2018 Ekim Anneleri

Oynadıklarını kaldır biraz, bazılarını cıkar.
Sonra onları kaldır fln oyuncaklarıda biriktirme değil de değiştirme yap.
Bir de cabuk sıkılmak değil aslında cok normal yaptıkları.
Bizde bi posta dısarı cıkmak, bi posta boğuşma koşturma, biraz dans, biraz oyun, gün yetmiyor gülüşlere
Tünel, örtülerle çadır vs seviyor Simay
Doldur boşaltları, yardım etmeyi bişy taşımayı vs
Düşününce yokmuş gibi ama zaten coğu seye sadece dahil olmaları bile yetiyor

Yaaa yaratıcı insanlara bayılıyorum B Bir mucize ben pek yaratıcı değilim uydurdugum tek oyun buzfolabindaki magnetleri tak çıkar oldu

Önünü kapatamazsan altına sünger yaptır canım, uyurken öne cekersin. Zamanla yatagın haline alışıyorlar.
Açılıp kapanabilen korumalıklar var ama ölçüye göre var mıydı hatırlamıyorum
Woodykidstore sitesine bakabilirsin istersen ölçülere, belki de yataklara

Çok sevdiğim sözlerinden biridir Mevlana'nın;
Dünyada olabilecek her bir olay için misal aleminde sayısız ihtimal uyur.Siz ağzınızdan cıkardığınız sözlerle o ihtimalleri uyandırırsınız. Güzel kelimeler söyleyin ki güzel ihtimaller uyansın. İnsanın kaderine müdahalesi buradadır.
Dillendirdiğin heryer yerleşir.
İnan Simay'da öyle hareketli ki, Sezen'de böyleydi bnm zararı olmaz kırmaz dökmez ama duramazda :) Sandalyeden masaya ordan kitaplığa cıkıp bide sırıtıyor :) engellesem daha cok düşecek,inmeyi öğreniyor çıktıkça :) insan evinde olanı biliyor.
İyi düşün iyi dillendir iyi olsun yine de meraklı minikler :)

Son düzenleme:

Geçmiş olsun geliyor galiba dişler :)
Diş genelde 38 ve az küsürlerini geçmez aklında olsun.
Eğer bağışıklığı zayıf diye hastalığa cevirirse yükselecektir

B Bir mucize Bant yerde de çok iş görüyor :) aynı mantıkla topları atınca bi yerde birden duruyor :) Büyüdükçe üfleyerek masada flnda yapılıyor :)
Yapışkanlı kağıtlarda ilgisini çeker :)
Küpler, jenga ya da en basiti cubuklarınız varsa uçlarına cırt yapıştırabilirsin sekilde cıkıyor birbirine yapıştırdıkça..Bu mantıkta sebze meyvelerde var kesiliyor gibi dilimli hatta :)
Denemediysen kilitli poşete parmak boyası koyup cama yapıştırıp oynatabilirsin.
Duyu kavanozuda var bizde kullanmadığım hediye gelmiş bebek yağlarının içine pul, sim, gıda boyası vb seyler ekleyip çalkalamaca :)
Daha da ileri gitmek istersen su koyup az gıda boyası koyup renklendiriyorsun , üstünede yine bebe yağı döküp yağ bazlı gıda boyası ile renklendirebilirsin, 2 renk oluyor ama birbirine karışmıyor.
Çok şey var yaSezen'de de çok oyunlar yapmıştık hala yapıyoruz :) Oyununda, malzemeninde sınırı, sonu yok aslında, bi an elindeki bişyden cıkarıveriyorsun, bu atılmaz ya bişy olur diye geri dönüşüm kutucugu oluyor :)))

Özledim hepinizi kucaklıyorum. Çok oldu girmeyeli, yaZmayali. Ne çok şey yaşandı.neyse Rabbim beterinden korusun. Buğra nin alerjisi devam ediyor, ben 48kiloya kadar düştüm, 63le hamile kalmıştım. Evden taşındık, trafik kazasi geçirdik, Buğra hâlâ uyumuyo ve çok hareketli tüm gün peşindeyim, annemler de bir yıl önce memlekete taşındı. Buğra hiç emeklemedi, 7ayliktan beri belim iki büklüm yürütüyorum, 4tane disimiz var. Dün çok kötü bir şekilde ev kazası yüzünden 3hastane 3dr baktı. Yemek yerken hiç durmuyo, surahideki suyla oynamak istiyodu kolu acimasin diye küçük tencereye sıcak su koydum eli üşümesin dedim. KV tencereyi ve bugrayi tutuyordu ben de yediriyordum. Bir baktım ağzında tencere kulpu Buğra bana bakiyo cikaramiyo çekiyorum çekiyorum cikmiyo, çenesi mı kaldı disi mi takıldı derken çok korktum yok cikmiyo çenesi kulpun içine girmiş ağzına da tencerenin kenarını koymuş zor çıkardım bayiliyordum azkalsin disini öyle görünce dişi yerinden oynamış, hemen kp i çağırdım yere çöktüm. Bir baktım ki bugranin heryeri kan, ağzından kan boşalıyor. Ağlaya ağlaya gittik hastaneye yavrum da çok ağladı şoka girdi sandım. Diş eti ve damagi da ezilip öne gelmiş çok mor. Yerine oturttular dişi ve disetini, antibiyotik ve ağrı kesici basladik, bugün tekrar götürdüm, dün babamız çalışıyordu yoktu evde. Çok zor bir gece geçirdim rabbim evlatlarimizla sinamasin bizleri. Beterinden korusun. Eve geldik ben ilacini hazirliyordum o sırada ağzına oyuncak almış yine kanadı disi oynadı, sakinlestirdim kp ve KV vardı yanında tekrar oyuncak ısırdı daha çok kanadı oynadı dişi tekrar. Bugünkü Dr üniversitesi hastanesi ne götürün dedi. Diş kaynayabilirmis ama öyle yamuk kalirmış. Acı çekmesine çok üzüldüm benim dişimi öyle canlı çekseler damağım ezilse disetim kaysa kan fiskirsa nasıl acır diyorum. Annelik içgüdü şu galiba dün KV ye çok dedim anne tencereyi tut, bugrayi tutma diye. Üşümüş tür artık suyu kaldirayim diye çok dedim o yok üşümez dedi. Olacağı varmış diyorum önüne geçilmez.

Ekim ayında da mama sandalyesi nden ayağa kalkıp yere atladı damagi kanadı, gözleri kapanıyordu, şu eski mama sandalyesi sinden Chicco nün yüksek baya. Yer de fayans koşarak gitmiştik hastaneye. Yazın tatilde karyoladan betona atladı. Kafelerde mama sandalyesi nin alti yoksa alttan cikiyo. Evde en alt çekmeceyi aciyo basiyo sonra bir yukardakini sonra daha yukarı.
Kapı esiklerini sokuyor, çocuk priz kilitini cikariyo daha bir sürü şey. Saniye durmuyo. Çoğu kişi tasinmasaydin da bu paraya yardımcı tutsaydin diyo. Ve koala gibi bana yapışık. Park yatak mutfakta da ona koyup yemeğini öyle isitiiyorum, wc ye öyle gidiyorum çok zor alıştı buna da. Eşim vardiyalı calisiyo, biz uyurken o calisiyo o uyurken biz oynuyoruz. Kalanı sonra yazarım çok şey var henüz hiç adet olmadım. 15ay olacak. Programı web sitesi ne girmeden nasıl kullanıyorsunuz msjlari okumak için

S Semabuse büyük geçmiş olsun canım inşallah kalıcı bir sıkıntı olmaz dişinde kuzunun.. çok üzüldüm.. Allah korusun bütün yavruları..
Siteye uzun süre girmeyince bildirim gelmeyebilir. Uygulama da çok kullanışlı değil diyorlar. Bilemedim...

S Semabuse cok cok gecmis olsun, oladar hareketliler ki ne kadar dikkat etsek de bazen olacaklar oluyor iste. Oglum da bi kere agzina benim el kremimi sokup cikaramamisti, baya aglamisti. Zor cikarmistik. Tabi sizinki cok daha agir, tekrardan gecmis olsun.

Sagol canim:) bu arada gecen gun senden guc alip denize zeytini cekirdekli verdim. Once ben yedim onunde cekirdigi cikarip kenara koydum. Iki tane denemedim ama yok ikisinin de cekirdegini de yuttu:)

Yaa işi var tabii oyalanamaz
Simay yemiyor buara zeytin.

S Semabuse Hoşgeldin,iyi olmanıza sevindim, geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Engelleme tesvik et, hem merakını yensin hem enerjisini atsın.
Oyun matı ile bi köşe yapmayı düşünmez misin(yere ve duvarın bi kısmına kadar, sünger bloklardan alabilirsin içine tünel gibi olandan fln, az parça, büyükler çünkü.
Oyun alanlarıda çok hoşuma gider, anneli gruplara katılmak ara ara sana da iyi gelir.

Geçmiş olsun geliyor galiba dişler :)
Diş genelde 38 ve az küsürlerini geçmez aklında olsun.
Eğer bağışıklığı zayıf diye hastalığa cevirirse yükselecektir
Çok şükür dün 37,5 seyretti bugünü atlatırsak diş diyebilirim ağlarken görebiliyorum sadece çok kabarmış ne kadar sürer patlaması sence yani diğer dişleri rahat çıkmıştı
Ya benim hiç becerim yok o konularda eşim iyidir fikri ben bulup eşime tasarım kısmı kalıyor ama Serra evi dağıtmak mutfak eşyalarını odalara taşımak daha ilgi çekici ha bide puzzle yapmayı seviyor
Çok geçmiş oldun rabbim beterinden korusun onların yerine koyunca çok canı yanmıştır diyoruz ama bazen ben bizden daha güçlü olduklarını düşünüyorum sizde üzmeyin kendinizi bazen önüne geçemiyoruz olacakların
plojovic D dooris123 Bende bir süredir veriyorum ve bayılıyor bu şekilde yemeğe hatta anne demeden zeytin dedi desem kahvaltı ile hiç arası yok ama zeytin diye geziyor evde

gecmıs olsun nerde tehlıkelı yer var ozellıkle secıp buluyolar orayı.

Biz geçen bütün kışı astronotla geçirdik. Kullanım süresi az değil ya nerden baksan 6 ay. Gerçi ben üst üste kat kat giydirmeyi daha çok seviyorum. Sıcak olursa soymak daha kolay. Eldiven takmıyor bizimki de. Eller buz kesiyor dışarda.

Ya biz hiç böyle etkinlikler yapmıyoruz. Bir şey olur mu ki? Al bunu dedene götür, git babanı çağır, biraz bununla oyna falan derken geçiyor gün. Parka gidiyor her gün. Bakkala vs giderken de götürüyoruz. Etkinlik çocuğu değil de bizim büyüdüğümüz gibi büyüyor.

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.

S Semabuse hoşgeldin canım çok geçmiş olsun bugraya cidden tehlikelere koşuyorlar Allah korusun hepsibi.Artik uzun zamandır goremedigimiz arkadaşlar da girmeye başladı çok güzel :)özlüyor ve merak ediyor insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…