2018 Ekim Anneleri

Anladım canım baya yüksek değerin ama 11 gün geçmiş diyorsun belki ondandır ama ikizdir bebce bukdr yüksekken görünmediyse kese
Henüz doktora gitmedim canım görünür mü görünmez mi bilmiyorum ilk defa persembe günü gideceğim

Kizlar adet döngüsü uzun olanlarda belirtiler biraz daha gecmi baslar 33 gunde bir adet oluyordum
Benimde öyle 30-32 gün ama benim etken başladı busefer yani erken derken adetimden 3/5 gün önce gibi tabi 28 günde bir ılanlara göre daha geçtir ilk gebeliğimde belirtiö olmadı mesela 5 haftalıkken anca test yaparak anladım

Öylemi sanki öyle okudum başkasınındı ogalde karışıtrdım mutlaka görünür bence :) ilk değerin kaçtı peki?
Adetten dört gün önce 14
adetten iki gün önce 62
adetten bir gün sonra 193
ve dün adetten on gün sonra 22.550

Adetten dört gün önce 14
adetten iki gün önce 62
adetten bir gün sonra 193
ve dün adetten on gün sonra 22.550
Maşallah güzel artmış baya benimde dün adetim 2 gün geçti 214 çıktı 4gün önceside 12 ydi benimde inşallah yükselir yarın twkrar yaptıracağım bakalım

28 gunde bir olanlara gore bebek gelisimide geriden gelmezmi sonucta son adet tarihine göre hesaplaniyor yumurtlamaya göre degil

28 gunde bir olanlara gore bebek gelisimide geriden gelmezmi sonucta son adet tarihine göre hesaplaniyor yumurtlamaya göre degil
Evet 1 hafta geç döllenme olur benim hep buda öyle olaxaktır normalde son adet tarihim 10 ocak benim pzt gideceğim doktora bakalım muhtemelen 17ocak sayacaktır benimkini

Evet 1 hafta geç döllenme olur benim hep buda öyle olaxaktır normalde son adet tarihim 10 ocak benim pzt gideceğim doktora bakalım muhtemelen 17ocak sayacaktır benimkini
benimde son adetim 10ocak ama her ay bir onceki aya gore 5 gun once gelirdi ona gore 8 gun gecti benim ama degerim 785

benimde son adetim 10ocak ama her ay bir onceki aya gore 5 gun once gelirdi ona gore 8 gun gecti benim ama degerim 785
Evet yani şöyle siz benden öndesiniz neden derseniz benim yumurtlamam adetimin 19.günü oluyor sizin 14.günüdür aramızda 5 gün oluyor yani ortalama 1 hafta hesaplıyot doktorlar benim dün 214 tü mesela değerim bugğnmü ölçtürdünüz normal bence siiznde değeriniz

Kozlar hellooo bende birşey sorucam işte 7 haftalık yaklaşık hamileyim ama hiç tuvalete sıkışmıyorum birde 5. Haftada sadece keseyi gördük bebek daha düşmemişti keseye sizce normalim idrarımın olmayışı su da bayağ tüketiyorurum aslında

Canum bebeği görmeye ve kalp atışuna gitmedin mi

Normaldir bende sadece keseyi gördüm geçen hafta
Bu persembe kontrol var yine
Belki içindekileri görürüz
Eger yağlı bir göbek varsa geç görünürmus
Benimde göbek var

Kızlar bulantısı baslayan var mı nasıl başa çıkıyorsunuz ben kolonya süründüm yanlışmış süren varsa sürmesin ama nasıl geçecek başka

Siz böyle değerleri söyleyince kafam iyice karıştı ben normalde genel olarak 31-32 günde bir adet olurum son adet 2 ocak. Geçen cuma günü 75, pazar günü ise kan değerim 163 tü bi terslik mi var benim ki çok az ya size göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…