Canim bayilmayilmanin sebebini hamilelige bagladim acikcasi o nedenle gitmeyi dusunmedimYani şunu yaşayıp nasıl duruyorsun. Doğru doktora. Göğsünün sert yumuşak olması hiç bir anlama gelmiyor tatlın sen kendini ferah tut. Birisi bişey attı ortaya burda millet takıntılı oldu ya.
Benimde çok tansiyonum düşüyor başım dönüyor ama bayılma olmuş sende yine de bi sor doktoruna canım.. gerçi tansiyon yüksek olmasındansa düşük olması iyi derler hep ama yine de bayılma başkaCanim bayilmayilmanin sebebini hamilelige bagladim acikcasi o nedenle gitmeyi dusunmedim
Ishaldim ve bulantim coktu bisey yememistim gun boyu kan sekerimde dustu sanirim ama dun bayildum bugun hicbir belirtim yok cok enteresanBenimde çok tansiyonum düşüyor başım dönüyor ama bayılma olmuş sende yine de bi sor doktoruna canım.. gerçi tansiyon yüksek olmasındansa düşük olması iyi derler hep ama yine de bayılma başka
Bana da olabilir. Çok ta aldırma.Kızlar bu bütün yazılanlar bana mi?
O zaman anlatayım size ben hamileyken bi arkadaşım kürtaj olmuştu o kadar etkilendim ki sürekli bende de öyle mi böyle mi bisey var acaba diye sonunda kürtaj oldum
Kimseye laf sokmadım kimseye kötü bişey de demedim falanca kişi doktora gitmiş Allah korusun doktor kötü bişey demiş sevinecek değilim tabi ki konuşuruz yardımcı oluruz. Ama sabahtan beri adimi dahi vermeden beni kotuluyorsunuz.
Kötülükten değil iyilikten dedim geçmişi unutun geleceğe mutlu bakın kimse kötü anılarını hatırlamaz demek istedim
Bu yazdıklarımi bir zahmet doğru anlayıp anlam çıkarmazsaniz sevinirim
Siz böyle beni kotuledikce benim moralim bozuluyor farkında değilsiniz ki 35 yaşındayım ve laf çakmam birşey olsa direk söylerdim kötü bişey de yazmadim
İftit derken? Bu ne seviyesiz bir kelime ?Canim sana demiyoruz.lutfen üstüne alinma.senden baska da diyenler oldu.niye seni hedef alalim.bazilari yazmis ya girmek istemiyorum diye.onlara ifrit oldum.isteyen girer isteyen girmez.bide yazmayin filan demisler.
Bence herkes fikrini yasadiklarini belirtilerini yazsin.bundan bisey olmaz.elbet korku olacak.sonucta hamilelik riskli bi dönem.
Sende ustune alinip üzme kendini.bi de en ufak bi konusmada morelinizi bozmayin.
Güçlü ol.hadi bakalim.Rabbim bebegini de seni de korusun ins
Hindistan cevizi çok iyi nemlendiriyor. yüzüme kullanıyorum normalde. Vücudumda da kullanabilirim mantıklı :)Hindstn cevizi yagi kullanmistim ben bol bol. Bide hususi catlak kremi. Ama herkes bisey diyo:) nemli tutmk en iyisi galiba
Benim de ozellikle cok ayakta durunca.Benimde ara ara kasıklarim çok ağrıyor yaa. Bi duruyor bi süre sonra geri başlıyor
Bana da oluyo canim genelde yorulunca oluyodur normalmAdet agrisi gibi ağrı var bende de
Hafta sonları çok yoruluyorum
Ondan mi acaba
Canim hayirli olsun bekleyemedin mi carsambayiAldım sonucumu kızlar. 51.9
Sakin ol dinlen uzan ayaklarını kaldır yorulmuşsundur muhtemelen oluyor çünkü doktor öyle demişti bana arkadaşım ...Arkadaşlar adet olacakmışım gibi ağrılar olmaya başladı normal mi korkuyorum
2 haftadır var bende. ha oldum ha olcam dersin ya aynı öyle oluyor. 1-2 saate geçiyor.Arkadaşlar adet olacakmışım gibi ağrılar olmaya başladı normal mi korkuyorum
Cok iyi biliyorum o duyguyu. Fazlasiyla yasadim malesef. Allah en hayirli zamanda saglikli bi bebis versin isteyen herkese. Soyle dusunmeye calis saglikli olsa tutunurdu. Allah cok daha hayirli zamanda verecek.ben 3 gün önce buraya güle oynaya girip mutlu haberler verirken herşey masumdu...
Şuanda bebeğimi kaybediyorum..
Ve bunu burda paylaşmam kadar doğal bir şey göremiyorum ..
Bu arada yazılanların şahsım ile alakası hiç bit şekilde yoktur ...
Şuanda bu yazıyı yazıyorum çünkü hayatın gerçekleri ...
Hayat güle oynaya olmuyor malesef herkese ve güzel şeyler yerini kötü şeylere bırakabiliyor ama hayat toz pembe değil malesef gerçeklere de dirayetli olmayı bilmek zorundayız..
Kimse yaşamasın yaşatmasın da allah..
Allah razı olsun canımSakin ol dinlen uzan ayaklarını kaldır yorulmuşsundur muhtemelen oluyor çünkü doktor öyle demişti bana arkadaşım ...
Çok saol arkadaşım bende öyle diorum rabbim bilir diorum ..Cok iyi biliyorum o duyguyu. Fazlasiyla yasadim malesef. Allah en hayirli zamanda saglikli bi bebis versin isteyen herkese. Soyle dusunmeye calis saglikli olsa tutunurdu. Allah cok daha hayirli zamanda verecek.
Ben dr gitmeden beta yaptırdımTest yapıyorum canım 3 farklı markayla yaptım hepsinde de çıktı. Ama doktora gitmek için erken olduğunu düşünüyorum.
Gerçekten mi sağolun kızlar içimi ferahlatınız herhangi bir kanama ya da lekelenme de yok bu arada2 haftadır var bende. ha oldum ha olcam dersin ya aynı öyle oluyor. 1-2 saate geçiyor.
2 günde bir beta baktır arkadaşım 2 kat yükselmesini istiyor doktorlar ...Ben dr gitmeden beta yaptırdım
Doktorunuzu aradınızmı?Arkadaşlar adet olacakmışım gibi ağrılar olmaya başladı normal mi korkuyorum
Allah yardimcin olsun. Bol dua et.Çok saol arkadaşım bende öyle diorum rabbim bilir diorum ..
İnşallah arkadaşım bakalım hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?