2018 Ekim Anneleri

Yani şunu yaşayıp nasıl duruyorsun. Doğru doktora. Göğsünün sert yumuşak olması hiç bir anlama gelmiyor tatlın sen kendini ferah tut. Birisi bişey attı ortaya burda millet takıntılı oldu ya.
Canim bayilmayilmanin sebebini hamilelige bagladim acikcasi o nedenle gitmeyi dusunmedim

Canim bayilmayilmanin sebebini hamilelige bagladim acikcasi o nedenle gitmeyi dusunmedim
Benimde çok tansiyonum düşüyor başım dönüyor ama bayılma olmuş sende yine de bi sor doktoruna canım.. gerçi tansiyon yüksek olmasındansa düşük olması iyi derler hep ama yine de bayılma başka

Benimde çok tansiyonum düşüyor başım dönüyor ama bayılma olmuş sende yine de bi sor doktoruna canım.. gerçi tansiyon yüksek olmasındansa düşük olması iyi derler hep ama yine de bayılma başka
Ishaldim ve bulantim coktu bisey yememistim gun boyu kan sekerimde dustu sanirim ama dun bayildum bugun hicbir belirtim yok cok enteresan

Bana da olabilir. Çok ta aldırma.
Tabiki herkes yaşadığını anlatır tabiki herkes bildiği varsa paylaşır. Buna kimse biley demiyor. Fakat insanları evhamlandıracak konulara gerek yokki. Şükredelim karnımızdalar Şükredelim dua edelim sağ Salim doğsunlar. Ne söylenelim ağrılarımızdan ne de şikayet edelim. Bence geçmişi unutalım önümüze bakalım kim kimin ne tyaşadığını bilemez ki. Bu ne ben herşeyi bilirim tavrı anlamadım. İyi tamam yaşadın düşük oldu şu oldu bu oldu güzel. Gerek Yok ki ama bizi de kabus görmeye sürüklemeye burda tecrübesiz o kadar insana da bunları yaşatmayalım ya. Bak göğsüm yumuşamış diyip sabaha kadar uyumayalar var! Anlatın ne isterseniz evet açık platform! Ama dikkat biraz dikkat! Burası hep hamile!

İftit derken? Bu ne seviyesiz bir kelime ?

Sakin olun kızlar. Hormonlarınıza yenik düşmeyin. Girmek isteyen girsin girmek istemeyen girmesin. Kimin neye moralinin bozulacağını bilemeyiz ki.
Bi kız benim kan değerim 5000di ikizmiş diyor benim daha düşük olduğu için ikiz değil heralde diye moralim bozuluyor. Aslında çok güzel niyetle söylemiş. Ama üzüldüm işte.
Herkesin de nazına gidilemez ki.
Kimsenin kötü niyetle bişey söylemeyeceğine inandığımız zaman herşey daha iyi olacak. Aynı yolda aynı amaca doğru gidiyoruz, düşman değiliz. Yeri gelecek kötü şeyler konuşulacak yeri gelecek iyi şeyler konuşulacak. Bu hayatta herşeyin pespembe olmaması gibi. Bu kadar tırnaklarımızı çıkarmayalım. Stres yapmayalım. Bebişlerimiz üzülür.

Ama kesinlikle beni yanlış anlamayın, eğer etkilenecekseniz bebeklerinizin sağlığı için girmemeye çalışın. Bende aynı durumdayım etkilenmiyor muyum? Tabi ki etkileniyorum. Ama hayatın gerçeği var bi de. Kafamızı kuma gömüp duymamazlıktan mı gelelim. İyi düşünelim. İyi niyetle düşünelim.

ben 3 gün önce buraya güle oynaya girip mutlu haberler verirken herşey masumdu...
Şuanda bebeğimi kaybediyorum..
Ve bunu burda paylaşmam kadar doğal bir şey göremiyorum ..
Bu arada yazılanların şahsım ile alakası hiç bit şekilde yoktur ...
Şuanda bu yazıyı yazıyorum çünkü hayatın gerçekleri ...
Hayat güle oynaya olmuyor malesef herkese ve güzel şeyler yerini kötü şeylere bırakabiliyor ama hayat toz pembe değil malesef gerçeklere de dirayetli olmayı bilmek zorundayız..
Kimse yaşamasın yaşatmasın da allah..

Benimde ara ara kasıklarim çok ağrıyor yaa. Bi duruyor bi süre sonra geri başlıyor
Benim de ozellikle cok ayakta durunca.
Adet agrisi gibi ağrı var bende de
Hafta sonları çok yoruluyorum
Ondan mi acaba
Bana da oluyo canim genelde yorulunca oluyodur normalm
Aldım sonucumu kızlar. 51.9
Canim hayirli olsun bekleyemedin mi carsambayi iyi olmus ogrenmissin. Ben de sabah gidiyorum.

Cok iyi biliyorum o duyguyu. Fazlasiyla yasadim malesef. Allah en hayirli zamanda saglikli bi bebis versin isteyen herkese. Soyle dusunmeye calis saglikli olsa tutunurdu. Allah cok daha hayirli zamanda verecek.

Cok iyi biliyorum o duyguyu. Fazlasiyla yasadim malesef. Allah en hayirli zamanda saglikli bi bebis versin isteyen herkese. Soyle dusunmeye calis saglikli olsa tutunurdu. Allah cok daha hayirli zamanda verecek.
Çok saol arkadaşım bende öyle diorum rabbim bilir diorum ..
İnşallah arkadaşım bakalım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…