• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Aminn.. İlkim kız, şimdi erkek çok şükür😊baba da öğretmen olunca, programı ayarlarlamıştık 1. Dönem, ama bu dönem yapamadık. 2 gün bırakmama ragmen dengesi bozuluyo kuzumun. Her seye bagırmaya başladı. Kucagıma almazdım pek, şimdi inmiyor afedersin wc bile zor, cok aglıyo görmeyince..
Ah ah aynı durumlar bende de var beni görünceye kadar lay lay lom ben gelince bacaklarıma yapışıyor her yere peşime geliyor kuşum.Calismak da şart napalim.Allahtan havalar ısınıyor dışarı çıkarız çok seviyor dışarıyı

Teşekkürler arkadaşlar grip yakamızı bırakmadı bir türlü..

Bu arada perşembe günü hcg baktırdım çok düşük çıktı(19). Tahminimce kimyasal.. bugün de sökülmeye başladı.. Rabbim olmayanlara, hasretle bekleyenlere nasip etsin inşallah. Kuzularımın ömrü uzun olsun ❤
Hayırlısı olsun canım ne diyeceğimi bilemedim

VosVos35 VosVos35 hayirlisi olsun canim.gecmis olsun iyi misiniz cocuklar oksuruyordu?
kizlar ben henuz boya kalemi almadim.mum boya mi onermistiniz sanki lafi gecmisti ama? pastel boya ya da kecelinin lekesi cikmaz di mi? gerci lekeli olmayan kiyafet kaldi mi diye sorsan :)

VosVos35 VosVos35 hayirlisi olsun canim.gecmis olsun iyi misiniz cocuklar oksuruyordu?
kizlar ben henuz boya kalemi almadim.mum boya mi onermistiniz sanki lafi gecmisti ama? pastel boya ya da kecelinin lekesi cikmaz di mi? gerci lekeli olmayan kiyafet kaldi mi diye sorsan :)
O tür boyalarda yıkanabilir olanları var canım araştırabilirsin istersin. Onun dışında mum boya benim daha çok hoşuma gidiyor. Ama desen ki sen veriyor musun boya aldın mı diye oğluma almadım ablasının boyalarını bulursa affetmiyor zaten hemen karalamaya başlıyor:)

O tür boyalarda yıkanabilir olanları var canım araştırabilirsin istersin. Onun dışında mum boya benim daha çok hoşuma gidiyor. Ama desen ki sen veriyor musun boya aldın mı diye oğluma almadım ablasının boyalarını bulursa affetmiyor zaten hemen karalamaya başlıyor:)
Cariocalar heryerden cıkıyor ben onlardan almıstım saolsun kapaklarını acıp saga sola atıyor kurudu cogu ama :D

Purpplee Purpplee ferhunde001 ferhunde001 teşekkürler kızlar iyiyim, çocuklar da iyi şükür. Bugün hava çok güzel, çıktık gezdik kızımla. Abisi okulda, benim de ağrım kalmadı fazla. Öksürük devam ediyor sadece, o da azaldı. Toparlıyoruz çok şükür. Allah dermansız dert vermesin.

Simay da beni görür görmez bacaklarıma yapışıyor, kucak istiyor sürekli. Hastalık döneminde zor gerçekten ama bu da bir süreç, geçip gidecek..

Cariocalar heryerden cıkıyor ben onlardan almıstım saolsun kapaklarını acıp saga sola atıyor kurudu cogu ama :KK70:

Agiza atma durumu oldugu icin kaldirdim ben cariocalari cunku Allah korusun kapaklar cok ufak 2 yasinda cikaricam tekrar suan zaten pek ilgisini cekmedi

Bi cilginlik yapip muzikale goturcem Eylusu🙈 bu aralar sehir sehir geziyorlar duymussunuzdur baby shark muzikali, ama ben a ram sam sam olana goturcem cunku onu daha cok seviyor bakalim ya 90 liraya cok eglenmis guzel bi aniyla doncez yada koca salonda memeee meemeeee diye tutturan eylusu emzirirken ben izlicem😂

Bi cilginlik yapip muzikale goturcem Eylusu🙈 bu aralar sehir sehir geziyorlar duymussunuzdur baby shark muzikali, ama ben a ram sam sam olana goturcem cunku onu daha cok seviyor bakalim ya 90 liraya cok eglenmis guzel bi aniyla doncez yada koca salonda memeee meemeeee diye tutturan eylusu emzirirken ben izlicem😂
o kadar sure sabıt kalabılırlermı ben suphelıyım acıkcası :)

Ben mum boya alırken bana parmak boyası tavsiye ettiler ebebekte kalmamıştı carioca jumbo kuru kalem olandan aldım bir iki karalama yapıyor bu hafta çıkınca parmak boyası bakacağım tekrardan

Arkadaşlar ya oğlum çok sık düşüyor, yürürken düşüyor ya da koktuktan düşüyor yanındayken kaşla göz arasında iki saniye başka tarafa baksak o ana denk gelebiliyor,çok da hareketli kabusum oldu bu düşmeler.Acaba mr filan çektirmeli miyim bişey olmuş mudur

Arkadaşlar ya oğlum çok sık düşüyor, yürürken düşüyor ya da koktuktan düşüyor yanındayken kaşla göz arasında iki saniye başka tarafa baksak o ana denk gelebiliyor,çok da hareketli kabusum oldu bu düşmeler.Acaba mr filan çektirmeli miyim bişey olmuş mudur
Bir şey olsaydı belli olmaz mıydı canım? Motor becerilerinde, hareketlerinde filan?

Bir şey olsaydı belli olmaz mıydı canım? Motor becerilerinde, hareketlerinde filan?
Belli bişey yok ama iki ay önce filan ben sersemlik hissi şikayetiyle doktora gitmiştim başına darbe aldın mı diye sormuştu hayır dedim bebekken filan da darbe almış olabilirsiniz demişti ondan korkuyorum dışarıdan gozkenemeyen bisey olmasından Allah korusun

Kizlar ya hic bisey yokken ates niye cikarki aksirmiyo tiksirmiyo diside cikmiyor. Normal yatirdim uyandi biraz once cok sicak geldi bi olctum 38.5 atesi

Ben bazen yarim saatlik atolyelere sokuyorum en eglenceli atolyede rekorumuz 15 dakika:) sonra cikmak istiyor. Ama kizlar bu konuda daha istikrarli oluyor. 1-5 yas grubu icin konusuyorum, mesela atolye 8kiz 7erkekle basliyorsa 20 dakikanin sonunda 8kiz 2erkek falan kalmis oluyor😂 umarim keyifli zaman gecirirsiniz
Kizlar ya hic bisey yokken ates niye cikarki aksirmiyo tiksirmiyo diside cikmiyor. Normal yatirdim uyandi biraz once cok sicak geldi bi olctum 38.5 atesi
Halsizligi de var mi? Ates icin illa oksuruk vs olmasi gerekmiyor sanki. Nasil gecti geceniz? Umarim dusmustur ates

Ben bazen yarim saatlik atolyelere sokuyorum en eglenceli atolyede rekorumuz 15 dakika:) sonra cikmak istiyor. Ama kizlar bu konuda daha istikrarli oluyor. 1-5 yas grubu icin konusuyorum, mesela atolye 8kiz 7erkekle basliyorsa 20 dakikanin sonunda 8kiz 2erkek falan kalmis oluyor😂 umarim keyifli zaman gecirirsiniz

Halsizligi de var mi? Ates icin illa oksuruk vs olmasi gerekmiyor sanki. Nasil gecti geceniz? Umarim dusmustur ates
Yok canim dusmedi en iyi hali 38.3

Yok canim dusmedi en iyi hali 38.3

Yükseliyor mu?
Çok cıkmıyorsa (genelde 38,5 lerde seyreder) diştir.
Çıkıyorsa şu malum hastalık olabilir. Uzun süreli yüksek ateş seyrediyor sonradan öksürük başlıyor az. Bazısında çok.
İnşallah değildir o cıkmamıştır çok🍀

Purpplee Purpplee Yeni yürümeye başladıklarında oluyor aslında canım.Heyecan ve acemilik halleri :)
ama bariz farklı hissettiğin bişy varsa annelik hisleri önemli tabii.Doktorun söylediğine çok takılmış olabilir misin onu da düşün.

Purpplee Purpplee Yeni yürümeye başladıklarında oluyor aslında canım.Heyecan ve acemilik halleri :)
ama bariz farklı hissettiğin bişy varsa annelik hisleri önemli tabii.Doktorun söylediğine çok takılmış olabilir misin onu da düşün.
Aynen öyle canım bu yüzden her düşmesini sayıyorum taktım kafaya, takıldım.Uyandi ve oraya buraya koşturmaya devam ediyor her şey yolunda 😂

Back