- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Götür canım bence de nezle neyse de öksürük korkutuyor beni bizim hemen ciğerlere iniyor meselaHiriltili oksuruk icin var miydi yapicak bisey yoksa ben yine doktora mi gotursem acaba ya dolu dolu oksuruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Götür canım bence de nezle neyse de öksürük korkutuyor beni bizim hemen ciğerlere iniyor meselaHiriltili oksuruk icin var miydi yapicak bisey yoksa ben yine doktora mi gotursem acaba ya dolu dolu oksuruyor
Ben evde giydirmiyorum canım dışarısı için araştırıyorum normal nike adidas puma üçünün sporları var ama üçüde ilk adım değil ablam hevesle almıştı görüntü giydiriyorum ayağına ağır geliyor sanırım doğru yürüyemiyor bir de babet tarzı ayakkabıları var dün çıkmıştık onunla hafif ve ince taban olduğu için çok rahat yürüdü ama soğuk artık kışlık bir ayakkabı arıyorum fotoğraf atar mısın fikir olsun bana .. Güle güle giysinZaten evde ayakkabı giydirilmesi tavsiye edilmiyor ben normal bir mağazadan güzel bir ayakkabı aldım bebeğim ayaklarına çok rahat oldu dışarda rahat rahat yürüyebiliyor
İnstada organikanne var onun gönderilerine bir bak istersen canım geçmiş olsunHiriltili oksuruk icin var miydi yapicak bisey yoksa ben yine doktora mi gotursem acaba ya dolu dolu oksuruyor
Ben bu şekilde aldım cnm mevsimlik gibi rahat yürüsün dedim çok hafif ayakkabı 19 numara her kıyafete uysun diyede lâcivert seçtim .... sana tavsiyem ilK adım ayakkabısı rahat ve hafif olsun bazı ayakkabılar çok süslü albenisi yüksek oluyor ama rahat değil en iyisi bu tarz ayakkabiBen evde giydirmiyorum canım dışarısı için araştırıyorum normal nike adidas puma üçünün sporları var ama üçüde ilk adım değil ablam hevesle almıştı görüntü giydiriyorum ayağına ağır geliyor sanırım doğru yürüyemiyor bir de babet tarzı ayakkabıları var dün çıkmıştık onunla hafif ve ince taban olduğu için çok rahat yürüdü ama soğuk artık kışlık bir ayakkabı arıyorum fotoğraf atar mısın fikir olsun bana .. Güle güle giysin
Bugün bakacağım yine inşallah bulurum iyi bir şey sağol canım ..Ben bu şekilde aldım cnm mevsimlik gibi rahat yürüsün dedim çok hafif ayakkabı 19 numara her kıyafete uysun diyede lâcivert seçtim .... sana tavsiyem ilK adım ayakkabısı rahat ve hafif olsun bazı ayakkabılar çok süslü albenisi yüksek oluyor ama rahat değil en iyisi bu tarz ayakkabi
Ben hic balik yagi icmedim ama babam evden baligi eksik etmezdi.mersinde dogdum büyüdum.bebekken biberonumuza yengeci haşlayip ezip koyarlarmis.sürekli de evde yengec karides havyar balik ahtopot kalamar eksik olmazdi.simdi bulundugum yerde balik yok.acikcasi bulsam haftada 3 gun pisirir yediririm.metehan ağzini acan bi cocuk.hele ete bayiliyor.Okula başlarken oğlumun aşı karnesini istemişlerdi, kızımın aşıları eksik diye sorun yaşarım ileride kesin.. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal...
Ben de rutin aşıların dışında hiç bir ücretli aşıyı yaptırmadım çocuklarıma. Ama sağlık ocağındakiler de canımı sıkıyor, el kadar bebeye aynı anda o kadar çok aşı... 3 iğne 1 damla var 1 yaşta.. Üstelik aşıların biri karma aşı, içinde 5 farklı hastalığın aşısı var yanlış hatırlamıyorsam.. Hepsini birden vermelerini anlamıyorum...
Balık ben de yemedim hiç küçükken, sadece balık yağı hapı içtim. Bir şekilde almış olmalısın omegayı sen de :)
Götür canım bence doktora, geç kalınca da tedavi uzayabiliyor. Çok geçmiş olsun Atlas'a
Anladim.tabiki herkesin kendi karari.ben demir ve d vitaminini cok erken zamanda kestim.cocugu rahatsiz ediyordu.zaten yapilan tahlillerde de gerek yok kullanmadina denmisti.et yiyor mu dedi doktor.evet dedim.tamam o zaman kan degerleri güzel gerek yok dedi.gecen 1 yas asisinda da bingildagi kapanmis.Ben de vermiyorum canım yalnız hissetme bu tarz şeyler bana fazla geliyor zaten ona takviye buna takviye eskiden bunlar mı varmış :) şaka bir yana cidden ben bu kadar her şeye takviyeyi fazla bulduğumdan vermiyorum hatta standart aşıların hiçbirini de yaptırmadım doğrudur yanlıştır bu da bizim kararımız oldu
En son tahlil 2 ay onceydi.guzel dedi doktor.ama omegaya bakti mi hatirlamiyorum.kan degerleri iyi dedi.zaten herseyi yiyor metos.maşallah diyim.Son tahlillerine göre hareket edebilirsin.
Bizde şuan ek takviye yok hiç.
Ama beslenmeside annelere fikir bu konuda
Anladim canim.keske balik olsa burda.hafta 3 kere pisiririm.bende severim.metos da yer.Canım 8. Aydan itiberen bebeklerin beyin ve kalp gelişimi için haftada 2 defa balık yenilmesi tavsiye ediliyor ama benim kızım balık sevmiyor direk yüzünü çeviriyor balık görünce bende takviye balık yağı kullanmayi düşünüyorum ama senin bebegin haftada 2 defa balik yiyebiluyorsa gerek yok.... Balikta ki omega 3'ü vucut kendisi üretmiyor o yuzden balik yedirmek yada takviye almak sart
büyük marketlerde soğuk zincir oluyor ya, yok mu sizin orda canım hiç? yedirebilsem ben de her hafta alırdım açıkçası, komşum soğuk hava deposundan getiriyor temizlenmiş pırıl pırıl..Ben hic balik yagi icmedim ama babam evden baligi eksik etmezdi.mersinde dogdum büyüdum.bebekken biberonumuza yengeci haşlayip ezip koyarlarmis.sürekli de evde yengec karides havyar balik ahtopot kalamar eksik olmazdi.simdi bulundugum yerde balik yok.acikcasi bulsam haftada 3 gun pisirir yediririm.metehan ağzini acan bi cocuk.hele ete bayiliyor.
Buyük market dedigin hangileri canim.bim.sok.a 101 var sadece.baska yok.büyük marketlerde soğuk zincir oluyor ya, yok mu sizin orda canım hiç? yedirebilsem ben de her hafta alırdım açıkçası, komşum soğuk hava deposundan getiriyor temizlenmiş pırıl pırıl..
A101 ve ara sıra bimde de balık oluyor lezzeti konusunda bilemiyorum ama bir ara bakabilirsin canımBuyük market dedigin hangileri canim.bim.sok.a 101 var sadece.baska yok.
Bende uzun zaman bulamadım hiç. Bugün viccoya gittik kışlık içi tüylü oldukça hafif bı ayakkabı buldum. Çok içime şimdi kızımda çok rahat yürüdü onu aldım havalar soğuduğunda giydirmek için.Yine ayakkabı alamadan döndük
Güle güle giysin canım bakayım bende ona hiç bakmamıştım teşekkürlerBende uzun zaman bulamadım hiç. Bugün viccoya gittik kışlık içi tüylü oldukça hafif bı ayakkabı buldum. Çok içime şimdi kızımda çok rahat yürüdü onu aldım havalar soğuduğunda giydirmek için.
Hala dışarıda kokopatik giydiriyorum kışlık tabanlı almıştım. Evde çorapla sadece çok soguk olursa panduf giydiriyorum birde.
işte hepsi beynimi kurcalıyor zaten.. bir de aynı anda yapıp çocukların dengesini bozuyorlar.. o kadar hastalığın mikrobunu bir anda enjekte ediyorlar minnacık bedene...VosVos35 Aşı uygulatmamak yasal hakkın canım. İmza veriyorsun.
Okul konusunda sorun olmaz yani yapamazlar.
Ama herhangi ağır seyredebilecek hastalıkta genelde gelmemesini isterler ya da daha dikkatli olmak gerek.
Okuldan uzaklaştırma konusu koruma amaçlı bnm bildiğim ya da salgın başladığında mesela.
Keşke sayısı sıkıntı olsa sadece, içeriğindeki o mikrobun nerden geldiği...içeriği...
Migros'ta oluyor ama dediğin marketlerde olmuyor sanırım.. Baraj veya nehir balıkları da mı yok? Hiç mi talep olmuyor oralarda?Buyük market dedigin hangileri canim.bim.sok.a 101 var sadece.baska yok.
Demek ikinciyi doğursan normal karşılayacak, babayla takılacak NilikoBuğün bize 6 aylık bebek misafir geldi. Niliko babasını kıskandı. Ağladı. Beni kıskanmadı.
Buğün bize 6 aylık bebek misafir geldi. Niliko babasını kıskandı. Ağladı. Beni kıskanmadı.