haha ben de dedim esime o da maddi acidan rahatlamak istiyormus ben ise baslayinca.halbuki zaten darda bi durumymuz yok.sonra onlar istediginde de biz bi daha basa saramam der naz yapariz heraldeEsime dedimki ikinci daha kolay oluyormuş.
Sana kolay olabilir ama bana kolay degil.hicte bile.ben istemiyorum dedi
Ahahahaa anneliğin neresi babalıktan daha kolaymış acabaEsime dedimki ikinci daha kolay oluyormuş.
Bende aylıksız izindeyim aralıkta bitecek eşime kalsa dönmeden 2.bebek olsun aylıksız devam et diyor ama ben daha hazır değilimhaha ben de dedim esime o da maddi acidan rahatlamak istiyormus ben ise baslayinca.halbuki zaten darda bi durumymuz yok.sonra onlar istediginde de biz bi daha basa saramam der naz yapariz heraldegerci yasim 29 acelesi yok da rahata alisirsam zor gelir diye istiyorum ben de.
Bu herüflere ne oluyor acaba.haha ben de dedim esime o da maddi acidan rahatlamak istiyormus ben ise baslayinca.halbuki zaten darda bi durumymuz yok.sonra onlar istediginde de biz bi daha basa saramam der naz yapariz heraldegerci yasim 29 acelesi yok da rahata alisirsam zor gelir diye istiyorum ben de.
Erkekler kadir kıymet bilmez canim.biraz bakıyor benden cok yoruluyormus gibi tafra yapiyor.annelik bambaska.yine de cocuk istiyoruz biz.Ahahahaa anneliğin neresi babalıktan daha kolaymış acabahamilelik mi, doğurmak mı, emzirmek mi gerisine girmedim hiç
seninle ayni zamanda ise basliycaz canim.ise basla bir iki yik calis sonra yine 2 yil ev.bakici kres vs.o yuzden ise baslamadan yeni bi dogumla evde devam edip kucuk cocuk 2 yasina gelince ise baslayip tek bi duzen kurmak daha mantikli geliyor bana ama nasip bakalim.Bende aylıksız izindeyim aralıkta bitecek eşime kalsa dönmeden 2.bebek olsun aylıksız devam et diyor ama ben daha hazır değilim
Emzirme diyen kismi bilmiyorum da facede emzirme akademisini takip ediyordum orda bir suru hamile olup emziren hatta ikisini birden emziren varKimisi emzirme diyor hamileyken kimisi birşey olmaz diyor hangisi doğru?
Yani o da mantıklı ama canım ben tek bakıyorum ve bazen çok zorlayıcı oluyor kızımda hareketli bir çok şey lüks benim için işe başlayıp mola vermek istiyorum aslında çok değil 3,5yaş falan olsun arada diyorum ama nasip tabi zaman ne gösterir bilinmezseninle ayni zamanda ise basliycaz canim.ise basla bir iki yik calis sonra yine 2 yil ev.bakici kres vs.o yuzden ise baslamadan yeni bi dogumla evde devam edip kucuk cocuk 2 yasina gelince ise baslayip tek bi duzen kurmak daha mantikli geliyor bana ama nasip bakalim.
Ben de tekte kalcam ya, zaten ben hep tek istiyordum, esim 2-3 diyordu, simdi o da tek diyorVosVos35 hakkinda hayirlisi neyse o olsun beraber buyurler ileriyi dusun hep yaslari birbirine yakin iki kardes hep cok ozenmisimdir :)
2. Yi dusunen var mi kizlar cidden ya da 3. Oluyor kimi annelerimizde :)
Ben sanirim tekte kalicam cunku asiri yorgun hissediyorum bir daha ayni seyleri bilmiyorum dayanir miyimbirde calisiyorum malum anneanne babaanne sanmiyorum 2. Ye bakmazlar kismet yinede ama yanlislik olmasinda
Ben duzenli olarak suyla oynatiyorum, gemisi kucuk plastik kaplari var ondan ona aktariyor, kapilari suratima kapatiyor, zaman zaman aglama krizleri oluyor dikkatini dagitmaya calisiyorum, beni asla sallamiyor, sozlerim onun icin hicbirsey ifade etmiyor. Ama babasi hayir onu birak sana kiziyorum desin hemen birakir, onu ikiletmez bile. Bu duruma icten ice sinir oluyorumArkadaşlar bir sorum olacak siz ne düşünüyorsunuz ? Oğlum sürekli suyla oynamak kapıları çarpmak koridora çıkıp merdivenlerden çıkmak istiyor ,mama sandalyesinde eline biseyler istiyor alıp yere fırlatmak için,eline karton kağıt verince kartonu değil yerleri boyamak istiyor filan.Annem her istediğini yapma baş edemezsin diyor hayirdan anlamayan bir çocuk olmasını istemiyorum ama sürekli sinir koymak da doğru gibi gelmiyor sizler ne yapıyorsunuz ne düşünüyorsunuz ???
Ben doner hic yedirmedim nasil yediki ekmek arasimi :)Uyku ve disari cikma konusulmus, benimkinin bir huyu var uyandiktan 3-4 saat sonra 1-2 saat uyur. Ogle uykusundan 8-9saat sonra gece uykusuna gecer. Oyuzdan bize disarda uyutmadan zaman gecirecek uzunca bir zaman kaliyor. Ogle uykusundan sonra cikiyoruz. Yemegi de artik yanimda tasimiyorum, kofte, et doner, lahmacun, corba simdiye kadar bunlardan yedi.
Ben yazin yedirmistim bi kere et döner.yolda gelirken dolmusta ustümüze basimıza istifra etti.o gece 4 kere daha cikartti.midesi bozuldu.acile kostuk.Ben doner hic yedirmedim nasil yediki ekmek arasimi :)
Aynı şekilde bende çok az verdiğim halde kustu dışarıdan pek bir şey vermiyorum o yüzden sürekli emiyor hanımefendi zaten dışarıda muz yiyor geneldeBen yazin yedirmistim bi kere et döner.yolda gelirken dolmusta ustümüze basimıza istifra etti.o gece 4 kere daha cikartti.midesi bozuldu.acile kostuk.
Bi daha yedirmeyi düsünmuyorum.bunyeleri hassas.biraz daha beklenmeli bence.tabi sen bilirsin canim.
Ben yazin yedirmistim bi kere et döner.yolda gelirken dolmusta ustümüze basimıza istifra etti.o gece 4 kere daha cikartti.midesi bozuldu.acile kostuk.
Bi daha yedirmeyi düsünmuyorum.bunyeleri hassas.biraz daha beklenmeli bence.tabi sen bilirsin canim.
Biz genelde tavuk dünyasına gidiyoruz disarida yiyeceksek corbada var koftede makarnada bizimki zaten makarnaya bayiliyo koy onune izle yani hic rahatsiz olmadi oranin yemeklerindenAynı şekilde bende çok az verdiğim halde kustu dışarıdan pek bir şey vermiyorum o yüzden sürekli emiyor hanımefendi zaten dışarıda muz yiyor genelde
Bünyesi hassasmis mihrimahinda.Aynı şekilde bende çok az verdiğim halde kustu dışarıdan pek bir şey vermiyorum o yüzden sürekli emiyor hanımefendi zaten dışarıda muz yiyor genelde
Dokunmuyorsa sıkıntı yok canim.ama yine de disarida hijyen yok.ben bile öyle heryerden yiyemem.avmye gideriz.kac kere gezerim.yiyecek bisey bulamam.bi tek popeyes de yerim.o da masayla tuttuklari icin.paketlerden cikar cikmaz pisirildikleri icin.el ayak fazla değmicek bendeBiz genelde tavuk dünyasına gidiyoruz disarida yiyeceksek corbada var koftede makarnada bizimki zaten makarnaya bayiliyo koy onune izle yani hic rahatsiz olmadi oranin yemeklerinden
Benim eşim de çok istiyor ikinciyi ama önce bir toparlan dinlen diyor o zor günlerden sonra..Esime dedimki ikinci daha kolay oluyormuş.
Oooo bizimki İskender, lahmacun, kuzu şiş ve künefe yedi. Ama uyku dışarda hiç yok. Ne yolda uyuyo, ne bebek arabasında. Doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyoruz. Öğlen uykusundan sonra çıkıyoruz biz de. Yada kahvaltıyi dışarda yapıp uyku vakti evde oluyoruz.Ben doner hic yedirmedim nasil yediki ekmek arasimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?