Yok ama igne yapildigini duydum boyle durumda.Kizlar kan uyusmazligi olan varmi aranizda
Canım bn de aynıyım seninle 5+1 de kese göründü 4.6 mm dedi senin ki kaç cıktı, 27sinde kalp atışı için gideceğim ben deYok bn en son 5 iken kese gözüktü karından 27 sinde gdcgm o zamnda 6+3 faln olur
Benim cok yogundu 1 haftadir kesildi.Kızlar akıntı durumlarınız nasıl?
Ben varımKizlar kan uyusmazligi olan varmi aranizda
Bende var canım bn negatifin eşim pozitifKizlar kan uyusmazligi olan varmi aranizda
Benim gobegim hep azicik vardir 58 ile hamile kaldim hala 58im.Günaydın kızlar kimler kaç kilo aldı? Ben şimdiden 3 kilo almisim ayrıca bildiğin göbek çıktı bende.
Arkadasim devlet hastanesinde yaptiriyordu tahlilerini kendi ozel muayenehane de baska dr takip ediyordu. Bir sıkintida yasamadi.Kizlar ya bisi sorcam size kafami kurcaliyor.
Benim doktorumun ozel muayinhanesi var
Ona gidicem.
Tahlil vs istiyor sen harhangi bir yerde yaptiriyorsun.
Ama ozel olsun devlet hastanesi olsun direk tahlil yapmiyorlar.
Once dr. Muayine acman lazim diyorlar.
Yani o hastanenin misal kadin dogum doktoruna.
Ben bu tahlil surecini devlet hastanesinde yaptirsam oradaki doktorda takip etmesi gerecek dimi?
Bu da ayda 2 defa ultrason demek.
Boyle bir surec yasayan var mi?
Yani cevresinde onceki dogumlarinizda vs.
Oglumda bir hastanenin dr. Gidiyordum o hastanede yaptiriyordum tahlilleri.
Ama 13 sene oldu.
O hastanede o doktor yok tabiki artik baska dr. Gitmistim dusukde begenmedim ilgisini.
Simdi bu doktor cok iyi ama bu da ozel muayinhanesinde kontrole alip tahlil istiyor.
Cok tesekkur ederim.Arkadasim devlet hastanesinde yaptiriyordu tahlilerini kendi ozel muayenehane de baska dr takip ediyordu. Bir sıkintida yasamadi.
takibimi baska dr yapiyor tahlil yaptirmak istiyorum diyebilirsin sonucda bu bi tercih..
Artik belli seyler oturdukdan sonra o kadar tahlil istemiyecek doktor.. bence o yuzden devletde yaptirabilirsin..
Canım sağlık ocağına gidip doktor şu tahlilleri istedi diyorsun hemen yapıyorlar. Hastaneyle devletle uğraşmana gerek yokCok tesekkur ederim.
Ya daha once baska bir brans icin ozel hastanede cok pahali diye devlet hastanesinde yaptirim dedim adam beni tersledi.
Doktorum askeri hastaneden emekli bir doktordu o doktorumun istedigi testleere bakip soyle o doktoruna o kendi bransinin isini yapsin dedi ben soook oldum
Bu ne egodur anlamiyorum.
Cekincem bundandi.
Ama sans isi doktorda tabiki
Aa bu daha iyi ozaman cok tesekkur ederim ya.Canım sağlık ocağına gidip doktor şu tahlilleri istedi diyorsun hemen yapıyorlar. Hastaneyle devletle uğraşmana gerek yok
Ben de öyle yapıyorum mesela hafta içi sağlık ocağına gidip tam kan sayımı filan yaptıracağım gerekli bütün testleri orada yaptırabilirsin. Bi tek toxoplazma ve rubella yapmıyorlar diye biliyorum.Aa bu daha iyi ozaman cok tesekkur ederim ya.
Sanirim zaten saglik ocaginida gebelik tabiki icin bildirmek gerekiyormus.
Ayy ne guzel ogreniyorum sayenizde sagolun.
Cok tesekkur ederim.
Ya daha once baska bir brans icin ozel hastanede cok pahali diye devlet hastanesinde yaptirim dedim adam beni tersledi.
Doktorum askeri hastaneden emekli bir doktordu o doktorumun istedigi testleere bakip soyle o doktoruna o kendi bransinin isini yapsin dedi ben soook oldum
Bu ne egodur anlamiyorum.
Cekincem bundandi.
Ama sans isi doktorda tabiki
Ben okadar unutmusum ki o testleri.Aynen dr isi sans isi.. bebek kalp atislari duyuldukdan sonra 2 test icin kan vericeksin 3 lu 4 lu test yaptirmak istersen kan vericeksin 6 aylik olunca seker yuklemesi icin gidersin vs.
Demek istedigim kalp atislarindan sonra 3-5sey haric usg ile isin olucak ins zaten canim..
Ters bir dr olsa bile girebilirsin usg ye sıkinti olmaz bence sık olmayacak isin cunku
Maşşallah canım bende randevum 6 daDoktora gittim çok şükür keseyi gördük şuan yine geç döllenme olmuş dedi henüz bebek klp atışı yok 10gün sonra tekrar bakılacak bakalım hayırlısı artık
InsAllah kalp atislarinida duyacaksin.Doktora gittim çok şükür keseyi gördük şuan yine geç döllenme olmuş dedi henüz bebek klp atışı yok 10gün sonra tekrar bakılacak bakalım hayırlısı artık
Ilk cocugum dogduktan sonra bana igne yapildi 2.cocuk icin. 2.cocugumda kanamam olumca bide ozaman yaptilar igneyi ama 3.de nasil isliyor sistem bilmiyorum dr a sorucam bakalimYok ama igne yapildigini duydum boyle durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?