2018 Ekim Anneleri

Biz çok şükür beraberiz. Eğer ayrılmak durumunda kalırsak ben de istifa etmesi için her şeyi yaparım. Eşimden ayrı yaşamak istemem asla. En doğrusunu yapmışsınız
Tazminat için bütün altınlarımı vermem gerekti ama feda olsun şimdi çok mutluyum çünkü yanımda

Keseyi gormeden baslama dedi bana keseyi gorduk kan tahlilleri istedi onlara bakti sonra kullan dedi mutlaka dr soylerse kullan hamilelikte kafana gore bisey kullanma derim ben canim.
Ben bu doktora gidene kadar 6 tane bebe aspirini ictim.yani keseyi görmeden basladim.bunu kendisine söyledim.bana eger her gun kulkaniyorsan 12.haftaya kadar kullan,ama arada bir kullaniyorsan birak dedi.bende doktora arada dedim ama keske demeseydim.çunkü araliksiz 6 gun kullandim.son 2 gun kullanmadim.onun icin arada dedim.o da kullanma o zaman dedi.simdi ben ne yapacam off ya.
En son sali günü icmistim.iceyim mi simdi.
Bide benim doktorum niye bana ic demedi.ilgisiz mi sence de?

Benim kürtaj olduğum bebikom kızdı sağ taraftaydi orası ağrıyordu
Şimdi sol ağrıyor
Hatta az önce annemle bunun muhabbetini yaptım erkek mi bu bilmem dedim
Oyy saglikla sihhatle gelsin insallah merak ettim simdi.. esimin kuzeni esimi ve kendini ruyasinda saclari beyazlamis gormus hatta kotuye yordum icten ice demis ruya tabirlerine bakinca erkek cocuga isaret eder yaziyomus.. gercekten esi hamile martda ins erkek bebisleri olacak.. benim hamile oldugumu da bilmiyordu sok oldu ben ruyasini gordum boyle boyle diye anlatti bende merak ediyorum ruya cikacak mi gercekten.. 2 kizim var herkes erkek bence diyo ya kizlardan dolayi bilmiyorum artik ama kiz olsun diyorum icden ice ben ya hayirli evlat olsun ins

Onu neden kullanıyorsunuz yani ne ise yatıyor ben hiç ilaç kullanmadım şuana kadar

Onu neden kullanıyorsunuz yani ne ise yatıyor ben hiç ilaç kullanmadım şuana kadar
Canim Rabbim kullandirtmasin da.benim bi kaybim var.6.haftada kalbi durdu kurtaj oldum.dr lar ya kromozom bozukligundan yada kan pihtilasmasindan kalbi durdu diyorlar.
Bebegin minik damarlarina pihtı girince bebege kan gitmiyor.beslenemeyince kalbi duruyor.aspirin de kani sulandiriyor.

Anldım benimde kızımdan sonra bir gebeliğim kalp durması ile sonlandı sonrasında kimyasal gebelik ve boş gebelik oldu oyüzden bunda kullandırıyor banada

Çok cahilim valla hiç bilmiyordum. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah canım.

Asker eşleri var mı benim gibi? Ben öğretmenim ben de yoruluyorum ama eşim çok çalışıyor görevlere çok gidiyor fazla kıyamıyorum ama yine de ufak tefek yardımları oluyor bazen.
Ben evlendim 4 _5 yıl eşimi hiç görmedim. O da ne hamileliğimi nede çocuğun ilk yıllarını gördü. Şimdi bir nebzede olsa daha sık yanımızda haliyle insan az biraz ilgi bekliyor. Canı sağolsun yinede çok zor işi Allah hepsinin yardımcısı olsun

Şişli memorial Semra Kahraman cnm
istanbuldasin. Benimde ailem istanbulda eger ileride insallah lazim olmaz ama lazim olursa degerlendiririm canim sagol

Rabbim isteyen herkese versin hepimiz birbirimiz icin dua edelim lekelenme vardi dun bu yuzden doktora gttm kalbini duydum ama lekelenme hala devam ediyor doktor olur oyle dedi ama kirkutuyor dua edelim birbirimize..
evet canim oluuomus oyle bend ehic yok lekelenme bende neden yok diyorum... insallah icerde her sey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…