• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun canım:KK43: hastalık fena valla gelince gitmiyor. Benim kız da yine hastalık yolunda ilerliyor üç gündür burun akıntısı öksürük karışıktı bugün öksürük daha fazla. Kesin kardeşi de hasta olacak oysa ki yeni iyileşmişti:KK43:
Biz de şubat ayını 3 gün iyiysek 5 gün hasta geçirdik 🥺 oğlum 2 gündür evde, fena öksürüyor.. kızım desen 4 haftanın 3ünü hasta geçirdi. Tam iyileşiyor yine başa sarıyoruz 😔
Allahım yaz gelsin artık 😔 iyileşsin tüm hastalar 🙏

Biz de şubat ayını 3 gün iyiysek 5 gün hasta geçirdik 🥺 oğlum 2 gündür evde, fena öksürüyor.. kızım desen 4 haftanın 3ünü hasta geçirdi. Tam iyileşiyor yine başa sarıyoruz 😔
Allahım yaz gelsin artık 😔 iyileşsin tüm hastalar 🙏
Aynı biz işte:( Allah acil şifalar versin inşallah canım

VosVos35 VosVos35 pessinus pessinus gecmis olsun kizlar, evde okula/krese giden bir abla abi olunca ufakliklar daha cabuk hastalaniyor galiba. Bir de mevsim gecisi tam hasta olma donemi, hemencecik atlasinlar insallah. Bizimkinin de larenjiti nuksetti yine, umarim uzun surmez
Size de çok geçmiş olsun canım evet okula giden abi abla olunca hastalık kaçınılmaz oluyor:( Allah başka dert vermesin ne yapalım geçecek elbet bugünler de diye düşünüp teselli bulmaya çalışıyorum

Bananek_ Bananek_ sağlıkla gelsin kızlar 🙂yaş faktörü düşündürüyor beni yoksa hamilek çok keyifliydi heyecanlıydı kanama olmasına rağmen.beraber büyüyeceği kendi gibi minnak bir bebiş isterdim yani 😁
Zorlanacagımın fatkındayım, yas faktörü b3nde de var merak etme. Kızımı bakıcıya bırakıyorum o kadar zor ki. En azında ucretsiz izin alır ikisiyle ilgilenirim..inşallahh😊Allah ım saglık versin, olanlara, olacak olanlara💕

VosVos35 VosVos35 pessinus pessinus gecmis olsun kizlar, evde okula/krese giden bir abla abi olunca ufakliklar daha cabuk hastalaniyor galiba. Bir de mevsim gecisi tam hasta olma donemi, hemencecik atlasinlar insallah. Bizimkinin de larenjiti nuksetti yine, umarim uzun surmez
Geçmiş olsun Denize 😔 çabucak atlatır inşallah 🙏 benim oğlan öksürükten uyuyamadı yanıma geldi yatmaya. Dakikada 10 kere öksürüyor sanırım 🥺 O biraz rahatladı uykuya daldı, ben başladım.. kızım öksürmüyor ama nasıl uyuyacak bu kadar sese bilmem.. zaten saat 11e geliyordu uyuduğunda.. bu gece sabah olmaz artık...

Geçmiş olsun Denize 😔 çabucak atlatır inşallah 🙏 benim oğlan öksürükten uyuyamadı yanıma geldi yatmaya. Dakikada 10 kere öksürüyor sanırım 🥺 O biraz rahatladı uykuya daldı, ben başladım.. kızım öksürmüyor ama nasıl uyuyacak bu kadar sese bilmem.. zaten saat 11e geliyordu uyuduğunda.. bu gece sabah olmaz artık...
Geçmiş olsun öksürük için kara mürver iyi geliyor diye okumuştum ama araştırmak lazım

Öğretmen olduğum için okul zamanı başlatırız. O da 23 ay 35 ay gibi yaş dönümlerine yakın oluyor. Kv kp memleketten geldiler kalıyorlar ya. Bir kere yollarsak geri çağırmaya yüzümüz olmaz. Çünkü gitmek istemiyorlar. Çocuk büyüyene kadar kalırız diyorlar. Bi sene daha dursunlar diyoruz biz de.
Ne güzel ilgileniyorlar. Benim KV kp ne hamileyken ne de bugranin o zor dönemlerinde hiç destek olmadılar. Bir aydır gidemedik ne arıyorlar hiç gelmezler zaten. Biz gideriz arada. Keşke ilgili olsalardı. Ailem de yok burda

Kız biz aynı yerde oturuyoruz galiba. İkbal caddesindeyim ben. Okulum da elalmış’ta. Biz de sitelere bakıyoruz şimdi. Aidatla 3000 olana kadar bakıcaz. Hedef bu. Benim bekarken aldığım bir ev olduğu için çok kasmıyorum ev konusunu. Peşinat yok. Olsa da istediğim evlere yetmez zaten.
Çok yakınız bizim siteye gelsene arkadaş oluruz. Tanışalım mutlaka. Baharda çok kiralık ev oluyo çocuklar için harika site. Buğra için taşındık biz de

öğretmen olan arkadaşlara sorum var cocuğunuzu özel okula göndermeyi düşünürmüsünüz yoksa devletteki imkanlar yeterli mi?
İlk 5yas çok önemli olduğunu okudum beyin gelişimi nin yüzde 90 i bu yasa kadar tamalaniyormus. İmkanlar olursa iyi bir kolej istiyorum gerekirse ev almayı erteleriz diyorum eşime

ben 6 aydan berı kendı besıgınde yatırdıgım ıcın kullanıyoruz aslında park yatak hıc almadım anne yanına elı kolu carpıp ta uyanmaya başlayınca kendı yatagına gecırmıstım.Benım nasıl olucak dedıgım kısım artık besıgın korumalarını cıkartıgımda kendı ınıp cıkabılecek mı birde uyurken düşermi korkusu cunku alttakı cekmeceden dolayı biraz yüksek.
Yastıkları dizersin alta. Bir de anlatırsan inip çıkmayı hemen kavriyorlar. Buğra geçen sabah hiç ses yapmadan uyandı kamera yanımda çünkü. Bir de baktım yataktan inmiş yanima gelmis

Kızımın eline bir dilim armut verdim, hiç olmazsa meyve yesin diye. Biyerden başlamak lazım ama yok. Gün içinde toplamda 3-4 zeytin haricinde hiç bir şey yemiyor 😔 yemekle ilişiğini tamamen kesti. Ne illetmiş iyileşemiyoruz bir türlü 🥺 dün sabah iki çocuğum da 2 dk içinde istifra etti sırayla. Genelde sabahları oluyor,1 haftada ikisi de birkaç sefer çıkardı. Ben de öyle.. öksürükle başlıyor, önünü alamıyorum 😔
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun

Zorlanacagımın fatkındayım, yas faktörü b3nde de var merak etme. Kızımı bakıcıya bırakıyorum o kadar zor ki. En azında ucretsiz izin alır ikisiyle ilgilenirim..inşallahh😊Allah ım saglık versin, olanlara, olacak olanlara💕
Evet canım aynen ikisine birden vakit ayirirsin ücretsiz alma imkanın varsa..bakıcı bana da çok zor geliyordu annem var Allah başımızdan eksik etmesin yine.bebislere de Allah sağlık versin korusun 🙏ikinci bebisin cinsiyeti velki oldu mu ilki erkek diye biliyorum

İlk 5yas çok önemli olduğunu okudum beyin gelişimi nin yüzde 90 i bu yasa kadar tamalaniyormus. İmkanlar olursa iyi bir kolej istiyorum gerekirse ev almayı erteleriz diyorum eşime
Sen hangi sitedesin? Özelden yaz istersen. Benim de babam şimdi buraya taşının diyor. Olaylı taşınmıştık buradan. Canım sıkıldı biraz. Taşınmazsak tavır koyar mı yine diye...

Back