2018 Ekim Anneleri

Bunun da kalbi duracak diye korkuyorum.iyice paranoyak oldum.surekli göğsümü kontrol ediyorum.buna ragmen vermedi.2 dusükten sonra veriyrouz dedi.
Daha öncede yazmıştım buraya bilmiyorum denk geldi okudun mu. Benim oğlum doğdu 7 sene önce ve ben çok istedim yaşı yakın bi kardeşi olsun. Ama kısmet bu işler. 3 kaybım oldu bugüne geldik bu 4. Ama her dkkika korkmak, endişelenmek, akla kötü şeyler getirmek bizim içinde bebeğimiz içinde iyi değil. Geçen hatta sigarayı bırakamayan bi arkadaş vardı onada söylemiştim. Streste sigara kadar zararlı.. Çarşamba kontrolüm var ama iyi düşünmeye çalışıyorum. Biliyorum ki Rabbim ne nasip ettiyse o nu yaşıcaz.

Asker eşleri var mı benim gibi? Ben öğretmenim ben de yoruluyorum ama eşim çok çalışıyor görevlere çok gidiyor fazla kıyamıyorum ama yine de ufak tefek yardımları oluyor bazen.

Ben varım benim de eşim asker ben de öğretmenim bir varsa evde bir yok yakında da bana yardım edecek kimse yok

Geceninmavi canım bu labim istanbul için mi ben şimdi ne olduğuna bakmak için girdim de istanbul halk sağlığı müdürlüğü yazıyordu
Geceninmavi canım bu labim istanbul için mi ben şimdi ne olduğuna bakmak için girdim de istanbul halk sağlığı müdürlüğü yazıyordu
Ay ben bu mesaja cvp verdimmi bilmiyorum :)) okudum tam kiz agladi hatirlayamadim ist icin mi gebel mi bilmiyorum tc ve hasta kayot no istiyo ama her sehrin ayrida olabilir bilemedim simdi arastirmak lazim kuzum

Hic bilemedim kuzum benim dr yillardir ayni ama yine de her gittigimde su olmustu soyle yapmistik hatirlatirim sonucta tek hastasi ben degilim her seyide hatirlamasini bekleyemem aradan bisey kacmasin diye hatirlatirim yine ben hatirlattim tahlillere ve keseye bakalim sonra dedi kullandirdi sende aklin takiliyo icin el vermiyorsa dr una tekrar ayrintisiyla anlat ve sor ayip degil sonucta kafana takilmis ve onemli bir konu canim ihmale gelmez..

Kasiklarim bazen cok agriyor kasik agrisi sagda olursa kiz solda olursa erkek olur demislerdi dogru mu hatirlamiyorum ama sizlerde nasil peki
Benim annem cok eskiden cinsiyeti ogrenmek icin bir kadina gitmis kadin demiski sabah ac karnina kasiklarina bastir solda pitpit atiyorsa erkek sagda boyle birsey kayiyo gibi olursa kiz demis. Ozaman erkek kardesime hamileymis kadin erkek demis bilmis. Reglini 10 gun falan gectigi zamanmis cok yeniymjs. Yani biz de simdi yapsak anlayabiliruz. Benim de sol tarafta pit pit atiyor bilmiyorum ne kadar dogru tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…