Artık öğrendim diye hızlı hızlı inmeye çalıştıÇok geçmiş olsun canım dediğin gibi kendine güvenir hallerle dikkat etmiyorlar. İnşallah yaşanmaz bir daha
Çok geçmiş olsun canım hepsi birer deneyim ama biz anaların yüreği hopluyor her defasında rabbim beterinden korusunKızlar o kadar düşme konusu geçer de benim maymun düşmez miüst ranzadan inerken 3. merdivenden sehpanın üstüne düştü sol yanağının üstüne sehpa ahşap da olsa yere çakılmasını önlemiş oldu, düşme yüksekliğini azalttı ben o esnada oğlumla satranç oynuyordum gözüm kızımda, nasılsa inebiliyor derken düşmesini izledim
Kendine güvenince daha hızlı ve dikkatsiz hareket ediyorlar ne yazık kiyüzünü kantaron yağına buladım, ödem yok şu an.. 1 saattir takipteyim, ağlama geçince oyuna döndü, kendi kendine oynuyor.. Aklım oynadı yerinden tabii
Teşekkürler canım aynen öğreniyorlar, hem de çok hızlı.. abisinden her gördüğünü yapmak istiyor. Az önce yine çıkmış ranzaya, bu sefer kendi inmiyor, bana sesleniyorÇok geçmiş olsun canım hepsi birer deneyim ama biz anaların yüreği hopluyor her defasında rabbim beterinden korusun
Arkadaslar ya ben bu oksurukten yildim artik yine basladi. Dun aksam sarimsak zeytinyagi yapip agayina surdum 2 saat tuttum ama bugün baktim hep sarimsagin geldigi yerler kipkirmizi olmus. Sihirli degnegi olan yokmu ya
Sut vermiyorum canim elma çekirdeği uygulanabilir gözüktü nasil yapılıyorO zaman sadece karıstırıyorsun ya yağından sür.
Karadut tavsiye ederim
Yağ kullanırım dersen okaliptus olabilir, faydasını görürsün, 2 yaş altına sürmek önerilmiyor sadece 4-5 damla eve yayabilirsin.
Süt veriyorsan kaynamış süte 2-3 hatmi çiçeği koyuyorsun 2-3 dk bekletip süzüyorsun, ılınınca içebilir. (bunun faydasını çok gördük büyüğünde) 3 gün yapıyorsun.
Şimdi süt vermiyorum ama güvendiğim yerden bulup böyle bi durumda hala denerim heralde.
Bir de sujok var bilir misin bilmem, el ve ayakta vucudun bölgelerine göre masaj ya da tohum uygulayabiliyorsun. Bu sarımsaklı yağdaki ayak altı noktaları aynı mantık.
Öksürükte elma cekirdeği kullanabiliyorsun.
Denerim dersen görseller atarım
Teşekkürler canımVosVos35 Ah kıyamam, suratta ayrı bi acı böyle düşmelerde.Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun❤
Sut vermiyorum canim elma çekirdeği uygulanabilir gözüktü nasil yapılıyor
teşekkur ederım canım bu gece deneyeyım hemen.Cok değişik bilgiler var sende gercekten öğrenıyoruz bizde sayendeElma cekirdeğinin enerji yönü ince uctan top gibi olan kısmına doğru. En önemli detay bu. Yani cıkış gibi düşün.
Eki Görüntüle 2602631
Elde baş parmak ayakta baş parmak yeri öksürük için
yüz, boğaz, ciğerler olarak aşağıya iniyor
Eki Görüntüle 2602614
şöyle düşün canım. Yüz kısmının oldugu yere ve boguma söylediğim yönde cekirdekleri bantlıyorsun. Elden cıkarıyor bizimkide genelde uyurken daha iyi ya da ayakta, hem yürürken masaj oluyor bir nevi.
yani elma cekirdeğinin top kısmı parmağın ucuna doğru bakacak.
Böyle anlatırken zor gibi ama basit :)
ya da dediğim gibi okaliptus yagını kullanabilirsin bu noktalarda da. Zeytinyagıyla seyreltip masaj yapabilirsin (tek okaliptus değil)
Ya da sırtta 7. omur hizasına sürüp üzerine bi pamuklu bez ya da havlu kapatıp (vucut kendi sıcaklığında kalsın diye) gece yatarken bırakabilirsin.
Soracagın bişy olursa eklerim.
teşekkur ederım canım bu gece deneyeyım hemen.Cok değişik bilgiler var sende gercekten öğrenıyoruz bizde sayende
Üst ranzadan miKızlar o kadar düşme konusu geçer de benim maymun düşmez miüst ranzadan inerken 3. merdivenden sehpanın üstüne düştü sol yanağının üstüne sehpa ahşap da olsa yere çakılmasını önlemiş oldu, düşme yüksekliğini azalttı ben o esnada oğlumla satranç oynuyordum gözüm kızımda, nasılsa inebiliyor derken düşmesini izledim
Kendine güvenince daha hızlı ve dikkatsiz hareket ediyorlar ne yazık kiyüzünü kantaron yağına buladım, ödem yok şu an.. 1 saattir takipteyim, ağlama geçince oyuna döndü, kendi kendine oynuyor.. Aklım oynadı yerinden tabii
Epeydir çıkıyor kendi başına, inmeyi yeni öğrendi, oturarak yavaşca iniyordu.. bu sefer 3 metre öteden izledim, hızlı ineceği tuttuÜst ranzadan mibasim döndü şu anda... Üst ranzadan çıkıp inebiliyorsa iyi valla..geçmiş olsun bu arada Allah beterinden korusun
Ben çok korkagim ya çocuğu da korkak yetiştiriyorumEpeydir çıkıyor kendi başına, inmeyi yeni öğrendi, oturarak yavaşca iniyordu.. bu sefer 3 metre öteden izledim, hızlı ineceği tuttuyetişemedim. Sürekli yükseklerde geziyor zaten. Yanında durursam kucağıma atlıyor, yalnız olursa daha dikkatli davranıyor
Senden ızın alırsa tabi pır dıye gıdıyolar gıdıceklerı yere :)Ben çok korkagim ya çocuğu da korkak yetiştiriyorumkim bilir kaç yaşına kadar izin veremem sanırım yükseklere çıkmasına
Benimki benim olmadığım odaya bile gitmiyor şimdilik sonra nolur bilemem amaSenden ızın alırsa tabi pır dıye gıdıyolar gıdıceklerı yere :)
İşe yarıyor mu acaba? Ben çok şey denedim kararsızımMalt içeceği ebebekte promalt var 24 al 12 öde. Öyle olunca 3 liraya geliyor. Joker’de karamalz diye bişi var onun tanesi 1 lira.
Diye bir mesaj atti esim. Sut arttirmak isteyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?