2018 Ekim Anneleri

Merhaba sevgili anne adayları sizlere birşey danışmak istiyorum, bende bebek istiyorum Allâh ın izniyle bu ay yumurtalamam 2 şubatta ve lekelenme oldu eşimle değerlendirdik bu günleri 7 şubatta ise sabah akıntı ile birlikte iki damla kadar kan geldi öğleden sonra kahverengi oldu akşam da sadece bir çay kaşığı kadar kan geldi bu yerleşme olabilir mi yoksa benim ovulasyon hala devam mı ediyordu sizce nedir bu durum yardımcı olursanız sevinirim. Ondan sonra bir daha böyle birşey olmadı bat 5 gün kaldı arada sarı sümüksü bir akıntı oluyor .

Allah korusun canim insallah bir sey olmamistir dua oku bol bol. Bizlere haber et

naturel transfer ne demek canim? Ilacsiz mi tedavi oldunuz?
cnm transfer aşamasında sizin kullandığınız jel,bant,estrofem yada progesteron gibi ilaçları kullanmadım ama yumurtularım ilaç ile çoğaltıldı ve büyütüldü... dondurulmuş embriyo ile transfer oldum zaten tamamen rahim kalınlıgı doğal olarak kalınlaştı ve yumurtanın çatlamasından emin olmak için çatlatma iğnesi vuruldum ve 6 gün sonra transfer oldum... Yeni bir yöntem inş yaygınlaşır . İlk transferım de jel,estrofem ve progesteron kullandım malesef negatifti bunda hiçbirşey kullanmadım ve pozitifi aldım Şükür Rabbime

Selam kızlar ben kahvaltı yaptığımdan beri hiç bişey yapmadan yatıyorum bi zorla kalkıp öğlen mantı yedi eşim evdeydi o yaptı sonra yine yattım hiç kalkamıyorum o kadar halsizim ki

Herkese merhaba keseyi gorenlere kalp atisi duyanlara hayirli olsun sag saglim gelsin minikler ins. Benim midem hassas bir mide idi artik hamilelikle bulantilar iyice artti kahvalti yapamiyorum hazirlayamiyorum kokulara dayanamiyorum.. yemek gormek hatta dusunmek bile midemi bulandiriyo.. napicam ben

7 şubat adetinin kaçıncı günü oluyor? Yumurtlama akıntısı olabilir yerleşme için erken çünkü

aa cok guzelmis. Insallah devam eder. Nerede tedavi gordjnuz hangi hastahane?(ozel degilse)

2 şubatta yumurtlama oldu lekelenme ile birlikte 7 şubatta da yani 6. Gün sanırım yumurtlamadan sonra
Yani erken ama oladabilir bi ara yabancı bir kaynakta okumuştum implantation bleeding dpo 5-10 arasında olur yazıyordu

Kizlar çok karmasık bi haldeyim simdi.
Canım tuzlu acili dürüm isi biseyler istiyor.kebap tavuk durüm cigkofte yada lahmacun gibi.ama kalkio yapasim yok.halsizim.bi yandan da midem bulanir gibi oluyor.bi yandan da uykum geliyor.uyumak istemiyorum bi yandan.bi yandan da uyumak istiyorum.evde tekim simdi.kafam karıstı iyice.
Sizde de böyle oluyor mu?

Sürekli açım ama aynı zamanda sürekli miğdem bulanıyor bulanmasada ekşiyor dönüyor ona benzer bişeyler oluyo. Hiç birşeye özellikle yemek yapmaya halim yok ama bitaraftanda sürekli dışarı çıkmak yürümek dolaşmak istiyorum. Çıkınca çabuk yoruluyorum eve dönüyorum. Öyle işte ruhen ve fiziken dengesiz durumdayım.

Çok teşekkürler herkese doktorum pzt gel dedi acaba gititğimizde kalp atışı duyulrmu? Kalp atışı duyanlar kaçınxı haftada ve beta kaçtayken duydunuz?

Kız ayni ben.sürekli açim.ama bi yandan midem bualniyor.hep yatasim var.sürrkli esniyirum.
Bende cabuk yoruluyorum.bide üsengeclik bindi üstüme.utanmasam altima yapacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…