suan öksürük yok ama muhtemelen başlar oda ben dayanamadım goturdum hemen korkuyorum suara hastalıklardan csıt cesıt salgın turediGeçmiş olsun.. Benim kızım da bi anda ateslendi, burnu akıyo öksürüyo. Anlayamadım, dr götürsem yıkar ortalıgı cok zor geciyor randevularımız. Bugün de beklerim devam ederse mecbur götürecez heralde. Gezme tozma da olmadı evdeydik hrp. İnşallah diştir
Ah ah çocuğun mu var derdin var diyorum artık aklım hep onda ya bişey olursa korkusu...İki saniye TV ye döndüm yanımdan aşağı tepe üstü dusmustu Allah korusun hepsiniCanım benimki de gün içinde hiç olmazsa en az iki kez düşüyor koltuktan vs. Hele önceki gece kafa üstü düşüp takla attı öyle korkuttu ki. Bir saat baktım sıkıntı yok gibi keyfi hareketleri yerinde uyuttum 12 olmuştu saat. Çok tehlikeli şeyler yapıyorlar kaşla göz arası geçen de mutfaktaydık salona gitti bir ağlama sesi tv ünitesine çıkmaya çalışmış çıkamamış düşmüş dilini ısırıp kanatmışben ki pimpirikli insan artık normal deyip sakinleştiriyorum o da sonra aynı şeylere devam ediyor. Uyarsak da algılamıyor zamanı var biraz daha
Gözün aydın.Acıkıyor mu acabaİyi akşamlar herkese. 16 aylık kızım gece 20 dk bir uyanıyor çalışıyorum ve artık dayanamıyorum ve hamileyim. Hayattan soğudum resmen. Sipraktin şurup kullanan var mı
Yok canım yatana kadar yemek yediriyorum meyve herşeyGözün aydın.Acıkıyor mu acaba
Gecmis olsun tum hasta kuzulara. Biz de gecen ay benzer sekilde hafif atesle ayni sorunlari yasadik. Ikizler sirayla hasta oldu hatta ben de. Dr gitmeden bir haftada atlattik. Gunde uc kez serum fizyolojik yaptik. Tuzlu suyu da evde hazirladim. Sabah aksam gogse sirta vicks surduk havlu/mendil kapadik. Bol su icmeleri onemli. Bir de sogan suyu icirmek cok iyiymis. Onu denemedim. Biz boyle atlattik. Oksuruk de ilerlemeden bitti sukur.Geçmiş olsun.. Benim kızım da bi anda ateslendi, burnu akıyo öksürüyo. Anlayamadım, dr götürsem yıkar ortalıgı cok zor geciyor randevularımız. Bugün de beklerim devam ederse mecbur götürecez heralde. Gezme tozma da olmadı evdeydik hrp. İnşallah diştir
Soğanı cok seviyo tuhaf bi sekilde. Eline versem yese belki işe yarar. Burnu akıntı halinde, tıkanmaz inşallah cünkü imkanı yok elletmez, dokunmak yasak benim kıza..Gecmis olsun tum hasta kuzulara. Biz de gecen ay benzer sekilde hafif atesle ayni sorunlari yasadik. Ikizler sirayla hasta oldu hatta ben de. Dr gitmeden bir haftada atlattik. Gunde uc kez serum fizyolojik yaptik. Tuzlu suyu da evde hazirladim. Sabah aksam gogse sirta vicks surduk havlu/mendil kapadik. Bol su icmeleri onemli. Bir de sogan suyu icirmek cok iyiymis. Onu denemedim. Biz boyle atlattik. Oksuruk de ilerlemeden bitti sukur.
Saol canim valla cocuklar hasta olmasin biz onlardan beter oluyoruz. Bugun hastanede fitil verdiler ondan sonra atesi 38 i gecmedigi icin ates dusurucu vermedik ama antibiyotige basladim. Oksuruk burun akintisi henüz yok ama uyuttum simdi emerken hissettim burnu tikanmaya basliyo. Sonrada bogaza akip oksuruk yapiyo bizde hep zatenanabelgunes kızım da benzer şekilde 1 gece ateşlendi, sabaha kadar örtmedim, sadece ince pijamayla yattı, yine düşmedi ateş. Sonraki günler inişli çıkışlı seyretti. 1 gece çok öksürdü, sabahı zor ettik, doktorda aldık soluğu. Kulaklarda sıvı, boğazda faranjit dedi ve antibiyotik + öksürük şurubu + alerji şurubu verdi. Çok düzenli kullanamasak da sonunda iyileşti kuzum şükür.
Geçmiş olsun Atlasaçok minikler, çok zor işleri.. Allah tüm evlâtları korusun, acil şifalar versin inşallah
Evet canım aynı.. çarçabuk atlatır inşallahSaol canim valla cocuklar hasta olmasin biz onlardan beter oluyoruz. Bugun hastanede fitil verdiler ondan sonra atesi 38 i gecmedigi icin ates dusurucu vermedik ama antibiyotige basladim. Oksuruk burun akintisi henüz yok ama uyuttum simdi emerken hissettim burnu tikanmaya basliyo. Sonrada bogaza akip oksuruk yapiyo bizde hep zaten
Valla, götürsem bi türlü götürmesem bi türlü.. Hastanede nefes almaya bile korkuyorum su aralar. Kızım zaten dr görmesinsuan öksürük yok ama muhtemelen başlar oda ben dayanamadım goturdum hemen korkuyorum suara hastalıklardan csıt cesıt salgın turedi
Dün işyerınden bı arkadaşla konuusyoruz onunda cocugu aynı atlas gibiymiş bogaz kızarıklıgı ve ateş diğer arkadaşların cocuklarıda hasta dedık artık havaya bısey mı salıyolar napıyolar hepsı bırden hasta oluyo diye.Noldu birden herkes hastalandı.. Uyumadık hiç ağlaya ağlaya uyandık, yanımdan ayırmadım. İlaçla sakinleştik. Allah ım korusun hepsini
Aynen benim de ikisine de alerji şurubu yazıldı. 2 ayrı doktor, 2 ayrı ilaç ama alerji şurubu..Bütün doktorlarında alerji şurubu yazması
Aynen benim de ikisine de alerji şurubu yazıldı. 2 ayrı doktor, 2 ayrı ilaç ama alerji şurubu..
Hadi oğlum çok öksürdü muayenede, tetkikler yapıldı, belki gerekliydi ama kızım doktorun yanında 1 kere bile öksürmedi. Neden illa alerji şurubu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?