- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 33
- 40
Tatlım doktorunu ara ama önce sakin ol piskolojik olmasın uzan biraz baktın sıkıntı oluyor içine acile gidersin betana bakılır kontrol amaçlı ama sakin ol olurmu ayaklarını sıcak tut ayrıca gaz sancısı bile olabilir .. ama önce sakin ol doktorunu ara..Gerçekten mi sağolun kızlar içimi ferahlatınız herhangi bir kanama ya da lekelenme de yok bu arada
Aradım kanama olmadığı sürecee normal dediDoktorunuzu aradınızmı?
Yaaas bekleyemedimBenim de ozellikle cok ayakta durunca.
Bana da oluyo canim genelde yorulunca oluyodur normalm
Canim hayirli olsun bekleyemedin mi carsambayiiyi olmus ogrenmissin. Ben de sabah gidiyorum.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun.ben 3 gün önce buraya güle oynaya girip mutlu haberler verirken herşey masumdu...
Şuanda bebeğimi kaybediyorum..
Ve bunu burda paylaşmam kadar doğal bir şey göremiyorum ..
Bu arada yazılanların şahsım ile alakası hiç bit şekilde yoktur ...
Şuanda bu yazıyı yazıyorum çünkü hayatın gerçekleri ...
Hayat güle oynaya olmuyor malesef herkese ve güzel şeyler yerini kötü şeylere bırakabiliyor ama hayat toz pembe değil malesef gerçeklere de dirayetli olmayı bilmek zorundayız..
Kimse yaşamasın yaşatmasın da allah..
Saol arkadaşım ediyorum hayırlısını versin die ..Allah yardimcin olsun. Bol dua et.
Aradım Canım kanama olmadığı sürece bu tarz ağrılar normal dedi çok şiddetlenirse hastaneye gelmemi söylediDoktorunuzu aradınızmı?
Rabbim yar ve yardimciniz olsun.
Biz burada size uzulmeyip kendi halimize sevineceksek bu gibi seyleri yasayanlari gormemezlige gelmek isteyeceksek vay halimize, insanligimiza.
Ben dusuk yapan arkadasima, bebek isteyen arkafasima, tedavi olan arkadasima hamileyim haberini bile veremeyecek kadar vicdanli bir insanim cok sukur.
Rabbim emanetini bana verir nasipse eger ama nasibimde yoksa herkesin basina gelebilir bu.
Çok sağol canım dediklerinizi yapıcam şimdi aradım Dr kanama olmadığı sürece normal dedi eğer artarsa ağrı hastaneye gitmemi söyledi , Rabbim hepinizden razı olsun tüm dileklerinizi hayırlısı ile kabul eylesin inşallahTatlım doktorunu ara ama önce sakin ol piskolojik olmasın uzan biraz baktın sıkıntı oluyor içine acile gidersin betana bakılır kontrol amaçlı ama sakin ol olurmu ayaklarını sıcak tut ayrıca gaz sancısı bile olabilir .. ama önce sakin ol doktorunu ara..
Canım sakın üzülme herşey Rabbimden alanda o veren de o, Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir ve her şerde vardır muhakkak bir hayır, Rabbime dua et sadeceAllah razı olsun arkadaşım çok saol... ben 14 şubatta öğrendim gebe olduğumu burdaki insanlar tanıyorum 14 şubat hediyesi vermek uğruna bekleyen söylemedim bile içlenmesin kimse die öğrendikten 4 gün sora yazdım hatta... ama anlayana malesef iyi kötüden anlamaz ise iyiyi bile tutamaz malesef ama insanlar bunu anlamayacak kadar bencil malesef ..
Güzel şeyler sizle olsun bebekleriniz sımsıkı tutunsun size ben mutlu oluyorum böyle şeylere ...
Benim de oluyor balım korkma. Bu da bir belirti. İçine ferah tut karnını sev bebişim ordaArkadaşlar adet olacakmışım gibi ağrılar olmaya başladı normal mi korkuyorum
Benim dün 19.65 bugün 33.01 çıktı2 günde bir beta baktır arkadaşım 2 kat yükselmesini istiyor doktorlar ...
Maşallah dayan 2 gün sonra yaptır gergün yapmaBenim dün 19.65 bugün 33.01 çıktı
Rabbim benim gibi insallah sanada hemen nasip etsin canim.Allah razı olsun arkadaşım çok saol... ben 14 şubatta öğrendim gebe olduğumu burdaki insanlar tanıyorum 14 şubat hediyesi vermek uğruna bekleyen söylemedim bile içlenmesin kimse die öğrendikten 4 gün sora yazdım hatta... ama anlayana malesef iyi kötüden anlamaz ise iyiyi bile tutamaz malesef ama insanlar bunu anlamayacak kadar bencil malesef ..
Güzel şeyler sizle olsun bebekleriniz sımsıkı tutunsun size ben mutlu oluyorum böyle şeylere ...
İyi mi acaba değer düşük geldi bana adetime 3 gün varMaşallah dayan 2 gün sonra yaptır gergün yapma
Hafif lekelenme olsa bile korkma. Bende bu sancıyla birlikte 4-5 gün bi lekelenme oldu geçti. Yerleşirken olmuştur dedi doktor. Rahim genişlemeye başladığında oluyormuş bu sancı da. Doktoruma sormuştum. İçini ferah tut. Dinlen.Gerçekten mi sağolun kızlar içimi ferahlatınız herhangi bir kanama ya da lekelenme de yok bu arada
Gayet iyi. 2 gün sonra baktırırsın tekrar.Benim dün 19.65 bugün 33.01 çıktı
Teşekkür ederim canım teselliniz için :)Benim de oluyor balım korkma. Bu da bir belirti. İçine ferah tut karnını sev bebişim orda
Sorun yok o halde stres yapmayın doğru söylemiş genelde lekelnme kanama ve şiddetli ağrı ile kötü şeyleri aklımıza getirelim bence yorgunluktan olabilir benimde yorulunca ağrıyor buda gayet normaldirAradım kanama olmadığı sürecee normal dedi
Allah razı olsun canım , içimi ferahlatınız :)Gayet iyi. 2 gün sonra baktırırsın tekrar.
Hepinize çok teşekkür ederim, bu forumun güzel yanı birbirimizi tanımıyoruz ama bir kız kardeş gibi birbirimize sahip çıkıyoruz, Rabbim hepinizden razı olsun ve gönlünüze göre versin inşallah şuan çok duygulandımSorun yok o halde stres yapmayın doğru söylemiş genelde lekelnme kanama ve şiddetli ağrı ile kötü şeyleri aklımıza getirelim bence yorgunluktan olabilir benimde yorulunca ağrıyor buda gayet normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?