- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.921
Ah canım benim ne olur üzme kendini o kadar, bak hepiniz sağlıklısınız ve dinlenerek geçebilecek bi durum bu yaşadığın..Aaaminninsallah canim...
nolur dualarina benide kat olur mu
Benimde yüregim agizima geldi inan..
ama yine Rabbime sigindim.. ondan baska calacagim yokmevlammneylerse güzel eyler..
bugünüme sükür.. cok sükür daha iyim.. ilkgünlerki gibi degil.. zaten doktorum stres yapma dedi..
Bebekleride etkilersin dedi.. moralini yüksek tut her zaman dedi.. onlarda pozitif düsünsün dedi.. gercekten ilk cok agladim.. kizlarimcok huzursuz oldu.. bütün gün durmadilar karnimdadoktorum ultrasonda bakamadi bile .. dedi lütfen toparlanki cocuklar etkilenmesin..
Sen nasil oldun? Kasintilarin varmis.. sonuclar ne zaman cikicak?
Ah canım benim ne olur üzme kendini o kadar, bak hepiniz sağlıklısınız ve dinlenerek geçebilecek bi durum bu yaşadığın..
Bolca dinlenceksin moralini bozmayacaksın ve bol bol dua ediceksin.. Ben de teee buralardan dualarıma seni ve bebişlerini katıcam bol bol..
Benim sonuçlar daha çıkmadı bekliyorum canım.. ortalıkta göbeğini kaşıya kaşıya aylak aylak gezen garfield gibiyim
Ben 5 gündür ishalim çok afedersin,bir yudum su bile içmedim midem almadı,kalp sorunum zaten var susuzluk onu da tetikledi,bir de üstüne 3dakikaya bir olan kasılmalar eklenince yatışım yapıldı hala da burdayım,düzensiz kasılmalar devam ediyor,ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı inşallah faydası olmıştur,bana serum ve 48 saatlik ilaç tedavisi uyguladılar ama kalp ilacımla beraber başla şeyler kullanamıyorum maalesef,risk sürüyor ama şükür açılma kısalma vs yok Allah’a sığındık bekliyoruzAvrenim canim okudum.. seninle ayni seyleri yasamisiz.. bende kasilmalirimdan dolayi hastaneye yattim.. suanda nasilsin? Hangi durumdasin? Cok ama cok gecmis olsun...
Çok sagolun hepiniz arkadaşlar..aksam buyuk bi parça daha gelince acile geldik yine.igne yapıldı yatisim yapıldı.bugun nolcak bilmiyorum ama kanama hala devam ediyor malesef
Canım sanada geçmiş olsun Rabbim korusunBen 5 gündür ishalim çok afedersin,bir yudum su bile içmedim midem almadı,kalp sorunum zaten var susuzluk onu da tetikledi,bir de üstüne 3dakikaya bir olan kasılmalar eklenince yatışım yapıldı hala da burdayım,düzensiz kasılmalar devam ediyor,ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı inşallah faydası olmıştur,bana serum ve 48 saatlik ilaç tedavisi uyguladılar ama kalp ilacımla beraber başla şeyler kullanamıyorum maalesef,risk sürüyor ama şükür açılma kısalma vs yok Allah’a sığındık bekliyoruz
Hepimize toplu geçmiş olsunPembeHelvam jeliboni inşallah sıkıntılarımız son bulur yavrularımız beklerler günlerini
Canım geçmiş olsun. Bazen bende kendimi çok yoruyorum sonra ağrım oluyor oturup ağlıyorum. Biz daha dikkatli olmamız gerekiyor.rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallahSelam kizlar..
zorlu bir 1 haftanin ardindan anca yaziyorum..
hastaneye yatisim yapildi erken dogum riskindenmaalesef biraz hafife aldim sanirim.. cok is yaptim fazla agirlasmadan dedim evi dip köse dolaplari indirdim.. malum kizimda var... pisman oldum yani yaptigim islerden ötürü..
Doktorumunda yüregi agzina geldi bebekler gelicek sandicok kötüydüm inanin.. ama rabbime sigindim.. ondan baska siginagim yok duadan baska kalkanimda yok.. Allahim
Kabul buyursun.. gelisimlerini tamamlasin insallah Yavrularim.. daha cok kücüklernolursunuz bana dua edin
Kocam bozdu moralimi aslındaAvrenim bir an önce tüm sıkıntıların geçsin ve bebeklerin vakti zamanında sağlıklı şekilde dünyaya gelsin canım..
Dmrz dünür maşallah bak her şey yolundaymış.. kiloları gayet normal bence takma kafana boş yere.. sonuçta ikisinin de ağırlığı birbirine yakın, demekki maşallah iyi besleniyorlar.. Allahım esirgesin sağlıkla büyütsün içinde inşallah
Canım sana anne karnında bebek büyütmenin sırrını veriyorum şimdi: Muz + Kaşar + Ceviz yemek :)Kocam bozdu moralimi aslındakilo almamış çocuklar çok besleyememişsin dedi bana vicdan yaptım bende bu sıra gezmeydi işti güçtü derken çok iyi beslenmedim galiba diye düşünüp üzüldüm dünürüm teşekkür ederim sen ne yaptın çıkmadımı bugün sonuçlar inşallah birşey yoktur
Kocam bozdu moralimi aslındakilo almamış çocuklar çok besleyememişsin dedi bana vicdan yaptım bende bu sıra gezmeydi işti güçtü derken çok iyi beslenmedim galiba diye düşünüp üzüldüm dünürüm teşekkür ederim sen ne yaptın çıkmadımı bugün sonuçlar inşallah birşey yoktur
canım cok gecmıs olsun sımdı nasılsın ıyımısınSelam kizlar..
zorlu bir 1 haftanin ardindan anca yaziyorum..
hastaneye yatisim yapildi erken dogum riskindenmaalesef biraz hafife aldim sanirim.. cok is yaptim fazla agirlasmadan dedim evi dip köse dolaplari indirdim.. malum kizimda var... pisman oldum yani yaptigim islerden ötürü..
Doktorumunda yüregi agzina geldi bebekler gelicek sandicok kötüydüm inanin.. ama rabbime sigindim.. ondan baska siginagim yok duadan baska kalkanimda yok.. Allahim
Kabul buyursun.. gelisimlerini tamamlasin insallah Yavrularim.. daha cok kücüklernolursunuz bana dua edin
Ben 5 gündür ishalim çok afedersin,bir yudum su bile içmedim midem almadı,kalp sorunum zaten var susuzluk onu da tetikledi,bir de üstüne 3dakikaya bir olan kasılmalar eklenince yatışım yapıldı hala da burdayım,düzensiz kasılmalar devam ediyor,ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı inşallah faydası olmıştur,bana serum ve 48 saatlik ilaç tedavisi uyguladılar ama kalp ilacımla beraber başla şeyler kullanamıyorum maalesef,risk sürüyor ama şükür açılma kısalma vs yok Allah’a sığındık bekliyoruz
Hepimize toplu geçmiş olsunPembeHelvam jeliboni inşallah sıkıntılarımız son bulur yavrularımız beklerler günlerini
canım cok gecmıs olsun sımdı nasılsın ıyımısınuzme kendını emınım gunlerını tamamlayacaklardır bız aynı haftadaydık senınle sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?