2018 Ekim Anneleri

Aynen öyle canım bu yüzden her düşmesini sayıyorum taktım kafaya, takıldım.Uyandi ve oraya buraya koşturmaya devam ediyor her şey yolunda
Canım benimki de gün içinde hiç olmazsa en az iki kez düşüyor koltuktan vs. Hele önceki gece kafa üstü düşüp takla attı öyle korkuttu ki. Bir saat baktım sıkıntı yok gibi keyfi hareketleri yerinde uyuttum 12 olmuştu saat. Çok tehlikeli şeyler yapıyorlar kaşla göz arası geçen de mutfaktaydık salona gitti bir ağlama sesi tv ünitesine çıkmaya çalışmış çıkamamış düşmüş dilini ısırıp kanatmış ben ki pimpirikli insan artık normal deyip sakinleştiriyorum o da sonra aynı şeylere devam ediyor. Uyarsak da algılamıyor zamanı var biraz daha

38.7 suan doktora goturuyorum yoldayiz. Malum hastalik korona mi ya allah korusun

anabelgunes Allah korusun degildir merak etme belki distir veya soguk alginligidir illa burun akintisi oksuruk bekleme gecen sene sadece atesle grip geciren bi cocuga sahit olmustum arkadasimin ogluydu 1 hafta sonra toparladi. Bizi haberdar etmeyi unutma.

Dun aksam her zamanki saatinde Eylusu uyutmak icin gectim yatak odasina emzirdim baktim yok uyumucak israr etmedim neyse yarim saat sonra geldi anne meme diye hah dedim geldi uyku. Allahim bir oksuruk basladi cocukta yok yarim saatte bir uyaniyor max. Eli agzinda surekli agliyor uykusu bolundugu icin cani acidigi icin belli yani ates bakiyorum yok aglamaktan agzi burnu akti halsizde degildi gun icinde sadece yatinca tutan bi oksuruk noldugunu anlamadik calpol verdim en son 3 te acisini alsin rahatlasin diye sabah biseyi yoktu ama o neydi oyle anlayamadik

Odanin isisi yuksekti sadece tek fark ( vanayi cevirmisiz yanlislikla oylede kalmis muhtemel soguk hissettim) cami actik odayi havalandirdik ama calpolden mi uyudu oda isisini dusurduk ondan mi bilmiyorum

Butun gece sadece zibin la yatirdim ona ragmen dusmedi toplasan 2 saat uyumusum dur zaten ondada kotu kotu ruyalar gorup sirilsiklam uyandim

Odanın sıcaklığından boğazı mı kurudu acaba peteklere ıslak havlu koy istersen

Butun gece sadece zibin la yatirdim ona ragmen dusmedi toplasan 2 saat uyumusum dur zaten ondada kotu kotu ruyalar gorup sirilsiklam uyandim

Eylulun burnu akmaya baslamis evle konustum simdi Atesi yokmus ama burun akintisi baslamis
Seninki ne durumda muayeneden ciktinizmi

Eylulun burnu akmaya baslamis evle konustum simdi Atesi yokmus ama burun akintisi baslamis
Tam ben yazacaktım fırsat olmadı dün gece geniz akıntısı olmuştur ondan yatarken uyanmıştır. Başını biraz yükseltirsen rahat eder canım. Ben baya yükseltiyorum o dönemler.geçmiş olsun

Tam ben yazacaktım fırsat olmadı dün gece geniz akıntısı olmuştur ondan yatarken uyanmıştır. Başını biraz yükseltirsen rahat eder canım. Ben baya yükseltiyorum o dönemler.geçmiş olsun

Bizimki yastik sevmiyor dogdugundan beri hic yastikla yatirmadim dun gece denemedim hem kalin hem ince ayri ayri ama yok yastiktan cekiyor basini. Doktoruyla gorustum simdi is cikisi goturcem bi getir goreyim salgin var cunku demis

Kulaklari ve bogazlarda kizariklik var dedi dis etleri de itlihaplanmis infiluenza ve beta test i yaptilar ama sonuclar cikmadi dsha sabah biraz mama icmisti baska bisey yediremedim hic bu kadar istahsiz olmamisti

Kizlar ya hic bisey yokken ates niye cikarki aksirmiyo tiksirmiyo diside cikmiyor. Normal yatirdim uyandi biraz once cok sicak geldi bi olctum 38.5 atesi
Uykudan uyanınca bi de emdikten sonra ateşini ölçme demişti doktor. Viral bir şey de kapmış olabilir. Takip et. Geçmiş olsun.

Kulaklari ve bogazlarda kizariklik var dedi dis etleri de itlihaplanmis infiluenza ve beta test i yaptilar ama sonuclar cikmadi dsha sabah biraz mama icmisti baska bisey yediremedim hic bu kadar istahsiz olmamisti
Bu yazdıklarını yeni okudum. Geçmiş olsun. Plojovic diyor ya, hastayken yememesi daha iyiymiş. Vücut mikroplarla savaşıyormuş.

38.7 suan doktora goturuyorum yoldayiz. Malum hastalik korona mi ya allah korusun

Yok Allah korusun, dediğim su salgın gibi olan.
Yani koronadan önce olan.
Bizde Ocak'ta atlattık ve ciddi çok kişi atlattı.
Ates sürüyor sadece.
En fazla 38.7 oldu ise dişten olabilir canım.
İyi haberleriniz olsun

Gelmis gecmis olsun istahsizlik normal ama hastayken onu hemen takma kafaya dur bakalim sonuclar insallah temiz cikar basit bi soguk alginligi olur

influenza ve beta testi temiz cıktı cok sukur dişten deilmiş bogazları bıde kulagı kızarmıs ne oldugunu bılelımde ılacını ıcer gecer ınsallah

influenza ve beta testi temiz cıktı cok sukur dişten deilmiş bogazları bıde kulagı kızarmıs ne oldugunu bılelımde ılacını ıcer gecer ınsallah
Geçmiş olsun.. Benim kızım da bi anda ateslendi, burnu akıyo öksürüyo. Anlayamadım, dr götürsem yıkar ortalıgı cok zor geciyor randevularımız. Bugün de beklerim devam ederse mecbur götürecez heralde. Gezme tozma da olmadı evdeydik hrp. İnşallah diştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…