2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ah canım benim ne olur üzme kendini o kadar, bak hepiniz sağlıklısınız ve dinlenerek geçebilecek bi durum bu yaşadığın..
Bolca dinlenceksin moralini bozmayacaksın ve bol bol dua ediceksin.. Ben de teee buralardan dualarıma seni ve bebişlerini katıcam bol bol..

Benim sonuçlar daha çıkmadı bekliyorum canım.. ortalıkta göbeğini kaşıya kaşıya aylak aylak gezen garfield gibiyim

Daha iyimcok sükür... Allah baska dert vermesin..
Dinlenmeyle insallah cok cok daha iyi olur.. biraz fazla abarttim... annemde hep dedi az dur abartma diye ama kendimi iyi hissedince kosusuturdum...

Insallah seninde sonuclarin temizcikar ve kaslarin gerilmesinden ileri geliyordur.. haber et banada merak ederimmseni..

Avrenim canim okudum.. seninle ayni seyleri yasamisiz.. bende kasilmalirimdan dolayi hastaneye yattim.. suanda nasilsin? Hangi durumdasin? Cok ama cok gecmis olsun...

Bizimde perinatolog da randevumuz vardı bugün az önce geldik kızlar şükür herşey normal kızçeler iyiymiş sabah aç karnına gidip tahliller yaptıracağım inşallah onlarda normal çıkar ama bebiklerim az kilo almış gibi geldi bana biri 500gr, diğeri 580gr olmuş 24+3 üz bugün

Avrenim canim okudum.. seninle ayni seyleri yasamisiz.. bende kasilmalirimdan dolayi hastaneye yattim.. suanda nasilsin? Hangi durumdasin? Cok ama cok gecmis olsun...
Ben 5 gündür ishalim çok afedersin,bir yudum su bile içmedim midem almadı,kalp sorunum zaten var susuzluk onu da tetikledi,bir de üstüne 3dakikaya bir olan kasılmalar eklenince yatışım yapıldı hala da burdayım,düzensiz kasılmalar devam ediyor,ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı inşallah faydası olmıştur,bana serum ve 48 saatlik ilaç tedavisi uyguladılar ama kalp ilacımla beraber başla şeyler kullanamıyorum maalesef,risk sürüyor ama şükür açılma kısalma vs yok Allah’a sığındık bekliyoruz
Hepimize toplu geçmiş olsun PembeHelvam jeliboni inşallah sıkıntılarımız son bulur yavrularımız beklerler günlerini

Canım sanada geçmiş olsun Rabbim korusun

Canım geçmiş olsun. Bazen bende kendimi çok yoruyorum sonra ağrım oluyor oturup ağlıyorum. Biz daha dikkatli olmamız gerekiyor.rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah

Avrenim bir an önce tüm sıkıntıların geçsin ve bebeklerin vakti zamanında sağlıklı şekilde dünyaya gelsin canım..
Dmrz dünür maşallah bak her şey yolundaymış.. kiloları gayet normal bence takma kafana boş yere.. sonuçta ikisinin de ağırlığı birbirine yakın, demekki maşallah iyi besleniyorlar.. Allahım esirgesin sağlıkla büyütsün içinde inşallah

Kocam bozdu moralimi aslında kilo almamış çocuklar çok besleyememişsin dedi bana vicdan yaptım bende bu sıra gezmeydi işti güçtü derken çok iyi beslenmedim galiba diye düşünüp üzüldüm dünürüm teşekkür ederim sen ne yaptın çıkmadımı bugün sonuçlar inşallah birşey yoktur

Kızlar yaa geçmiş olsun sıkıntısı olanlara.. Rabbim yavrularını da sizi de korusun.
Kanaması olanlara da erken doğum riski olanlarada çok geçmiş olsun.
Kızlar ben 15. Haftadayim ikizlere ama çok bariz çıktı artık karnım 62.7 kg çıktım tartıda bugün. 170 boyum tedaviye baslarken 59-60 kg idim. Normal mi? Karnımı görseniz kesin en az 5 kilo almıştır dersiniz... Erkenden bu kadar bariz karnı çıkan var mı?
Sabahları yataktan kalkmadan farkediyorum baya bombeli yattığım yerde bile :)

Herkese çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla ve zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza ben de 23+2 deyim çift yumurta ikizlerim, 2 gündür eğilip kalkarken çok zorlanmaya başladım, Allah ilerisi için güç kuvvet versin

Canım sana anne karnında bebek büyütmenin sırrını veriyorum şimdi: Muz + Kaşar + Ceviz yemek :)
Erken doğum riski olanlara bol bol bunları yemelerini öneriyorlar.. ben de tüketiyorum her gün. Sadece muzu fazla abartma ki kabızlık yapmasın olur mu.. Afiyet şifa olsun sana da kuzucuklara da :)

Ahh o.kocalar yok mu ne cok biliyorlar herseyi
Bu daha oyle derse de ki sen bana bakacaksin ki bende onlara bakayim... kiloloari gayt normal. Sıkma canini guzelim

canım cok gecmıs olsun sımdı nasılsın ıyımısın uzme kendını emınım gunlerını tamamlayacaklardır bız aynı haftadaydık senınle sanırım

Banada ciger gelistirici verdiler 48 saat icinde iki kere vuruldum igneyi..
ayni tedavi banada uygulandi erken sancidan süphe edilerek..
insallah gelisimlerini en saglikli sekilde tamamlayip gelir bebislerimiz.. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun..

canım cok gecmıs olsun sımdı nasılsın ıyımısın uzme kendını emınım gunlerını tamamlayacaklardır bız aynı haftadaydık senınle sanırım

Evet hemen hemen ayni.. iyim cok sükür.. Allahin dedigi olur bitanem..
Ona sigindim.. yatisdayim.. dualarinizi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…