o zaman hafta sonu programını evde temizlik ve yazlık kıslık dolap dökme olarak yapıyoruz :)Orası da kalabalık oluyor.
parkada gotursen etrafra öksüren cocuk cok oluyor ya ve dıkkat etmeden birbirlerinin üstüne öksürebiliyolar.normalde o kadar korumam da simdi dusunuyor insanHaftasonu ben açık havaya çıkarmayı düşünüyorum, zaten haftaiçi de hava güzel oldukça hergün çıkıyor. Haftaiçi sabah parklar çok boş zaten, haftasonu da kalabalıksa sokmam zaten ama çok kalabalık olacağını sanmıyorum bu haftasonu. gerçi bizimki parktaki demirleri yalıyor o da ayrı bir sorun
Canım eşime evden çalışma verdiler. Çocuktan çalışamadı. Starbucksa gitti. Bir şey yok gibi herkes dışarda diyor.parkada gotursen etrafra öksüren cocuk cok oluyor ya ve dıkkat etmeden birbirlerinin üstüne öksürebiliyolar.normalde o kadar korumam da simdi dusunuyor insan
Tarhana çorbasını çok seviyor. Kıyma ve ueşil mercimekle yapıyorum.Çocuklara ne yemek yaptiniz ben yine tikandim hem fikir olur benim gibi dusunenlere
ekran goruntusu aldım.masallah.bizde 1 yasina kadar herseyi yiyen cocuk 1 yastan sonra yemek secmeye basladi.tabi anne baba olarak bizim de beslenme aliskanligimiz sıkıntılı aslinda.et tavuk hamurisi ve kahvaltilik olsun yeter bize.sirf cocuk bize benzemesin diye karnabahar brokoli pirasa vs. alismaya calisiyoruz.salata yapiyorum sık sık.ama bana ve esime hergun lahmacun ver hamburger ver makarna ver oyle yasarimTarhana çorbasını çok seviyor. Kıyma ve ueşil mercimekle yapıyorum.
Bugün bulgur pilavı yaptım yeşil mercimekli. Yeşil mercimek çok faydalıymış demir deposu. Yakışan yemeklere katmaya çalışıyorum.
Bugün yaptığım diğer yemekte kuşbaşı idi. Arpacık soğanla yahni olarak pişirdim. Yedi ikisinden de.
Karnabahar yapıyorum. Havuçlu. Patatesli ve kıymalı. Onu da seviyor.
Kabak yemeği yapıyorum gne havuç, patates ve kıyma ile.
Biber dolması ve diğer dolmaları seviyor.
Geçen eltim kereviz yemeği yapmış onu da sevdi.
Pıraaa yapıyorum havuçlu. Pirinç yerine bazen buna da ueşil mercimek koyuyorum
Kürü fasulye, nohut pilav bunları da seviyor.
Makarna çok seviyor. Onu da sebzeli veya kıymalı yapıyorum.
Ben brokoliyi çok severim. Ama defne bera haşlama halini yeMiyor. Ama çorbasını yiyor. Brokolili omlet de yedi biraz.
Aklmıma gelenler bunlar şimdilik
Ben ekran görüntüsü de alsam işe yaramaz. Okulda her şeyi yediği söylenen oğlum evde hâlâ aşırı seçici. Brokoli istedi aldım, salatasını yaptım, tek bir çiçek yedi zar zor..ekran goruntusu aldım.masallah.bizde 1 yasina kadar herseyi yiyen cocuk 1 yastan sonra yemek secmeye basladi.tabi anne baba olarak bizim de beslenme aliskanligimiz sıkıntılı aslinda.et tavuk hamurisi ve kahvaltilik olsun yeter bize.sirf cocuk bize benzemesin diye karnabahar brokoli pirasa vs. alismaya calisiyoruz.salata yapiyorum sık sık.ama bana ve esime hergun lahmacun ver hamburger ver makarna ver oyle yasarim
Benim eşim de eti çok sever. Her gün et olsun iki gün başka bir şey olsun. E bugün et yok mu der. Ben sebze çok seviyorum. Kızım da bana çekecek inşallah şimdilik seviyor gibi. İnşallah değişmez.ekran goruntusu aldım.masallah.bizde 1 yasina kadar herseyi yiyen cocuk 1 yastan sonra yemek secmeye basladi.tabi anne baba olarak bizim de beslenme aliskanligimiz sıkıntılı aslinda.et tavuk hamurisi ve kahvaltilik olsun yeter bize.sirf cocuk bize benzemesin diye karnabahar brokoli pirasa vs. alismaya calisiyoruz.salata yapiyorum sık sık.ama bana ve esime hergun lahmacun ver hamburger ver makarna ver oyle yasarim
Pirasayi zeytnyagli mi yapiyosun sıcak mi bide bütün bütün yiyomu bizimki yemiyor oyle cok tikaniyorum o yuzdenBenim eşim de eti çok sever. Her gün et olsun iki gün başka bir şey olsun. E bugün et yok mu der. Ben sebze çok seviyorum. Kızım da bana çekecek inşallah şimdilik seviyor gibi. İnşallah değişmez.
Eşim pırasa yemiyor diye yapmıyordum. Şimdi kızım bana eşlik ediyor çok mutluyum
Bizimki de dişler geliyor köpekler. İştah az. Düzelir inşallah.
Bir de yoğurt hala veremiyorm ben gaz yapıykr çok fena.
Et de yesin diye kıyma da koyuyorum. Havuç da koyuyorum. Tabağa aldıktan sonra çatalla yiyebileceği kadar ufaltıyorum. Artık baya baya iri parçalı yer oldu azılar da çıkıncaPirasayi zeytnyagli mi yapiyosun sıcak mi bide bütün bütün yiyomu bizimki yemiyor oyle cok tikaniyorum o yuzden
ahh en sevdigim is :) kac tane buyuk boy cop poseti dolu esya attim gorsen.hala daha atiyorum firsat buldukca.aylar once yeni evlenen koyde yasayan bi kiza gelinlik ve ceyizlik yorgan yastik masa ortusu havlu seccade vs. bi araba dolusu esya verdim de ev biraz daha hafifledi.hayir hicbirini de ben almadim evlenirken iki tarafin da hevesle aldigi seyler :)Sabahtan beri dolap bosaltiyorum bende 3 buyuk çöp poseti kiyafet çıkardim dolaptan daha belki zayiflarim diye kiyamadigim pantolonlarim var :)
Ben de 10 gün rötarlı oldum. Tek farkla, idrar ve kanda pozitifi görmüştüm.Mevsim geçişinden mi nedir adetim gecikmişti. Bugün 10 gün rötarlı geldi şükür.
senin durum ilginc oldu canim.buna kimyasal gebelik mi diyorlar acaba?Ben de 10 gün rötarlı oldum. Tek farkla, idrar ve kanda pozitifi görmüştüm.
Evet canım kimyasal gebelik. Adet de oldukça ağrılı sökülüyor, miktarı da fazla oluyorsenin durum ilginc oldu canim.buna kimyasal gebelik mi diyorlar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?