldu .Size tatil oldu dimi var mı bı bılgilendirme ne zamana kadar gidilmeyecek.Kızlar napıyorsunuz? Koronavirüsle aranız nasıl?
Pztden itibaren bir hafta tatil. Sonra bir hafta uzaktan eğitim. Sonrası allah kerim.işimizin basındayız kolonya ve dezenfektandan ellerim mahvoldu .Size tatil oldu dimi var mı bı bılgilendirme ne zamana kadar gidilmeyecek.
eşimde bende toplu taşıma kullanmıyoruz işe giidp gelirken Allahtan ama bi şekilde eve sokmaktan korkuyorum bende hafta sonları dısarı da cıkamayız heralde hava bile aldıramayacagız cocuklara.Ormanlar güvenli olur mu acaba belgrad a fln götürsek bilmiyorumkiPztden itibaren bir hafta tatil. Sonra bir hafta uzaktan eğitim. Sonrası allah kerim.
Sinirlerim çok bozuk. Okudukça endişeleniyorum. Annem, babam, kp, babaannem, anneannem için çok korkuyorum.
Orası da kalabalık oluyor.eşimde bende toplu taşıma kullanmıyoruz işe giidp gelirken Allahtan ama bi şekilde eve sokmaktan korkuyorum bende hafta sonları dısarı da cıkamayız heralde hava bile aldıramayacagız cocuklara.Ormanlar güvenli olur mu acaba belgrad a fln götürsek bilmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?