2018 Ekim Anneleri

Kizlar cocuklara disari cikarken alt olarak ne giydiriyorsunuz? Bakiyorum simdi kadife taytlar falan var veya normal jean gorunumlu pant falan bunlarla usumezler mi artik
İçi elyaflı ve yünlü gibi pantolon buldum iki tane aldım ama bende genelde kadife tayt giydiriyorum külotlu çorapta giydiriyorum artık içine dr lar giydirmeyin desede

Bende lcw polar astarlı pantolon aldım çok soğuklarda onu giydiriyorum Peki oğluşlarına külotlu çorap giydiren varmı benim gibi sadece dışarıda olursak giydiriyorum ama o bahsettiğim kalın astarlıyı tek olarak giydiriyorum

Ben giydiriyorum canım olmuyor başka türlü soğuklarda. Kızlar gibi tayt giyiyor olsalar kurtaracak da bacakları açılıyor buz gibi oluyor giydiriyorum o yüzden

eger disarida en fazla 1 saat dolanip geliceksem ev kiyafetiyle cikiyor.ayaginda normal corabin ustune carik corap ustunde kapsonlu mont.daha uzun sure dolanicaksak sokakta altina ici polar esofman alti giydiriyorum farkli olarak.

Bu durum son zamanlarda bizde de oluyor maalesef. 3-4 saate kadar uyanik kaliyor. Du gece 12 de uyandi 4 e ksdar. Saftimiz kaydi. Her gun olmuyo arada bir. Umarim tekrarlamaz.

Külotlu corap bebekken dahi giydirmedim hiçte almadim zaten nereye gidersek arabayla gidiyoruz çok kasar gibi geliyo cocugu

Bu durum son zamanlarda bizde de oluyor maalesef. 3-4 saate kadar uyanik kaliyor. Du gece 12 de uyandi 4 e ksdar. Saftimiz kaydi. Her gun olmuyo arada bir. Umarim tekrarlamaz.
Benim oglum rutin haftada 1-2 yapar zaten biz alistik, ama hergun olmasi cok kotu gercekten. Gecici bir surectir diye umuyorum. Bazi gunler 4-5 kere uyaniyor ama hemen geri uyuyor. Bana oyle gunler o kadar kolay geliyor ki artik, cok iyi uyumus gibi hissediyorum

Kizlar cocuklara disari cikarken alt olarak ne giydiriyorsunuz? Bakiyorum simdi kadife taytlar falan var veya normal jean gorunumlu pant falan bunlarla usumezler mi artik

Ben corabını uzun tutuyorum bilekler çok üşür diye, bide boğaz kafa kulak dikkat ettiklerim
Tek alttan üşümez direkt diye düşünüyorum
Yürüdükçe sıcak kalıyor bide
Aslında üstüste giyinmek hareket kısıtladığı için daha çok üşütür
Ama soğuk içim rahat olsun dersen içi polarlı pantolonlar var

7-8 karanfili ezip zeytinyağına küçük cam kavanoza koyabilirsin, 24 saat dursun ara ara karıştır, sonra karanfilleri süzüyorsun yağdna sürüyorsun damaklarına
Tetagil kullananlar var arkadaslarımdan ben kullanmadım bilmiyorum belki fikir olur yine de
Karanfil yağı güvendiğin biyerden bulabiliyorsan onu da zeytinyağıyla seyreltip kullanabilirsin, tek kendisi ağır gelir bebeklere

Simay geçen hafta tek uykuya geçmişti, bu hafta yine ikiye döndü. Artık dişten mi, büyüme atağından mı, beklenmedik bir şekilde öğleden önce uyudu, öğlen uyandı. 3 saat sonra tekrar uyudu ki tam 3,5 saat. Tabi gece canıma okudu ama sonra yine normal günde 2 uykuyla abartmadan devam etti. Gece de standart 5 kere emip uyuyor geri..
Derken bugün yine öglen 13:30 tek uyku. 1 saat uyudu, bakalım durabilecek mi akşama kadar..
Ben pantolon içine ya ince tayt ya külotlu çorap giydiriyorum. Kendim de öyle geziyorum zaten.
İzmirde kulotlu corap ustune pantolon sanirim azcikin fazla gelir bide bizimki eserekli hayatta duramaz corap ve pantla sanirim Polar bide kadife bakayim lcw guzel cocuk urunlerinde begeniyorum
Ben de izmirde olmama hiç aldırmam, Her kış içime tayt veya külotlu çorap giyerim. Abartıp polar eşofman giydim geçenlerde kotun içine.. kutuplarda yaşıyorum sanki.. evde de peteğe monte edicem kendimi yakında
Ben oğluma okula gönderirken giydiriyorum. 5,5 yaşında :)

Su istahsizliga nasil bir cozum bulucam anlamiyorum yani bir sey yemese 3 gun yemez yemek saatlerimiz oyle stres dolu geciyor ki
Bizim de öyle. Çok canım sıkılıyor. Bir saat sürüyor her öğün. Ve hiç bir şey yemiyo ne oyunlar yapıyorum. Yesin diye eline de veriyorum. Yine yemiyor. Eşofmanları belinden düşüyor artık. Çok zayifliyo

Bez değiştirme bizde de çok hareketli sürekli kalkıyor ben yatirorum o kalkıyor üstünü giydirirken de aynı şekilde

Kızlar kokopatikler paramparça oldu. Ne marka ev ayakkabısı alabilirim? Artık ayağından çıkarmıyor.

Önerisi olan var mı arkadaşlar Buğra nin çok burnu akiyo, hapşırma da var. Daha önce de böyle çok oldu, burun akıntısı genize oordaan ciğerlerine indi hep, bu defa erken önlem alayım diyorum bronşit var. Ne yapabilirim, ilaçlarına hemen başlayacağım. Bu ddefa ilerlemez inşallah

Çok geçmiş olsun. Sürekli burnunu burun aspratörle çek temizle. Serum fiz. Sık bol bol ama hep temizle. İnşallah ciğere inmeden geçer. Bir de yattığı odaya soğan kes de koy. İnşallaj düzelir en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…