- 6 Şubat 2018
- 223
- 498
- 53
Canım ben 3 tane karanfili havanda dövdüm. Bir buçuk yemek kaşığı zeytinyağında beklettim. Buzdolabında. Sonra soğuk soğuk sürüyorum.Tarifi nasıl bu yağın? Biizde de üstte arkada çıktı dis. Dört dış vardı üstte iki sıra atlamış iki tarafta çıkmış.
Uykusu o sırada oluyor mu dikkat etmedim.Ya mesela bir ara yatakta uyku öncesi oynarken ayakta durur vaziyette iken sırt üstü kendini yatağa atma oyunu çıkarmıştı güldüm ettim ama aynısını salonda ayakta dururken de yaptı,kendini sırt üstü yere bıraktıUykusu geldiği zaman mı çok düşüyor? Mesela Buğra uykkkusu gelip uyumayinca sendeleyip çok düşüyor
Daha çok yeni yürüyor, o yüzden düşecek bir müddet. Kontrolü sağlayana kadar tehlikeli hareketler de yapacak, düştükçe öğrenecek.. zorlu bir süreç, gözünü ayırmaya gelmiyor.. düşüyorlar, engel olamıyor insan.. sert zeminlere, sivri köşelere çarpmadıkça fazla evham yapma. Gözlemle tabi ama çok da korkma.. Allah korusun tüm yavruları, düşe kalka büyüyorlarUykusu o sırada oluyor mu dikkat etmedim.Ya mesela bir ara yatakta uyku öncesi oynarken ayakta durur vaziyette iken sırt üstü kendini yatağa atma oyunu çıkarmıştı güldüm ettim ama aynısını salonda ayakta dururken de yaptı,kendini sırt üstü yere bıraktıbirinde ıslak mendil e basıp kaydı birinde koltukta gezinirken tepe üstü düştü düştü vs
Biz de yanında olduğumuz halde yapıyorlar canım kaşla göz arasında yapıyorlar yapacaklarını.Okudukca kanim cekildi kizlar bu bidiklar hangi ara yapiyor bunlaribizim kiz hic bu kadar degil daha dogrusu belki firsatini bulsa yapcak ama biz 1 saniye bile yalniz birakmiyoruz iyimi yapiyoruz kotu mu bilemedim
bi kac kere duserken ucup kafasının altına elımı koymuslugum var aynı karikatur gibi ama her zaman yakalayamıyosun.Bizimki alıstı artık one dogru düserse ellerini koyuyo arkaya dogruda kafayı kaldırıyo vurmıyım dıyeOkudukca kanim cekildi kizlar bu bidiklar hangi ara yapiyor bunlaribizim kiz hic bu kadar degil daha dogrusu belki firsatini bulsa yapcak ama biz 1 saniye bile yalniz birakmiyoruz iyimi yapiyoruz kotu mu bilemedim
Bizimki de bizi yalnız bırakmıyor hep peşimizde ama hepsi de biz yanındayken olduOkudukca kanim cekildi kizlar bu bidiklar hangi ara yapiyor bunlaribizim kiz hic bu kadar degil daha dogrusu belki firsatini bulsa yapcak ama biz 1 saniye bile yalniz birakmiyoruz iyimi yapiyoruz kotu mu bilemedim
Amin canım çok stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince Allah korusun hepsiniDaha çok yeni yürüyor, o yüzden düşecek bir müddet. Kontrolü sağlayana kadar tehlikeli hareketler de yapacak, düştükçe öğrenecek.. zorlu bir süreç, gözünü ayırmaya gelmiyor.. düşüyorlar, engel olamıyor insan.. sert zeminlere, sivri köşelere çarpmadıkça fazla evham yapma. Gözlemle tabi ama çok da korkma.. Allah korusun tüm yavruları, düşe kalka büyüyorlar
Cana gelmesin mala gelsin ne diyeceksinEvett ilk buyuk zaiyatimizi verdik bugun atlas buzdolabinin kapagini kirdi kizsan kizamiyosun kaldik oylece
Evett ilk buyuk zaiyatimizi verdik bugun atlas buzdolabinin kapagini kirdi kizsan kizamiyosun kaldik oylece
Benim buzdolabi ters olanlardan dondurucu gozu altta ust tarafi ne zaman acsak gelip kapagi geriye dogru itiyodu en sonunda menteseleri kirdi ustten kablo tutuyodu sadece onun sayesinde dusmedi kapak allahtanay sesli guldum affet nasil becerdi merak ettim
Okudukca kanim cekildi kizlar bu bidiklar hangi ara yapiyor bunlaribizim kiz hic bu kadar degil daha dogrusu belki firsatini bulsa yapcak ama biz 1 saniye bile yalniz birakmiyoruz iyimi yapiyoruz kotu mu bilemedim
Bu arada muzikale gittiniz mi durdumu eylulay sesli guldum affet nasil becerdi merak ettim
Bu arada muzikale gittiniz mi durdumu eylul
Çok geçmiş olsun canım dediğin gibi kendine güvenir hallerle dikkat etmiyorlar. İnşallah yaşanmaz bir dahaKızlar o kadar düşme konusu geçer de benim maymun düşmez miüst ranzadan inerken 3. merdivenden sehpanın üstüne düştü sol yanağının üstüne sehpa ahşap da olsa yere çakılmasını önlemiş oldu, düşme yüksekliğini azalttı ben o esnada oğlumla satranç oynuyordum gözüm kızımda, nasılsa inebiliyor derken düşmesini izledim
Kendine güvenince daha hızlı ve dikkatsiz hareket ediyorlar ne yazık kiyüzünü kantaron yağına buladım, ödem yok şu an.. 1 saattir takipteyim, ağlama geçince oyuna döndü, kendi kendine oynuyor.. Aklım oynadı yerinden tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?