2018 Ekim Anneleri

Ben 4+6 da keseyi gördüm 2 hafta sonra gel dedi doktor. Beklemesem mi. Gitsem niye erken geldin diyecek. Başka doktora mı gitsem devlette falan.
Bence dinle dr unu canım bebeğin muhtemel gelişimini hesaplayarak da söylüyorlar şu zaman gel diye. Kalp atışı iki haftaya daha net duyulur

15 mm'den önce görünmezmiş zaten. Zamanında gözükmüş.
Evet hemde tam kalbı barda atmaya baslamıs yaramazın metrodaym eve gıdıyom cnmm gene bısıler cektı ıns vardır evde metronun ıcı ondan kokuyo sankı sanırom delırdm

kızlar bende bugün keseyi gördüm çok şükür kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi. sizin ne zaman duydunuz kalp atışını? ve kesesinin kaç mm olduğu nerde yazıyor ultrason kağıdında?

Evet hemde tam kalbı barda atmaya baslamıs yaramazın metrodaym eve gıdıyom cnmm gene bısıler cektı ıns vardır evde metronun ıcı ondan kokuyo sankı sanırom delırdm
Ne çekti canın. Kolay bişeydir inşallah:) Benim de canım su böreği çekti anneme yapalım dedim onu yapıcaz şimdi. Benim canım böyle zor şeyler çeker

Canım yolk sac kese 10 mm olduğunda genelde görünüyormuş merak etme daha erken bnde de gorunmedi
Evet öyleymiş. Bugün 9mm civarında olmalı. Yarın öbür gün bi gitsem mi diyorum en azından boş gebelik fikri de çıkar kafamdan :)

Kızlar bişe sorucam.bugun kesemi gördük.ama ben heyecandan kaç haftalık sormayı unuttum ultrason kağıdında GS 0.42 cm D7 G19 İR12 Dr125 ob 2/3 yazıyor bunlar ne anlama geliyor bilen varmı ????
4.2 mm canım gs yazan kesenin boyutu kaçıncı haftadasın
Ben tahlili devlette yaptıracaksam kayıt açtırıp doktora muayene olmayacağım tahlillerim var diyorum yazıyor tekrar muayene etmiyor

Yani 7.ayinda bakiliyo ozaman dr hic oyle bilgi vermemisti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…