• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kivi verdim yemedi canım.
Hamilelik belirtilerimi yazmadım dur hele 😊 kızımın tavırları bunlar. Benim bulantım var (Bu sabah istifra ettim), kokulara hassasiyet, uyku hali, tuvalete koşturma.. 4-5 gün gecikme ve buz gibi ayaklar. Ama ayağım hep soğuktur benim.

Test yaptım, garip bulanık bir çizgi çıktı. Rabbimin gücüne gitmesin, kimyasal olmasını umuyorum 😔
Çok geçmiş olsun simaycığa. Hakkında hayırlısı olsun cnm. Regl ne kadar gecikmişti

VosVos35 VosVos35 U Umudumbitmedi_
Hamilelik belirtileriyle regl öncesi belirtiler aynı değil mi ya?
Benim reglim hep 5 gün ileri gitmeye başladı. Bu ay sırtım öyle bir ağrıdı ki kopuyor sandım. Üşüttüm herhalde sırtımı dedim. Meğer memelerim ağrıyormuş. Sonra gününde olunca şaşırdım. Ondanmış meğer.
Ben oğlumda sadece bulantı ve koku hassasiyeti ile anlamıştım, hiç pms gibi sancım olmadı. Kızımda tam tersi aynı pms gibi sancı çektim, her an gelecek diye bekledim. Bulantı olmasa yine anlamazdım çünkü çok değişik belirtilerim vardı, kulakta uğultu, çınlama, yankı gibi.. 2 güne kendiliğinden geçti o da. Şimdi ikisinin karmasını yaşıyorum. Hem aşırı koku hassasiyeti, bulantı, sersemlik, hem regl öncesi ağrı.. hepsinde değişmeyen şey bulantı.. ama kasık ağrısı olmadı hiç birinde..
Test yaptım, silik ince bir çizgi.. halim duman 😔
Çok geçmiş olsun simaycığa. Hakkında hayırlısı olsun cnm. Regl ne kadar gecikmişti
Sağolasın canım biraz daha iyi bugün. Burnu açıldı hiç değilse.
5 gün gecikti reglim, normalde erken gelir, 28 günü beklemez pek.

Benim gecikme disinda hic hamilelik belirtim olmadi mide bulantisi 2 aydan sonra sabah hafif oldu kusmadim hic. Hatta geciktigimde 4 gun beklemistim test yapmak icin motorun muayenesi vardi sabah ona götürüp dönünce test yapmıştım 3. Aya kadar motor bile kullandim denge problemi yasayinca bırakmak zorunda kalmıştım.
VosVos35 VosVos35 cum allah kalbine gore versin canim bi kuzucuk daha geliyor sanirim bi kan testi yaptirsan netlesir

VosVos35 VosVos35 hakkinda hayirlisi neyse o olsun beraber buyurler ileriyi dusun hep yaslari birbirine yakin iki kardes hep cok ozenmisimdir :)
2. Yi dusunen var mi kizlar cidden ya da 3. Oluyor kimi annelerimizde :)
Ben sanirim tekte kalicam cunku asiri yorgun hissediyorum bir daha ayni seyleri bilmiyorum dayanir miyim 🤣 birde calisiyorum malum anneanne babaanne sanmiyorum 2. Ye bakmazlar kismet yinede ama yanlislik olmasinda🙈

Disari cikma mevzusunda bizde evet anabelgunes anabelgunes eger ogle uykusunu beklersem cikmamiz 3-4 oluyor o saatten sonrada bir yerden bi yere gitmek hadi desen 1 saat o yuzden ben 1 gun ev ve yakin cevre alisveris eb isi vs yapiyorum 2. Gun sabah kahvalti itibariyle disari diyorum eskiden yanima yemeklerini aliyordum yasindan sonra biraktim disarida en kurtaricim ramizin domates corbasi birde yogurt

Disari cikma mevzusunda bizde evet anabelgunes anabelgunes eger ogle uykusunu beklersem cikmamiz 3-4 oluyor o saatten sonrada bir yerden bi yere gitmek hadi desen 1 saat o yuzden ben 1 gun ev ve yakin cevre alisveris eb isi vs yapiyorum 2. Gun sabah kahvalti itibariyle disari diyorum eskiden yanima yemeklerini aliyordum yasindan sonra biraktim disarida en kurtaricim ramizin domates corbasi birde yogurt
Yemeği bende sorun etmiyorum yanimada alıyorum yoksa disarda corba kofte pilav buluyorum illaki zaten. Ben uyku düzeni konusunda hashasim biras bir iki kere disarda uyutamayinca beklemek zorunda kaldim o zamanda aksam oldu nerdeyse

Benim gecikme disinda hic hamilelik belirtim olmadi mide bulantisi 2 aydan sonra sabah hafif oldu kusmadim hic. Hatta geciktigimde 4 gun beklemistim test yapmak icin motorun muayenesi vardi sabah ona götürüp dönünce test yapmıştım 3. Aya kadar motor bile kullandim denge problemi yasayinca bırakmak zorunda kalmıştım.
VosVos35 VosVos35 cum allah kalbine gore versin canim bi kuzucuk daha geliyor sanirim bi kan testi yaptirsan netlesir
Ay ne güzel canim.metehana hamileyken cok zor gecti.7 ay aşşirı mide bulantısı ve istifra.
7.aydan doguma kadar da reflüden cok cektim.bi daha hamile olursam rabbimden kolaylik istiyorum.cünkü mide bulantim fenaydi.metehana nasil bakarim nasil yemek yaparim yoksa.
Bende bi gun bari 10 a kadar uyusam diyorumda daha cok var heralde 16 aydir en iyi ihtimalim sabah 8
Ben artik isin kolayini buldum canim.esim norm fazlasi bu sene.1 gun tam 1 gunde yarim gidiyor.
Gece metehana ben bakiyorum.uyanirsa hep ben kosuyirum.sabah uyaninca da babasina veriyorum.saat 11 e kadar yatiyorum.esim cocugu yedirmis oluyor.kahvaltisini hazirlamia oluyor.sonra beni kaldiriyorlar.bana devredip kendi isine bakiyor.bendr gün icinde ara sira esime veriyorum.nöbetlese olursa kimse yorulmaz.uykusuz kalmaz.
Sende birilerine versen?evde kimse yokmu sabah?

Ben oğlumda sadece bulantı ve koku hassasiyeti ile anlamıştım, hiç pms gibi sancım olmadı. Kızımda tam tersi aynı pms gibi sancı çektim, her an gelecek diye bekledim. Bulantı olmasa yine anlamazdım çünkü çok değişik belirtilerim vardı, kulakta uğultu, çınlama, yankı gibi.. 2 güne kendiliğinden geçti o da. Şimdi ikisinin karmasını yaşıyorum. Hem aşırı koku hassasiyeti, bulantı, sersemlik, hem regl öncesi ağrı.. hepsinde değişmeyen şey bulantı.. ama kasık ağrısı olmadı hiç birinde..
Test yaptım, silik ince bir çizgi.. halim duman 😔

Sağolasın canım biraz daha iyi bugün. Burnu açıldı hiç değilse.
5 gün gecikti reglim, normalde erken gelir, 28 günü beklemez pek.
Çok şükür cnm burun tıkanıklığı fena. Bizim alerjiden dolayı hep tıkalı😞
O zaman hayırlı olsun 😊 umarım gönlünden geçtiği gibi olur her şey. Aileye yeni bir birey geleceğini düşünmek çok hoş aslında.

VosVos35 VosVos35 hakkinda hayirlisi neyse o olsun beraber buyurler ileriyi dusun hep yaslari birbirine yakin iki kardes hep cok ozenmisimdir :)
2. Yi dusunen var mi kizlar cidden ya da 3. Oluyor kimi annelerimizde :)
Ben sanirim tekte kalicam cunku asiri yorgun hissediyorum bir daha ayni seyleri bilmiyorum dayanir miyim 🤣 birde calisiyorum malum anneanne babaanne sanmiyorum 2. Ye bakmazlar kismet yinede ama yanlislik olmasinda🙈
Teşekkürler canım evet 3. oluyor bizim.. olabiliyor bazen yanlışlıkla 🤔
Bende bi gun bari 10 a kadar uyusam diyorumda daha cok var heralde 16 aydir en iyi ihtimalim sabah 8
Bana bundan sonra uyku yok 😂 zaten 6 yıldır yoktu, artık ne yaparım bilmem. 3 çocuğa nasıl bakılır hiç fikrim yok..
Çok şükür cnm burun tıkanıklığı fena. Bizim alerjiden dolayı hep tıkalı😞
O zaman hayırlı olsun 😊 umarım gönlünden geçtiği gibi olur her şey. Aileye yeni bir birey geleceğini düşünmek çok hoş aslında.
Evet bebekleri çok severim, fikri güzel de.. Nasıl bakarım fikri.. Bu yaşta, daha doğum sonrası toparlanmaya yeni başlamışken, herşey sil baştan.. çocuklarıma haksızlık etmişim gibi geliyor..

Canım benim kızımda seviyor elektrik süpürgesini evi spürcez diyince koşup gidiyor makinanın yanına bende almak istiyorum ama karar veremedim aldığın zaman benimde bilgilendir misin
Ben pilsiz aldım, görünce dikkatini cekti bi deneyeyim dedim.. Elinden düşürmüyo şimdilik, mmmmm diye diye koltukların üzerini süpürüyo🥰 çok kirletiyo malum az temiz olsun😁

Teşekkürler canım evet 3. oluyor bizim.. olabiliyor bazen yanlışlıkla 🤔

Bana bundan sonra uyku yok 😂 zaten 6 yıldır yoktu, artık ne yaparım bilmem. 3 çocuğa nasıl bakılır hiç fikrim yok..

Evet bebekleri çok severim, fikri güzel de.. Nasıl bakarım fikri.. Bu yaşta, daha doğum sonrası toparlanmaya yeni başlamışken, herşey sil baştan.. çocuklarıma haksızlık etmişim gibi geliyor..
Okuyamadım mjlarını ama anladıgım kadarıyla hamilesin😁 hoşgeldin güzel duyguları yaşamaya.. Zaman cabuk geciyor merak etme bak brnim 4 ay bitti şükür🥰

Ay ne güzel canim.metehana hamileyken cok zor gecti.7 ay aşşirı mide bulantısı ve istifra.
7.aydan doguma kadar da reflüden cok cektim.bi daha hamile olursam rabbimden kolaylik istiyorum.cünkü mide bulantim fenaydi.metehana nasil bakarim nasil yemek yaparim yoksa.

Ben artik isin kolayini buldum canim.esim norm fazlasi bu sene.1 gun tam 1 gunde yarim gidiyor.
Gece metehana ben bakiyorum.uyanirsa hep ben kosuyirum.sabah uyaninca da babasina veriyorum.saat 11 e kadar yatiyorum.esim cocugu yedirmis oluyor.kahvaltisini hazirlamia oluyor.sonra beni kaldiriyorlar.bana devredip kendi isine bakiyor.bendr gün icinde ara sira esime veriyorum.nöbetlese olursa kimse yorulmaz.uykusuz kalmaz.
Sende birilerine versen?evde kimse yokmu sabah?
bizde genelde biri kahvaaltıyı hazırlar dıgeri ekmek fln almaya cıkar o yuzden ıkımızde kalkıyoruz :)

Arkadaslar hafta sonu disari cikma isini nasil yapiyosunuz ogle uykusu yemegi derken 4 oluyo saat o saatten sonra da uzak bi yere gidemiyoruz 1 2 saat alisveris yada atlasi oyun yerlerine götürüp dönüyoruz. Sizinde oylemi sabah erkenden cikip gezebilen ogle uykusunu disarda yaptirabilen varmi
Uzak bir yere gideceksek uyanır uyanmaz kahvaltıya oturup hızlandırılmış şekilde ortalık toplayıp hazırlanıp çıkıyoruz bazen kahvaltıyı dışarda yapıyoruz Mihrimah emerek uyuduğu için uykusu varsa emerken uyuyor bazen hiç uyumuyor arabadan başka bir yere geçerken yine emerek uyuyor .. Bazende tam çıkarken uykusuna denk geliyor gidene kadar emerek uyuyor :)

VosVos35 VosVos35 canım hayırlı olsun hayırlısı olsun demekle başlayayım. Bekliyor muydun istiyor muydun bebek? Ayrıca artık eşin yanında mı yurt dışında mı hala? İki küçük çocuğun üstüne yeni bir hamilelik ve yalnızsan senin açından zor olacağı için üzüleceğim

Back