- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
İçi elyaflı ve yünlü gibi pantolon buldum iki tane aldım ama bende genelde kadife tayt giydiriyorum külotlu çorapta giydiriyorum artık içine dr lar giydirmeyin desedeKizlar cocuklara disari cikarken alt olarak ne giydiriyorsunuz? Bakiyorum simdi kadife taytlar falan var veya normal jean gorunumlu pant falan bunlarla usumezler mi artik
E exelanss mesela buPantolon - LC WAIKIKI - 39,99 TL
Fuşya Pantolon size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 6K5786Z4-8FKwww.lcwaikiki.com
Ben giydiriyorum canım olmuyor başka türlü soğuklarda. Kızlar gibi tayt giyiyor olsalar kurtaracak da bacakları açılıyor buz gibi oluyor giydiriyorum o yüzdenBende lcw polar astarlı pantolon aldım çok soğuklarda onu giydiriyorum Peki oğluşlarına külotlu çorap giydiren varmı benim gibi sadece dışarıda olursak giydiriyorum ama o bahsettiğim kalın astarlıyı tek olarak giydiriyorum
Bu durum son zamanlarda bizde de oluyor maalesef. 3-4 saate kadar uyanik kaliyor. Du gece 12 de uyandi 4 e ksdar. Saftimiz kaydi. Her gun olmuyo arada bir. Umarim tekrarlamaz.Tek uyku, 1,5-2 saat arasi degisiyor
Isik acma odadan cikma vs hicbir sey yapmiyorum. Aglamasi falan da olmuyor. Ama uyumuyor da. Bazen yanima yatiriyordum bakisarak uyuyorduk, ama bu aralar yanima yatirinca alt dudagimi tutup cekiyo, gozlerime parmaklarini sokmaya calisiyor elimle yuzumu kapasam sacimi cekiyor. Dun gece 3-4 saat yerine sadece 1,5 saat uyanik kaldi ve bu beni cok mutlu etti. Umarim gecici bir surectir, bir kac hafta daha bekleyecegim. Belki yeni eve alisamamistir diyorum. Cunku buraya tasindiktan sonra basladi. Aslinda evi cok sevdi. Yere kadar cok cam var ve bu cok hosuna gitti.
Külotlu corap bebekken dahi giydirmedim hiçte almadim zaten nereye gidersek arabayla gidiyoruz çok kasar gibi geliyo cocuguBende lcw polar astarlı pantolon aldım çok soğuklarda onu giydiriyorum Peki oğluşlarına külotlu çorap giydiren varmı benim gibi sadece dışarıda olursak giydiriyorum ama o bahsettiğim kalın astarlıyı tek olarak giydiriyorum
Benim oglum rutin haftada 1-2 yapar zaten biz alistik, ama hergun olmasi cok kotu gercekten. Gecici bir surectir diye umuyorum. Bazi gunler 4-5 kere uyaniyor ama hemen geri uyuyor. Bana oyle gunler o kadar kolay geliyor ki artik, cok iyi uyumus gibi hissediyorumBu durum son zamanlarda bizde de oluyor maalesef. 3-4 saate kadar uyanik kaliyor. Du gece 12 de uyandi 4 e ksdar. Saftimiz kaydi. Her gun olmuyo arada bir. Umarim tekrarlamaz.
Kizlar cocuklara disari cikarken alt olarak ne giydiriyorsunuz? Bakiyorum simdi kadife taytlar falan var veya normal jean gorunumlu pant falan bunlarla usumezler mi artik
Azı dişi geliyor kızlar gece uykuları felaket sürekli ağlıyor içine çeke çeke uyumak istiyor ama meme de sakinleşiyor sadece gün içinde keyfi yerindeplojovic senin bir tarifin vardı karanfilli kaydetmemişim nasıldı bide onu deneyeyim belki biraz rahatlar yavrum
Simay geçen hafta tek uykuya geçmişti, bu hafta yine ikiye döndü. Artık dişten mi, büyüme atağından mı, beklenmedik bir şekilde öğleden önce uyudu, öğlen uyandı. 3 saat sonra tekrar uyudu ki tam 3,5 saat. Tabi gece canıma okudu ama sonra yine normal günde 2 uykuyla abartmadan devam etti. Gece de standart 5 kere emip uyuyor geri..Onu Eyluste yapiyor hadi iyi geceler vakti bak aydede gelmis diyorum babasina bay bay yapip opuyor hemen kucagima geliyor gidelim diye ama uyuyor mu tabi hayirgerci dun şöyle bir sey yaptim. 5 bucukta eve gelip emziriyordum ve 6-7 arasi kestiriyordu bende o esnada yemek vs hazirliyordum isime geliyordu yani dun uyutmadim emzirdim konustum guldurdum uyutmadim aksam 9 bucukta yatti boylelikle demek ki artik tek uyku yaptirma vakti geldi
Ben pantolon içine ya ince tayt ya külotlu çorap giydiriyorum. Kendim de öyle geziyorum zaten.Kizlar cocuklara disari cikarken alt olarak ne giydiriyorsunuz? Bakiyorum simdi kadife taytlar falan var veya normal jean gorunumlu pant falan bunlarla usumezler mi artik
Ben de izmirde olmama hiç aldırmam, Her kış içime tayt veya külotlu çorap giyerim. Abartıp polar eşofman giydim geçenlerde kotun içine.. kutuplarda yaşıyorum sanki.. evde de peteğe monte edicem kendimi yakındaİzmirde kulotlu corap ustune pantolon sanirim azcikin fazla gelir bide bizimki eserekli hayatta duramaz corap ve pantla sanirimPolar bide kadife bakayim lcw guzel cocuk urunlerinde begeniyorum
Ben oğluma okula gönderirken giydiriyorum. 5,5 yaşında :)Bende lcw polar astarlı pantolon aldım çok soğuklarda onu giydiriyorum Peki oğluşlarına külotlu çorap giydiren varmı benim gibi sadece dışarıda olursak giydiriyorum ama o bahsettiğim kalın astarlıyı tek olarak giydiriyorum
Bizim de öyle. Çok canım sıkılıyor. Bir saat sürüyor her öğün. Ve hiç bir şey yemiyo ne oyunlar yapıyorum. Yesin diye eline de veriyorum. Yine yemiyor. Eşofmanları belinden düşüyor artık. Çok zayifliyoSu istahsizliga nasil bir cozum bulucam anlamiyorum yani bir sey yemese 3 gun yemez yemek saatlerimiz oyle stres dolu geciyor ki
Bez değiştirme bizde de çok hareketli sürekli kalkıyor ben yatirorum o kalkıyor üstünü giydirirken de aynı şekildeevet canim aslinda haklisin.dert yanacak bi durum degil aslinda burda anlatilan cogu seye gore benimki de iste ara ara geliyolar valla utandim simdi yazdigima :) ay ben de bikac kere ketila su doldurup ocagin ustune koymustum.tam altini acacakken aklim basima geldi. yeme konusunda belki sana naz yapiyordur.sen yokken yiyorsa eger.mesela bez degistirme konusunda annem hic zorlanmamis.ama bana turlu turlu hareketler.
Oğluma külotlu çorap ve pantolon. Üstüne çorapKizlar cocuklara disari cikarken alt olarak ne giydiriyorsunuz? Bakiyorum simdi kadife taytlar falan var veya normal jean gorunumlu pant falan bunlarla usumezler mi artik
Vicco aldim ici cikti giydiremedim sonra igor aldim iyi cikti onlarKızlar kokopatikler paramparça oldu. Ne marka ev ayakkabısı alabilirim? Artık ayağından çıkarmıyor.
Çok geçmiş olsun. Sürekli burnunu burun aspratörle çek temizle. Serum fiz. Sık bol bol ama hep temizle. İnşallah ciğere inmeden geçer. Bir de yattığı odaya soğan kes de koy. İnşallaj düzelir en kısa zamandaÖnerisi olan var mı arkadaşlar Buğra nin çok burnu akiyo, hapşırma da var. Daha önce de böyle çok oldu, burun akıntısı genize oordaan ciğerlerine indi hep, bu defa erken önlem alayım diyorum bronşit var. Ne yapabilirim, ilaçlarına hemen başlayacağım. Bu ddefa ilerlemez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?