Ayy benimki de aynen :)) ilk cocukta bu kadar degildi simdi bana bir sey tasitmiyor. Sanirim ilk hamilelikte onlar bizim kadar olaya hakim degillerdi sakinlardi simdi onlarda daha bilincli e evlat sevgisini de tatmislar mutluluktan dirt koseler :)Kızlar benim eşim de normalde yardım ederdi ama hamileliği öğrendiğinden beri birçok şeyi ben söylemeden yapıyor bulaşık makinesini boşaltmaya başladı yemek yoksa ve uyku halim varsa rahatsız etmeden gidip yemeği yapıyor falan çok rahatlattı beni Allah razı olsun. İnş hep böyle devam eder. Bu arada ikinci çocuk bizimkisi ilkte de yardım ediyordu ama belki unuttum aradan geçen zamanda bilmiyorum şimdi daha çok yardım ediyor gibi
Evet canım 6. Haftanın içinde oluyorKızlar 5+0 dan sonraki günler 6.haftanın içinde mi sayılıyoruz ?
Çok sağolun :) :)insallah canim benim dr.um bana artik betana baktirma demisti ama benim tahminim 3000 kusurlerde
Bebek henüz bulantı ya da ağrı gibi rahatsızlıklar vermediği için gayet iyiyim :) sadece zor uyanıyorum ve genelde halsiz oluyorum. Sen nasılsın canımGunaydin kizlar nasılsınız bugun
Amin canım cümlemizi. Bu yardım konularına ezelden takığım birde böyle duyunca hepten gıcık oluyorum adama.Ay gece gece çok güldüm canım Allah da seni güldürsün
bunlar guzel anlar ne kadar da suanda zor olsada bebeklerimizin varligini hiasediyoruz bende bi degisim yok dun kan verdim 785 cikti deferim.keseyi goremedik bugun doktorla gorusecem tekrardan merakla bekliyorumBebek henüz bulantı ya da ağrı gibi rahatsızlıklar vermediği için gayet iyiyim :) sadece zor uyanıyorum ve genelde halsiz oluyorum. Sen nasılsın canım
Günaydın canım. Miğdem yavaş yavaş kendine geldi o sebepten gayet iyiyim. Herkes iyi olsun inşallahGunaydin kizlar nasılsınız bugun
Haklısın canım ben de aynı durumdayım ve yardımı her zaman aynı düzeyde olmuyor. Geçen hafta bebeği öğrendiğimizden beri daha farklı işte. Çalışıyor muydun canım sen? Ben öğretmenim normalde de okulda yorulup geliyordum şimdi de öyle ama önceleri canı isterse yapıyordu bir şeyleriAmin canım cümlemizi. Bu yardım konularına ezelden takığım birde böyle duyunca hepten gıcık oluyorum adama.Çok iyi bi eş sağolsun ama bu konularda beni öldürüyor
Persembe gideceğim insallah canım
amin canim insallah hepimizle saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza..ilkinde mide bulantisi bende cok cekmistim ama simdi daha hic bi belirti yokGünaydın canım. Miğdem yavaş yavaş kendine geldi o sebepten gayet iyiyim. Herkes iyi olsun inşallah
yakin sayiliriz birbirimize canim ben biraz acele ettim dun gittim goremedik keseyiPersembe gideceğim insallah canım
Umarım ben görürüm canım ya Beta değerim yüksek bebeğim ya da bebeklerim gösterir umarım kendiniyakin sayiliriz birbirimize canim ben biraz acele ettim dun gittim goremedik keseyi
Ben verdim kan sordum da bizim burada öyle bir şey yokmuş mecbur yarın gidip sonuç alacağımAy ben bu mesaja cvp verdimmi bilmiyorum :)) okudum tam kiz agladi hatirlayamadim ist icin mi gebel mi bilmiyorum tc ve hasta kayot no istiyo ama her sehrin ayrida olabilir bilemedim simdi arastirmak lazim kuzum
Günaydınn maşallah kaç gün geçti adetiniz ? İkiz olabilir benceBenim beta bugün 22.500 çıktı kızlar masallah çok değil mi ya yoksa ikiz mi olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?