2018 Ekim Anneleri

Selam kızlar bir ara sarımsak çorbası tarifi yazmıştınız rica etsem tekrar verir misiniz kızıma yapacam da

2 gundur resmen disarda rezil olup geliyorum atlas istedigi olmadığı her an yere yatip tepiniyor su yerleri silerek aglayan çocuklar varya ayni ondan oldu :) ne yapsam ki birakiyim tepinsin ilgimi cekemeyince birakir mi acaba

2 gundur resmen disarda rezil olup geliyorum atlas istedigi olmadığı her an yere yatip tepiniyor su yerleri silerek aglayan çocuklar varya ayni ondan oldu :) ne yapsam ki birakiyim tepinsin ilgimi cekemeyince birakir mi acaba
O modelden bir tane de Bende var maalesef dışarı çıkmaya korkar oldum. Anlayabilecek yaşta da değiller maalesef hani desek ki devam edersen eve gidiyoruz diye ya da evden çıkmadan uyarsak. Bir süre yapabileceğimiz şey sabırlı ve istikrarlı davranmak ve o an yapılmayacak bir şeyse izin vermemeye devam etmek bence. Bazı şeylerin yapılmaması gerektiğini öğrenmeleri gerek. Dikkatini dağıtabilirsin canım bir de. Gerçi benimkinde çok işe yaramıyor bir süre başka bir şeyle dikkatini dağıtsk da dönüp yine aynı şeyi isteyebiliyor atlasla oğlum benziyorlar davranış olarak inş ikimiz de oh diyeceğimiz zamanlara tez vakitte ulaşırız.

Merhabalar kızlar 2 haftalık tatil sürecimizi noktalayıp dün akşam kürkçü dükkanına döndük. Ev dışındayken farklı otorite figürleriyle maalesef değişti davranışlarımız ve her canı sıkıldığında ya da bir şey olduğunda önüne telefon sunulduğu için bağımlı oldu resmen oğlum. Şimdiyse arınma sürecimiz başladı inş. Evi çok özlemiş oyuncaklarıyla dün akşamdan beri bolca oynayıp evin her yerini turluyor oğlum. Şükür gelip gelip memeye ya da telefona sarmıyor şimdilik. İnsanın evinde olması gibisi yok çocuklar için bile. Neyse çok uzattım yarın yeni bir okul dönemi ve koşturmaca başlıyor hayırlısıyla sorunsuz atlatırız inşallah bu dönemi. Öğretmen olan anneler yeni dönemimiz şimdiden hayırlı olsun:)

Biz evde kendimiz de tepinip bağırıp yerden yere yatıyoruz. Gülüp istediği şeyi unutuyor ama dışarda bunu yapamazsın tabi. Dışarda huysuzluk yapınca eve dönüyoruz.

Pzt sendromundayım şu an.

Ben yine konusmaya çalışıyorum ama nafile halimizi hatırladikca gulesim geliyo esim eylemci olucak bu çocuk diyo. Hani polisler eylemcileri götürmeye calisir onlarda oturur direnir ya aynen oyle :)

Selam kızlar
Haftasonunu oğlumun hastalığıyla geçirdik. Derken kızım da öksürmeye başladı. Ben de dayanamadım onlara katıldım. Boğazım yanıyor, baş ağrısı, eklem ağrısı çekilir gibi değil. Parolla bastırıyorum şimdilik. Sağlık ocağına gitmeye korkuyorum ama zaten hepimiz hastayız. Sabah ola hayrola...

Ben yine konusmaya çalışıyorum ama nafile halimizi hatırladikca gulesim geliyo esim eylemci olucak bu çocuk diyo. Hani polisler eylemcileri götürmeye calisir onlarda oturur direnir ya aynen oyle :)
Dinleyen çocuk var mı ki? Benim anlattıklarımı da hiç umursamıyor. He tamam o zaman deyip susmak yok yani.

Geçmiş olsun canım.

Gunaydinnn, kizlar ay ilerledikce memeye duskunluk durumu nedir? Yani artik resmen parkta bile anne meme diye bagiran bi kiz oldu Eylul ve ben bu durumda napcagimi bilmiyorum. Bazen oyaliyorum bazen arabaya gidip emziriyorum evde zaten hep boyleyiz 1 hafta 10 gundur baya pesimde meme diye geziyor Buna ek ben artik ustume yapisan 10 kg vermek istiyorum evet bebitolar buyudu ama bazi gunler oluyor ki hicbir sey yemeyip yalnizca emiyor ozellikle h sonlari nasil bi diyet uygulamam gerek bilemiyorum

E exelanss ay bizim evdeyken oyle zirt pirt emme durumu oluyor.disarida aklina gelmiyor pek.ama o yapisan kilolara napmak lazim bilmiyorum.gerci ben 67 ile hamile kalmistim.simdi 65im ama boyum 162 bu kilo fazla.55-60 arasi iyiydim.evlilik kilolalari benimkisi

Ben gecen yaz mayo gıydım hayatımda ilk defa bu sene bıkınılerıme gerı dönmek istiyorum valla 5 kılom var benımde yapısıp kaldı vermem lazım yaza kadar

ferhunde001 anabelgunes bide emzirirken kilo veririz diyodum halbuki tam tersi emiyor diye surekli yiyesim geliyor
Sizi bilmem de emzırmek bana bu saatten sonra bı işe yaramaz zaten toplasan 3 kere fln emıyor oda uykuya gecerken bide sabah uyanınca.Aksamları cayın yanında ıvır zıvır cok dadandım ılk onu bırakmak lazım

Ben doğum öncesi kiloma döndüm ama karnım dönmedi biz de kahvenin yanında ıvır zıvır yiyoruz. Tatlı türü zaten yedikçe daha çok yediriyor bana. Içim kazındı diye yiyorum bir şeyler, yarım saat sonra tekrar aramaya başlıyorum..
Meme düşkünlüğü had safhada kızımın. Hiç yemek yediremiyorum. Grip de oldu kuzucuğum öksürüp duruyor

Sadece yediklerini gözden gecirsen aslında farkeder
İlla diyet gibi baskı olmasına gerke yok aslında
Artık kilolar bebelerden değil en azından bunu kabullenmek gerekiyor ':)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…