2018 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun canım hepsi birer deneyim ama biz anaların yüreği hopluyor her defasında rabbim beterinden korusun

Çok geçmiş olsun canım hepsi birer deneyim ama biz anaların yüreği hopluyor her defasında rabbim beterinden korusun
Teşekkürler canım aynen öğreniyorlar, hem de çok hızlı.. abisinden her gördüğünü yapmak istiyor. Az önce yine çıkmış ranzaya, bu sefer kendi inmiyor, bana sesleniyor çocukları yedirdim salona geçtiler sanıyorum, yemeğimi bitireyim derken seslendiğini duydum. Meğer abisi açmış kapıyı, kızçem de peşinden..

VosVos35 cok gecmis olsun canim, illaki dusecekler ama allah korusun, kalici birsey olmasin da Bizimkinin de dusmedigi gun yok, kafasindan morluk eksik olmuyor okadar tehlikeli hareketler yapiyor ki, dusuyor ama ayni harekete devam akillanmiyor.

Arkadaslar ya ben bu oksurukten yildim artik yine basladi. Dun aksam sarimsak zeytinyagi yapip agayina surdum 2 saat tuttum ama bugün baktim hep sarimsagin geldigi yerler kipkirmizi olmus. Sihirli degnegi olan yokmu ya

Arkadaslar ya ben bu oksurukten yildim artik yine basladi. Dun aksam sarimsak zeytinyagi yapip agayina surdum 2 saat tuttum ama bugün baktim hep sarimsagin geldigi yerler kipkirmizi olmus. Sihirli degnegi olan yokmu ya

O zaman sadece karıstırıyorsun ya yağından sür.
Karadut tavsiye ederim
Yağ kullanırım dersen okaliptus olabilir, faydasını görürsün, 2 yaş altına sürmek önerilmiyor sadece 4-5 damla eve yayabilirsin.
Süt veriyorsan kaynamış süte 2-3 hatmi çiçeği koyuyorsun 2-3 dk bekletip süzüyorsun, ılınınca içebilir. (bunun faydasını çok gördük büyüğünde) 3 gün yapıyorsun.
Şimdi süt vermiyorum ama güvendiğim yerden bulup böyle bi durumda hala denerim heralde.
Bir de sujok var bilir misin bilmem, el ve ayakta vucudun bölgelerine göre masaj ya da tohum uygulayabiliyorsun. Bu sarımsaklı yağdaki ayak altı noktaları aynı mantık.
Öksürükte elma cekirdeği kullanabiliyorsun.
Denerim dersen görseller atarım

VosVos35 Ah kıyamam, suratta ayrı bi acı böyle düşmelerde.Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Sut vermiyorum canim elma çekirdeği uygulanabilir gözüktü nasil yapılıyor

Sut vermiyorum canim elma çekirdeği uygulanabilir gözüktü nasil yapılıyor

Elma cekirdeğinin enerji yönü ince uctan top gibi olan kısmına doğru. En önemli detay bu. Yani cıkış gibi düşün.

Elde baş parmak ayakta baş parmak yeri öksürük için
yüz, boğaz, ciğerler olarak aşağıya iniyor

şöyle düşün canım. Yüz kısmının oldugu yere ve boguma söylediğim yönde cekirdekleri bantlıyorsun. Elden cıkarıyor bizimkide genelde uyurken daha iyi ya da ayakta, hem yürürken masaj oluyor bir nevi.
yani elma cekirdeğinin top kısmı parmağın ucuna doğru bakacak.

Böyle anlatırken zor gibi ama basit :)

ya da dediğim gibi okaliptus yagını kullanabilirsin bu noktalarda da. Zeytinyagıyla seyreltip masaj yapabilirsin (tek okaliptus değil)

Ya da sırtta 7. omur hizasına sürüp üzerine bi pamuklu bez ya da havlu kapatıp (vucut kendi sıcaklığında kalsın diye) gece yatarken bırakabilirsin.

Soracagın bişy olursa eklerim.

teşekkur ederım canım bu gece deneyeyım hemen.Cok değişik bilgiler var sende gercekten öğrenıyoruz bizde sayende

teşekkur ederım canım bu gece deneyeyım hemen.Cok değişik bilgiler var sende gercekten öğrenıyoruz bizde sayende

rica ederim
En azından 3 gün ya da gece yap, öksürük zaten uzun süren bişy hep.
Öğrenecek o kadar cok sey var ki, insan isterse

Üst ranzadan mibasim döndü şu anda... Üst ranzadan çıkıp inebiliyorsa iyi valla..geçmiş olsun bu arada Allah beterinden korusun

Bu aralar denizi emzirirken suratima bakip nenne diyor ve gulumsuyor. Ama sadece emzirirken yapiyor bunu. Acaba anne mi demeye calisiyor. Bugun sirf “nenne”yi daha cok duyabilmek icin surekli meme teklif ettim, umarim nenne annedir. 17ay sonra ilk kez anneye benzer birsey duyunca heyecandan ne yapacagimi sasirdim

Üst ranzadan mibasim döndü şu anda... Üst ranzadan çıkıp inebiliyorsa iyi valla..geçmiş olsun bu arada Allah beterinden korusun
Epeydir çıkıyor kendi başına, inmeyi yeni öğrendi, oturarak yavaşca iniyordu.. bu sefer 3 metre öteden izledim, hızlı ineceği tuttu yetişemedim. Sürekli yükseklerde geziyor zaten. Yanında durursam kucağıma atlıyor, yalnız olursa daha dikkatli davranıyor

Ben çok korkagim ya çocuğu da korkak yetiştiriyorum kim bilir kaç yaşına kadar izin veremem sanırım yükseklere çıkmasına

Malt içeceği ebebekte promalt var 24 al 12 öde. Öyle olunca 3 liraya geliyor. Joker’de karamalz diye bişi var onun tanesi 1 lira.

Diye bir mesaj atti esim. Sut arttirmak isteyenlere.
İşe yarıyor mu acaba? Ben çok şey denedim kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…