2018 Ekim Anneleri

Gerçekten mi sağolun kızlar içimi ferahlatınız herhangi bir kanama ya da lekelenme de yok bu arada
Tatlım doktorunu ara ama önce sakin ol piskolojik olmasın uzan biraz baktın sıkıntı oluyor içine acile gidersin betana bakılır kontrol amaçlı ama sakin ol olurmu ayaklarını sıcak tut ayrıca gaz sancısı bile olabilir .. ama önce sakin ol doktorunu ara..

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

Biz burada size uzulmeyip kendi halimize sevineceksek bu gibi seyleri yasayanlari gormemezlige gelmek isteyeceksek vay halimize, insanligimiza.

Ben dusuk yapan arkadasima, bebek isteyen arkadasima, tedavi olan arkadasima hamileyim haberini bile veremeyecek kadar vicdanli bir insanim.

Rabbim emanetini bize verir nasipse eger ama nasibimizde yoksa herkesin basina gelebilir bu.

Allah razı olsun arkadaşım çok saol... ben 14 şubatta öğrendim gebe olduğumu burdaki insanlar tanıyorum 14 şubat hediyesi vermek uğruna bekleyen söylemedim bile içlenmesin kimse die öğrendikten 4 gün sora yazdım hatta... ama anlayana malesef iyi kötüden anlamaz ise iyiyi bile tutamaz malesef ama insanlar bunu anlamayacak kadar bencil malesef ..
Güzel şeyler sizle olsun bebekleriniz sımsıkı tutunsun size ben mutlu oluyorum böyle şeylere ...

Çok sağol canım dediklerinizi yapıcam şimdi aradım Dr kanama olmadığı sürece normal dedi eğer artarsa ağrı hastaneye gitmemi söyledi , Rabbim hepinizden razı olsun tüm dileklerinizi hayırlısı ile kabul eylesin inşallah

Canım sakın üzülme herşey Rabbimden alanda o veren de o, Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir ve her şerde vardır muhakkak bir hayır, Rabbime dua et sadece

Rabbim benim gibi insallah sanada hemen nasip etsin canim.
Sen icini ferah tut bol dua et.
Bende dua edicem sana ve tum isteyenlere..
Ben de uzuldum kaybedince ama hep Allaha sigindim ol derse olur dedim.
Guzel kalpli insanlarin sozude ozude guzeldir her daim.

Gerçekten mi sağolun kızlar içimi ferahlatınız herhangi bir kanama ya da lekelenme de yok bu arada
Hafif lekelenme olsa bile korkma. Bende bu sancıyla birlikte 4-5 gün bi lekelenme oldu geçti. Yerleşirken olmuştur dedi doktor. Rahim genişlemeye başladığında oluyormuş bu sancı da. Doktoruma sormuştum. İçini ferah tut. Dinlen.

Sorun yok o halde stres yapmayın doğru söylemiş genelde lekelnme kanama ve şiddetli ağrı ile kötü şeyleri aklımıza getirelim bence yorgunluktan olabilir benimde yorulunca ağrıyor buda gayet normaldir
Hepinize çok teşekkür ederim, bu forumun güzel yanı birbirimizi tanımıyoruz ama bir kız kardeş gibi birbirimize sahip çıkıyoruz, Rabbim hepinizden razı olsun ve gönlünüze göre versin inşallah şuan çok duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…