2018 Ekim Anneleri

Ayy benimki de aynen :)) ilk cocukta bu kadar degildi simdi bana bir sey tasitmiyor. Sanirim ilk hamilelikte onlar bizim kadar olaya hakim degillerdi sakinlardi simdi onlarda daha bilincli e evlat sevgisini de tatmislar mutluluktan dirt koseler :)

Kızlar 5+0 dan sonraki günler 6.haftanın içinde mi sayılıyoruz ?

Bebek henüz bulantı ya da ağrı gibi rahatsızlıklar vermediği için gayet iyiyim :) sadece zor uyanıyorum ve genelde halsiz oluyorum. Sen nasılsın canım
bunlar guzel anlar ne kadar da suanda zor olsada bebeklerimizin varligini hiasediyoruz bende bi degisim yok dun kan verdim 785 cikti deferim.keseyi goremedik bugun doktorla gorusecem tekrardan merakla bekliyorum

Amin canım cümlemizi. Bu yardım konularına ezelden takığım birde böyle duyunca hepten gıcık oluyorum adama. Çok iyi bi eş sağolsun ama bu konularda beni öldürüyor
Haklısın canım ben de aynı durumdayım ve yardımı her zaman aynı düzeyde olmuyor. Geçen hafta bebeği öğrendiğimizden beri daha farklı işte. Çalışıyor muydun canım sen? Ben öğretmenim normalde de okulda yorulup geliyordum şimdi de öyle ama önceleri canı isterse yapıyordu bir şeyleri

Ay ben bu mesaja cvp verdimmi bilmiyorum :)) okudum tam kiz agladi hatirlayamadim ist icin mi gebel mi bilmiyorum tc ve hasta kayot no istiyo ama her sehrin ayrida olabilir bilemedim simdi arastirmak lazim kuzum
Ben verdim kan sordum da bizim burada öyle bir şey yokmuş mecbur yarın gidip sonuç alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…