özel okula göndermekle bitmiyor dedıgım ıste tam da bu canım.Kendi sıkar bı sekılde okul parasını cıkarırsın amabiz niye yaz tatılı ıcın fransaya gidemıyoruzun cevabını veremezsin belkıKredi odüyorsunuz diye o evi de satip yakindan alamiyorsunuz dimi.istanbul tek bi sehir ama ilceleri ayri bi sehir gibi.ulasim zor ve meşakkatli.Allah yardimciniz olsun.bi çıkış yolu versin.
Benim esimde özel okula gondermek istiyor.o da devlet okulunda.lise hemde.sağlık mesleğe gidiyor.berbat diyor.ben cocugumu buralara gondermem diyor.ama ben bide buna sosyal boyutundan bakiyorum.
Koleji gondersek hadi diyelim cok sıksak idare etsek senelik ücretini odesek bile illaki sınıfta bi sosyal sınıf farki olacak.sonucta benim butcem belli.zengin ailelerin cocuklarina sunduğu imkanları sunamicam.cocukta hep bi kıyaslama olacak.benim niye yok yada benim kiyafetlerim marka degil gibi gibi.ben bunlari düsünuyorum.yanliş mi düsünuyorum bilmiyorum.bilen biri aydinlatsa güzel olur aslinda.
Ben bir hevesle odayı yaptım ama bende pişman oldum çünkü hiç yatamadı beşik kullanılmadan sökülmüş oldu direkt normal bir yatak alabilir mişim .. park beşik aldım ona daha çok pişman oldum o da bir ay falan kullandık galiba aramızda yatırdım sürekli emzirmeye kalkamadım çok zor uyuyorum zaten inşallah bu gece emmeleri biterBenim en buyuk pismanlıgım genc odasına donusen almak cocukluk donemınde hıc sempatık gelmıcektır emınım
ben 6 aydan berı kendı besıgınde yatırdıgım ıcın kullanıyoruz aslında park yatak hıc almadım anne yanına elı kolu carpıp ta uyanmaya başlayınca kendı yatagına gecırmıstım.Benım nasıl olucak dedıgım kısım artık besıgın korumalarını cıkartıgımda kendı ınıp cıkabılecek mı birde uyurken düşermi korkusu cunku alttakı cekmeceden dolayı biraz yüksek.Ben bir hevesle odayı yaptım ama bende pişman oldum çünkü hiç yatamadı beşik kullanılmadan sökülmüş oldu direkt normal bir yatak alabilir mişim .. park beşik aldım ona daha çok pişman oldum o da bir ay falan kullandık galiba aramızda yatırdım sürekli emzirmeye kalkamadım çok zor uyuyorum zaten inşallah bu gece emmeleri biter
Yavru yataklıysa orda yatır istersen bir süre Mihrimah bizim yatağımızdan inebiliyor kendi yatağından da inebilir ama uykulu düşer diye bende korkuyorum ya korumasını yatağın yanına taktırırım ya da yavru yatak kısmında yatar diye düşünüyorumben 6 aydan berı kendı besıgınde yatırdıgım ıcın kullanıyoruz aslında park yatak hıc almadım anne yanına elı kolu carpıp ta uyanmaya başlayınca kendı yatagına gecırmıstım.Benım nasıl olucak dedıgım kısım artık besıgın korumalarını cıkartıgımda kendı ınıp cıkabılecek mı birde uyurken düşermi korkusu cunku alttakı cekmeceden dolayı biraz yüksek.
Benim branşım ingilizce olduğu için müfredatta hoşuma gitmeyecek bir şey yok. Ne olduğunu merak ettim duvarda gördüklerinizin. Aslında hoşuma gitmeyen bir şey var ama meb tarafından özel okullara da mecburi tutulduğunu düşünüyorum. Çok ayrıntıya giremiycem şimdi.benımde tüm öğretmenlere güvenim tam emınım hepsı bır gelecek yetıştırdıklerı bılıncle yapıyorlardır ısını.ama oy vermeye gittiğim ilk okullarda duvarlarda istemediğim seyler gördüm hep cocuklara yaptırmıslar müfredatda dayatılan hıc hoşlanmadıgınız durumlar oluyomu?Özel okul desen her sene bır araba parası ve göndermekle bıtmıyor cocugun gorupte ısteyebıleceklerı ve yapabılceklerın arasındakı ınce cızgiyi korumak ta zor
Ban yemeyeyim şimdi boşver :) siyasete girer muhtemelen aynı seyden bahsediyoruzBenim branşım ingilizce olduğu için müfredatta hoşuma gitmeyecek bir şey yok. Ne olduğunu merak ettim duvarda gördüklerinizin. Aslında hoşuma gitmeyen bir şey var ama meb tarafından özel okullara da mecburi tutulduğunu düşünüyorum. Çok ayrıntıya giremiycem şimdi.ferhunde001
Bende aynı düsünüyorum canim.ben tatili de gectim telefon yada kiyafet konusunda dişlanr yada okulda zorbalık görür diye endiseliyim.özel okula göndermekle bitmiyor dedıgım ıste tam da bu canım.Kendi sıkar bı sekılde okul parasını cıkarırsın amabiz niye yaz tatılı ıcın fransaya gidemıyoruzun cevabını veremezsin belkı
Ona göre de daha uygun yerler bulunabilir. Ben oğlumu rahat etsin diye şartları zorlayıp özel ana okuluna yolladım. Orta halli aileler var orda. Durumu çok iyi olanlar direk koleje veriyorBende aynı düsünüyorum canim.ben tatili de gectim telefon yada kiyafet konusunda dişlanr yada okulda zorbalık görür diye endiseliyim.
Burda hic ozel okul yok.merkezde de kolejler var.cokta bi bilgim yok aslinda.ileride de burdan gitmeyi düsünuyorum.izmir manisa balikesir yada ege illerinden biri.belki orada araştıririz.bide o zamana belki bende calisirim.kpss ye girerim.Ona göre de daha uygun yerler bulunabilir. Ben oğlumu rahat etsin diye şartları zorlayıp özel ana okuluna yolladım. Orta halli aileler var orda. Durumu çok iyi olanlar direk koleje veriyor
ben butun menenjıt asılarını yaptırdım 3 dozda baxsero oldu.ilk dozda ates yaptı 2 gün 2ve 3 te ates olmadı.Sunu fark etımm ben alakası olmayabılır ası oldugu gün hava alırırsam cok evde tutmazsam atesı cıkmadı.
Biz yaptırdık. Pek bir şey olduğunu hatırlamıyorum.
Biz genelde aşılarda hep ateşleniyorduk ama bu aşıda hiç ateş olmamıştı.
Hasta olmasinlarda asi huysuzluguda atesi de geciyor hemenBen dün bu aşı yüzünden panik atak geçirdim resmen ateşi çıkacak ağır geçirecek diye. Çok şükür beklediğim gibi olmadı hafif ateş basıyor ama ilaç verecek kadar değil birde huysuzluk oluyor arada. Korktuğum kadar değilmiş.
Ancak girebildim kusura bakma.dogru söylüyorsun biseye engel olunca da sonradan çok pişman oluyorum zaten.Odanin birinden halıyı kaldırdım parkeyi çiziyor sonra da ıslak mendille siliyorÖncelikle sadece seninki böyle gibi düşünme. Keşfettikleri herseyi deniyorlar. Kullanımı ile ilgili bilgileri yok öyle düşün. Bütün yollar denenebilir :)
Bazen sadece verilen tepkiye bakıyorlar, belki çoşkulu oluşu belki dikkat cekmesi gibi.
Simay duvarı boyadıgında ki kağıda yazıyorlar biliyor gördüğü sey, gelip beni duvara götürdü gösterdi, yüzüme baktı :) ne güzel resim yapmış Simay diye sevindik
Sonra birlikte sildik resimlerimizi kağıda yapacaz diye.
Büyük resim kağıdını duvara yapıştırdık :) daha cok sevdi.
İçinden geldiği gibi ol. Bu senin cocugun ne uzman ne annen senin kadar hissedemez o an onun hislerini. Sürekli herseyde kar zarar hesabı yapmak seni yorar, öncelikle senin davranıslarını etkiler canım❤
Ancak girebildim kusura bakma.dogru söylüyorsun biseye engel olunca da sonradan çok pişman oluyorum zaten.Odanin birinden halıyı kaldırdım parkeyi çiziyor sonra da ıslak mendille siliyoreline aldığı şeyi firlatinca çıkan sesten aşırı mutlu oluyor suyla oynamak uğruna ellerini yıkamaktan,yatakta ayağa kalkıp kendini hop diye düşürmekten filan
Maşallah simaya göstermelere başlamış
Ben cektırmıstım ustunede kanal tedavısı yaptırdım sorun olmayacagını soylemıstıKanal tedavisi yaptırdığım azı dişim kırıldı. Doktor muhtemelen diş röntgeni çekecek pzt günü gideceğim. Emzirirken röntgen çekimi ile ilgili bilgisi olan var mı
Kanal tedavisi yaptırdığım azı dişim kırıldı. Doktor muhtemelen diş röntgeni çekecek pzt günü gideceğim. Emzirirken röntgen çekimi ile ilgili bilgisi olan var mı
Ben cektırmıstım ustunede kanal tedavısı yaptırdım sorun olmayacagını soylemıstı
Teşekkür ediyorum. Kök kısmında sorun yoksa sadece röntgenle atlatırız o zaman. 6 saat sonra emzirdin mi yoksa sağıp döktün müBende yaptirdim dis filmi ve kanal tedavisi. Sadece kanal tedavisi yapilirken dis etini uyusturacagi bi igne yapiliyor o ilactan oturu 6 saat emzirme demisti
Çok geçmiş olsun canımKızımın eline bir dilim armut verdim, hiç olmazsa meyve yesin diye. Biyerden başlamak lazım ama yok. Gün içinde toplamda 3-4 zeytin haricinde hiç bir şey yemiyoryemekle ilişiğini tamamen kesti. Ne illetmiş iyileşemiyoruz bir türlü dün sabah iki çocuğum da 2 dk içinde istifra etti sırayla. Genelde sabahları oluyor,1 haftada ikisi de birkaç sefer çıkardı. Ben de öyle.. öksürükle başlıyor, önünü alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?