bakıcı da tutturmak onemlı kuzenımım ıkızlerı var kendıde calısıyor 1 senede 3 tane bakıcı değiştirmek zorunda kaldı sen anlastıgın bırını bulmussun ne mutlu sana.Ben yarım gün çalışıyorum. Eve Bakıcı geliyor. O da yarım gün çalışıyor. 2 çocuğa bakıyor. Yemekleri yapıyor. Sağı solu topluyor. Haftanın 3 günü de bizden giderken büyüğü oyun grubuna bırakıyor. Ben de gelip dinleniyorum Yemek vs yiyorum. Küçükle vakit geçiriyorum. Sonra abimizi almaya gidiyoruz. 2 haftada 1 de dip köşe temizlik için biri geliyor yardıma. Kesinle tavsiye ederim. Madem çalışıyorum. Çalıştığımın kendime de bir faydasını göreyim diyorum açıkçası.
Seneye 2 sini de 3 yarım gün kreşe vereyim diyorum. 2 gün de bakıcı ile evde kalsınlar. Bakıcı önemli yoksa yemekleri kim yapacak
Misafirde ilgilenen yok muydu canım? Ben bi misafirliğe gittim mi çocuk yanıma hiç uğramıyor. Birileri de peşinde geziyor illa. Burda meydan avm var. Bildiğin koca bir meydanı var. İlk adım arabasını alıp oraya gidiyoruz. Evde fırıl fırıl dönen çocuk orda durup insanlara ve diğer çocuklara bakıyor. Tabi yağışlı havada gidilmez.kizlar yuruyunce ne kadar zor oluyormus ya.yemek yapmasi mutfagi toparlamasi filan zorlasti.bi de aksama kadar oyun oynuyoruz yine de elime telefonu alip biraz oturmak istedigimde agliyo.ev supurmek rahat oluyo oyun gibi geliyo.onun disinda aglamakli bi bebek oldu.bi de gunde 8 kere filan emziriyorum.surekli meme meme diye yapisiyor.istahi da iyi yani hem meme hem yemek.sanirim benim tahammulum azalmaya basladi.havalar da fena soguk ve ruzgarli olunca cok cikamamaya basladik.gecen bi misafirlige gittik ne yedigim yemekten bisey anladim ne sohbetten.2 yasina kadar evde olmaya galiba sabredemiycem.oyle bi ic dokeyim dedim.
yeni evli cifte gittik canim.kalabalik olsa daha iyi olurdu tabi.en iyisi babaya disarda ilgilenme gorevi vermek sanirim :) kapali avmde oyle dolasmak da dusunulebilir tabi.henuz yeni yeni yurudugu icin 2 haftador filan.ayakkabi almadik daha.simdilik sarhos sarhos yuruyup bi sure sonra yere yapisiyor emekliyor :)Misafirde ilgilenen yok muydu canım? Ben bi misafirliğe gittim mi çocuk yanıma hiç uğramıyor. Birileri de peşinde geziyor illa. Burda meydan avm var. Bildiğin koca bir meydanı var. İlk adım arabasını alıp oraya gidiyoruz. Evde fırıl fırıl dönen çocuk orda durup insanlara ve diğer çocuklara bakıyor. Tabi yağışlı havada gidilmez.
Misafirlikte, düğün veya benzer davetlerde çocuğu babaya paslamak gerek. Bizim de evde çoğunlukla bende, dışarıda ise babadadır çocuk. 2 tane olunca biraz farklı tabi :) neyse ki abisi evde canıma okusa bile dışarıda uysal bir çocuk:)yeni evli cifte gittik canim.kalabalik olsa daha iyi olurdu tabi.en iyisi babaya disarda ilgilenme gorevi vermek sanirim :) kapali avmde oyle dolasmak da dusunulebilir tabi.henuz yeni yeni yurudugu icin 2 haftador filan.ayakkabi almadik daha.simdilik sarhos sarhos yuruyup bi sure sonra yere yapisiyor emekliyor :)
kizlar yuruyunce ne kadar zor oluyormus ya.yemek yapmasi mutfagi toparlamasi filan zorlasti.bi de aksama kadar oyun oynuyoruz yine de elime telefonu alip biraz oturmak istedigimde agliyo.ev supurmek rahat oluyo oyun gibi geliyo.onun disinda aglamakli bi bebek oldu.bi de gunde 8 kere filan emziriyorum.surekli meme meme diye yapisiyor.istahi da iyi yani hem meme hem yemek.sanirim benim tahammulum azalmaya basladi.havalar da fena soguk ve ruzgarli olunca cok cikamamaya basladik.gecen bi misafirlige gittik ne yedigim yemekten bisey anladim ne sohbetten.2 yasina kadar evde olmaya galiba sabredemiycem.oyle bi ic dokeyim dedim.
Somon balığını nasıl veriyorsunuz bebişlere
Viks in babybalm indan aldim ama surmeye pek elim gitmedi denedin mi hic? Sarımsak vr zeytinyagini deneyeyim bende insallah fayda eder
sen ne iş yapıyodun canım sankı bızım sırketı anlattın haha :)Hosgeldin aramiza canim :)
Seh yine iyi daha yeni yeni baslamissin bu duygulari hissetmeye. Ben dogumdan beri her anne gibi yedigimden ictigimden bisey anlamiyorum. Sen sansliydin sakin ve uykuyu seven bir bebegin vardi bizi biliyorsun iste ilk 1 sene kucaktan inmedi gerci bazen hala oyle.. ayaklanmadan sonra hele hic kafa kalmadi bende, gecen ocaga yemek koydum saniyorum saklama kabi koyup ocagi acmisim yaniyoduk az kalsinUstelik birde calisiyorum ve ozel sektordeyim. Ozel sektordeki ne kadar yalan dolan arkadan kuyu kazma birbirni cekistirme vs varsa hepside bizde tabi bide onlara karsi durmak beyin yorgunlugu hic girmiyorum bile ne yapalim.. hani 40 gun 3 ay 6 ay yok yok 1 yas diyolardi ya ben citayi astim 3 yastan once biraz dinlenmeyi beklemiyorum. Selam verdin borclu ciktin gibi oldu kusura bakma
2 saattir uyaginiz yine ve ben son on gundur gece uzun sureli uyanikliklarinin altinda yatan sebebi bulamiyorumplojovic onceden haftada 2 kez falan yapardi simdi hergun. Agrisi oldugunu dusunmuyorum cunku aglayarak uyanma sizlanma vs yok. Aliskanlik haline geldi galiba. Eger bu sekilde devam ederse bir yerden sonra dayanamayip istemeyerek uyku egitimi verecegim
sen ne iş yapıyodun canım sankı bızım sırketı anlattın haha :)
güzel olurduGun ici uykulari nasil?
Kiz pişti olmayalim ne gulerim
sen isteyken yemek yedırme durumları nasıl kim ne sekılde yedırıyor oda onemli.belkıde o şekılde yemek ıstıyor.Aynı sorunu bende annemle yasıyorum ne kadar ınkar etsede tv karsısında yedırıyo cocucu sonra ben bı yenek yedırene kadar 3 kere ısıtıyorum yemeğiSu istahsizliga nasil bir cozum bulucam anlamiyorum yani bir sey yemese 3 gun yemez yemek saatlerimiz oyle stres dolu geciyor ki
evet canim aslinda haklisin.dert yanacak bi durum degil aslinda burda anlatilan cogu seye gore benimki de iste ara ara geliyolar valla utandim simdi yazdigima :) ay ben de bikac kere ketila su doldurup ocagin ustune koymustum.tam altini acacakken aklim basima geldi. yeme konusunda belki sana naz yapiyordur.sen yokken yiyorsa eger.mesela bez degistirme konusunda annem hic zorlanmamis.ama bana turlu turlu hareketler.Hosgeldin aramiza canim :)
Seh yine iyi daha yeni yeni baslamissin bu duygulari hissetmeye. Ben dogumdan beri her anne gibi yedigimden ictigimden bisey anlamiyorum. Sen sansliydin sakin ve uykuyu seven bir bebegin vardi bizi biliyorsun iste ilk 1 sene kucaktan inmedi gerci bazen hala oyle.. ayaklanmadan sonra hele hic kafa kalmadi bende, gecen ocaga yemek koydum saniyorum saklama kabi koyup ocagi acmisim yaniyoduk az kalsinUstelik birde calisiyorum ve ozel sektordeyim. Ozel sektordeki ne kadar yalan dolan arkadan kuyu kazma birbirni cekistirme vs varsa hepside bizde tabi bide onlara karsi durmak beyin yorgunlugu hic girmiyorum bile ne yapalim.. hani 40 gun 3 ay 6 ay yok yok 1 yas diyolardi ya ben citayi astim 3 yastan once biraz dinlenmeyi beklemiyorum. Selam verdin borclu ciktin gibi oldu kusura bakma
bizim su aralar en ıyı durumumuz aksam yatma vaktı gelınce hadı atlas pıjamalarımızı gıyelım ee ee yapalım dedıgımde oyuncaklarını bırakıp kosa kosa odasına gıtmesı.Gidiyoda kendı yatagına yatıp uyuyomu hayır ama o gunlerde gelir insallah diye bekliyorum. :)
2 saattir uyaginiz yine ve ben son on gundur gece uzun sureli uyanikliklarinin altinda yatan sebebi bulamiyorumplojovic onceden haftada 2 kez falan yapardi simdi hergun. Agrisi oldugunu dusunmuyorum cunku aglayarak uyanma sizlanma vs yok. Aliskanlik haline geldi galiba. Eger bu sekilde devam ederse bir yerden sonra dayanamayip istemeyerek uyku egitimi verecegim
sen isteyken yemek yedırme durumları nasıl kim ne sekılde yedırıyor oda onemli.belkıde o şekılde yemek ıstıyor.Aynı sorunu bende annemle yasıyorum ne kadar ınkar etsede tv karsısında yedırıyo cocucu sonra ben bı yenek yedırene kadar 3 kere ısıtıyorum yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?