2018 Ekim Anneleri

Uykusu geldiği zaman mı çok düşüyor? Mesela Buğra uykkkusu gelip uyumayinca sendeleyip çok düşüyor
Uykusu o sırada oluyor mu dikkat etmedim.Ya mesela bir ara yatakta uyku öncesi oynarken ayakta durur vaziyette iken sırt üstü kendini yatağa atma oyunu çıkarmıştı güldüm ettim ama aynısını salonda ayakta dururken de yaptı,kendini sırt üstü yere bıraktıbirinde ıslak mendil e basıp kaydı birinde koltukta gezinirken tepe üstü düştü düştü vs

Daha çok yeni yürüyor, o yüzden düşecek bir müddet. Kontrolü sağlayana kadar tehlikeli hareketler de yapacak, düştükçe öğrenecek.. zorlu bir süreç, gözünü ayırmaya gelmiyor.. düşüyorlar, engel olamıyor insan.. sert zeminlere, sivri köşelere çarpmadıkça fazla evham yapma. Gözlemle tabi ama çok da korkma.. Allah korusun tüm yavruları, düşe kalka büyüyorlar

Okudukca kanim cekildi kizlar bu bidiklar hangi ara yapiyor bunlari bizim kiz hic bu kadar degil daha dogrusu belki firsatini bulsa yapcak ama biz 1 saniye bile yalniz birakmiyoruz iyimi yapiyoruz kotu mu bilemedim

Okudukca kanim cekildi kizlar bu bidiklar hangi ara yapiyor bunlari bizim kiz hic bu kadar degil daha dogrusu belki firsatini bulsa yapcak ama biz 1 saniye bile yalniz birakmiyoruz iyimi yapiyoruz kotu mu bilemedim
Biz de yanında olduğumuz halde yapıyorlar canım kaşla göz arasında yapıyorlar yapacaklarını.

bi kac kere duserken ucup kafasının altına elımı koymuslugum var aynı karikatur gibi ama her zaman yakalayamıyosun.Bizimki alıstı artık one dogru düserse ellerini koyuyo arkaya dogruda kafayı kaldırıyo vurmıyım dıye

Bizimki de bizi yalnız bırakmıyor hep peşimizde ama hepsi de biz yanındayken oldu koltuktan tepe üstü düşüşü sırasında iki sn kafamı TV ye çevirmiştim bı haber dikkatimi çekmişti

Amin canım çok stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince Allah korusun hepsini

Deneyim her yaşta öğreticidir :)
Sürekli korumak aslında engellemektir
mesela tırmanıp oraya cıkmayı basarır aslında orda birsürü fikir (çıkmak için) ve savunma (düşmemek için) geliştirir. Bunlar bilgidir aslında yazın parktada kullanır, koşarken yolda da. Genel bakmak lazım.
Sürekli dibinde olup engellemek ya da yardımcı olmak adı altında sizin yapmanız büyüdükçe onu daha çok zorlayabilir. Biraz şans vermek, kendi sürecine ve secimlerine bırakmak, özellikle evin onunda evi oldugunu unutmamak gerek

Kızlar o kadar düşme konusu geçer de benim maymun düşmez mi üst ranzadan inerken 3. merdivenden sehpanın üstüne düştü sol yanağının üstüne sehpa ahşap da olsa yere çakılmasını önlemiş oldu, düşme yüksekliğini azalttı ben o esnada oğlumla satranç oynuyordum gözüm kızımda, nasılsa inebiliyor derken düşmesini izledim

Kendine güvenince daha hızlı ve dikkatsiz hareket ediyorlar ne yazık ki yüzünü kantaron yağına buladım, ödem yok şu an.. 1 saattir takipteyim, ağlama geçince oyuna döndü, kendi kendine oynuyor.. Aklım oynadı yerinden tabii

Çok geçmiş olsun canım dediğin gibi kendine güvenir hallerle dikkat etmiyorlar. İnşallah yaşanmaz bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…