• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Dün işyerınden bı arkadaşla konuusyoruz onunda cocugu aynı atlas gibiymiş bogaz kızarıklıgı ve ateş diğer arkadaşların cocuklarıda hasta dedık artık havaya bısey mı salıyolar napıyolar hepsı bırden hasta oluyo diye.

Ben gitmedim bugun ise icim rahat etmedi memeye yapisik cunku malum hasta kuzum😑
Ama demi ya bi gecede hepsinin ayni sikayetleri gostermesi cok ilginc bizimkisi h ici disari cikmiyor ciksada 1-2 saat malum anneanne babaanne asansorde yok bizde hani nerden kapti anlayamadik

Bide bizimkisi sise bitsin dedi ama tabi oyle bisey yapmicam. Bize verdi surubun icinde goz akintisi burun akintisi hapsuruk bunlari engeller diyor Eylustede bunlar cok var hemen agzi gozu sulanir oksurukle ilgili bisey olmadi cunku oksuruk o ilk geceden sonra hic olmadi bizde
Çocugun boyu kadar şişe, bitsin diyorlar.. 1 ay çocuğun ilaç içmesi kolay mı bir de.. ben 3 gün zar zor içiriyorum

Benim kızım da hasta.kasimdan beri bı iyi bı hasta..
Hafif ateşle basladi burun akintisi sesi de değişti.
Dün götürdük idrar testi de yapıldı enfeksiyon çıktı idrarında.
Herkese çok geçmiş olsun 💐

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kızlar inşallah cabucak toparlar minikler❤️

Canım benimki de gün içinde hiç olmazsa en az iki kez düşüyor koltuktan vs. Hele önceki gece kafa üstü düşüp takla attı öyle korkuttu ki. Bir saat baktım sıkıntı yok gibi keyfi hareketleri yerinde uyuttum 12 olmuştu saat. Çok tehlikeli şeyler yapıyorlar kaşla göz arası geçen de mutfaktaydık salona gitti bir ağlama sesi tv ünitesine çıkmaya çalışmış çıkamamış düşmüş dilini ısırıp kanatmış:( ben ki pimpirikli insan artık normal deyip sakinleştiriyorum o da sonra aynı şeylere devam ediyor. Uyarsak da algılamıyor zamanı var biraz daha
Ben de çok dikkat ettiğim halde çok düşüyor çok hareketli o yüzden mi bilmiyorum. Kafa üstü çok düşüyor. Az önce yanaginin üstüne düştü çok kötü ağladı morardı hemen geçen guun de aynı yanaginin üstüne düşmüştü. Birkaç gün önce de yüz üstü düşüp alt dudağıniin yarısı soyulmuş çok kanamisti. Sorunsuz normal düşmeleri hiç saymıyorum bile. Artık gardropunu açıyor alt rafa basıp üste çıkmaya çalışıyor. Özellikle eşim yanındayken daha çok düşüyor. Bir hasar kalmaz inşallah

Bizde de dişler zorluyor. 4 tane azı dişi çıkardı. Şimdi köpek diş geliyor. Gece sık sık emme. Gündüz meme meme diye dolaşma. İştah azalması. Az bir ateş.. uykusuzluk falan geçtim de acı çekiyorlar ya ona üzülüyorum. 😕 bu arada plojovic plojovic in önerdiği karanfilli zeytinyağ çok iyi geliyor. Ağrısını yangınını alıyor dişlerin. Rahatladığını anlıyorum.

Tüm hasta bebişlere Rabbim sağlık şifa versin inşallah. 🤲
Tarifi nasıl bu yağın? Biizde de üstte arkada çıktı dis. Dört dış vardı üstte iki sıra atlamış iki tarafta çıkmış.

Ben de çok dikkat ettiğim halde çok düşüyor çok hareketli o yüzden mi bilmiyorum. Kafa üstü çok düşüyor. Az önce yanaginin üstüne düştü çok kötü ağladı morardı hemen geçen guun de aynı yanaginin üstüne düşmüştü. Birkaç gün önce de yüz üstü düşüp alt dudağıniin yarısı soyulmuş çok kanamisti. Sorunsuz normal düşmeleri hiç saymıyorum bile. Artık gardropunu açıyor alt rafa basıp üste çıkmaya çalışıyor. Özellikle eşim yanındayken daha çok düşüyor. Bir hasar kalmaz inşallah

Gardrop kısmını okuyunca Simay'ın fotografı geldi aklıma, güldüm😂
Öyle cıkıp inemeyip şaşkınca ağladığı bi fotosu var yeni bakmıştım hatta Ekim sonuydu.
O kısmı bıraktı artık, ütü masasını koydugum boy aynalı kısma taktı dar, oraya girip ayaklarını sallıyor dısarıya, galiba ona göre dar oluşu hoşuna gidiyor 😀

Gardrop kısmını okuyunca Simay'ın fotografı geldi aklıma, güldüm😂
Öyle cıkıp inemeyip şaşkınca ağladığı bi fotosu var yeni bakmıştım hatta Ekim sonuydu.
O kısmı bıraktı artık, ütü masasını koydugum boy aynalı kısma taktı dar, oraya girip ayaklarını sallıyor dısarıya, galiba ona göre dar oluşu hoşuna gidiyor 😀
Daha yürümeden tırmanıyordu senin minik dağcı 🥰 bi foto atmıştın boyu kadar bir yere çıkmış 😊 benimki de hep tırmanışta, inemeyince basıyor yaygarayı. Bazen de ayağı kayıyor veya çıktığı tabure devriliyor, can havliyle tutunuyor bi yerlere, barfix çeker gibi asılı kalıyor deli fişek 😂 kalbime inmeden büyüyseler 😂

Kızlar daha önce de yazmıştım, gözden kaçmış olabilir. Çocuğunuz düşünce darbe alan yere biberiye yağı sürün. Morluk şişlik olmuyor, ağrıyı da hafifletiyor. Kendi baş ağrınıza da kullanabilirsiniz, alın ve şakaklara masajla yedirin, çok rahatlatıyor..
Bir de hakiki kantaron yağı çok iyi geliyor darbelerde.. İnatçı pişikleri de 2 sürmede iyileştiriyor.

Daha yürümeden tırmanıyordu senin minik dağcı 🥰 bi foto atmıştın boyu kadar bir yere çıkmış 😊 benimki de hep tırmanışta, inemeyince basıyor yaygarayı. Bazen de ayağı kayıyor veya çıktığı tabure devriliyor, can havliyle tutunuyor bi yerlere, barfix çeker gibi asılı kalıyor deli fişek 😂 kalbime inmeden büyüyseler 😂

Ya evet onu da hatırladım, küçük evin yanında piyanoya cıkmıştı😂
Hala cok seviyor tırmanmayı, mutlaka bişy bulup yükseltmek için kullanıyor, tasıyor bide onu piti piti😂
komidin cekmecesini açıp bizim yataga ondan cıkıyor😂
Asılı kalmasını seveyim hele bide o şaşkınlıkları yok mu🤩annneeee diye bagırıyor, sesinden anlıyorum yine bi yere cıktı diye😀

Ya evet onu da hatırladım, küçük evin yanında piyanoya cıkmıştı😂
Hala cok seviyor tırmanmayı, mutlaka bişy bulup yükseltmek için kullanıyor, tasıyor bide onu piti piti😂
komidin cekmecesini açıp bizim yataga ondan cıkıyor😂
Asılı kalmasını seveyim hele bide o şaşkınlıkları yok mu🤩annneeee diye bagırıyor, sesinden anlıyorum yine bi yere cıktı diye😀
Aynen canım, mahsur kalma çağrısı farklı oluyor 😊 bir de koca koca tabureleri taşıyor habire 😂 hele bir tanesi çatladı diye babası üstüne mdf monte etti, sehpa gibi de kullanıyoruz. Ağır da biraz.. onu gezdiriyor sürekli. Ayağına koyup çizdirdi kaç kere 😔 ama yüksek yerlere çıkmak için ideal, o yüzden favorisi 😊

Aynen canım, mahsur kalma çağrısı farklı oluyor 😊 bir de koca koca tabureleri taşıyor habire 😂 hele bir tanesi çatladı diye babası üstüne mdf monte etti, sehpa gibi de kullanıyoruz. Ağır da biraz.. onu gezdiriyor sürekli. Ayağına koyup çizdirdi kaç kere 😔 ama yüksek yerlere çıkmak için ideal, o yüzden favorisi 😊
bizimkide benım yatagın ıcıne gırmek ıcın kullandıgım mutfak basamasını artık kendı kullanıyor merdıvenı tırmanıp cup yataga ama zıplamaya :D

Ya benimki de sandalye sürüklüyor çıkmak için kaç kere düşürdü sürüklerken daha yürümediği dönemde bile üzerine düşürmüşlüğü var çok sıkıntı:(

bizimkide benım yatagın ıcıne gırmek ıcın kullandıgım mutfak basamasını artık kendı kullanıyor merdıvenı tırmanıp cup yataga ama zıplamaya :KK70:
Yatağın kenarına basıp bir ayağı diğerini de komodine dayayıp çıkıyor oğlum üstüne üstlük yatağın üstüne çıkınca da koşuyor çok korkuyorum. Mobilyamın kenarları çok keskin ben bile çarpıp kaç kez bacağımı morarttım kanattım düşerse kesin yaralanır. Köşesine taktığımız silikon uçları da oyuncak niyetine oynadığı için takamıyorum off

Ya benimki de sandalye sürüklüyor çıkmak için kaç kere düşürdü sürüklerken daha yürümediği dönemde bile üzerine düşürmüşlüğü var çok sıkıntı:KK43:
Sandalyeleri çekiştirerken geriye düşürüyor, buzdolabının kapağında 4-5 tane çukur var bu yüzden. Sandalyeler metal olduğu için direk çöküntü oluyor. Sağlık olsun, kafasına düşürmesin de, dolap yeniden alınır

Yatağın kenarına basıp bir ayağı diğerini de komodine dayayıp çıkıyor oğlum üstüne üstlük yatağın üstüne çıkınca da koşuyor çok korkuyorum. Mobilyamın kenarları çok keskin ben bile çarpıp kaç kez bacağımı morarttım kanattım düşerse kesin yaralanır. Köşesine taktığımız silikon uçları da oyuncak niyetine oynadığı için takamıyorum off
Benim yatak da komple mdf, her yeri köşe.. mobilyacı saçma sapan çıkıntılar bırakmış. Komodinler de yatak başlığına asılı kutular şekilde. Yatağın üstüne çıkınca komodine basıp başlığın tepesine tırmanıyor kızım

Benim yatak da komple mdf, her yeri köşe.. mobilyacı saçma sapan çıkıntılar bırakmış. Komodinler de yatak başlığına asılı kutular şekilde. Yatağın üstüne çıkınca komodine basıp başlığın tepesine tırmanıyor kızım
gecen gun ınstada bı yazı okumustum cocuk dogunca biz değişmeyeceğiz cocuk bıze ayak uydursun dıyoduk sımdı deiğişmeyen tek sey koltuklar onlarada iyice işesin değiştiririz yazıyodu cok gülmüştüm başımıza gelicek sanırım :D

gecen gun ınstada bı yazı okumustum cocuk dogunca biz değişmeyeceğiz cocuk bıze ayak uydursun dıyoduk sımdı deiğişmeyen tek sey koltuklar onlarada iyice işesin değiştiririz yazıyodu cok gülmüştüm başımıza gelicek sanırım :KK70:
Ben halılardan başlamayı düşünüyorum 😁 sonra koltuklar, perdeler, yataklar.. aynen çiş olayı kapansın, sonra gelsin yeni eşyalar 😁

Back