- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.901
Canım inşallah gecicek bu sıkıntın zamanında gelicek bebislerin. Peki kasılma dediğin nasıl biseydi nasıl anlasiliyo
kaç haftalık oldun kısalma varsa neden serklaj yapılmıyo 22 de falan yapılıyo ama ileri haftaysan bundan sonra hep yatacaksın yer çekimne maruz kalmaSagolun kizlar
Kasilmalarim oldu.. ve cok sIklasinca
Kostum doktoruma.. rahimde hunilesmeyi gördü ve kisalma..hemen yatisim
Yapti.. sanci kesici verildi 52 saat.. damar yolunda ve her gün sIki bi sekilde nts ye girdim..
Lütfen agri ve sizilarinizi hafifie almayin agir is yapmayin..bende pimpirikli degilim gezdim is yaptim kizim var sonucta 1.5 yasinda kaldiriyorum indirioyrum kostuk.. cok iyidim cok sükür.. taki gecen haftaya kadar...
gerekirse haftada 1 gidin doktora sikayetinizde varsa hemen gidin.. fazla kontrol göz cikarmaz.. cok sükürki zamaninda yetistim.. doktorum dogru zamanda dogru karari verdin dedi hamd olsun.. suanda bi bardak su kaldirmam bile yasak..
NOLURSUNUZ BIZE DUA EDIN
Benimde bazen sertleşme oluyo yamuluyo hatta karnım bı sağa bir sola benide endişelendirdi aslında bu durum ilk gebelik de olunca ne normal ne değil bilemiyorum ama çok şükür ağrı olmuyoKarnin cok uzun süre sertlesio ve göbek altin adet sancisi gibi ince ince sizi gibi agrio canim..
eger bu durum uzun sürerse... mesela saatte 6-7 kere hemen doktoruna gitmelisin..
benim akşamları sertleşiyo sabah kalktığımda yumuşak böyle mi yaniKarnin cok uzun süre sertlesio ve göbek altin adet sancisi gibi ince ince sizi gibi agrio canim..
eger bu durum uzun sürerse... mesela saatte 6-7 kere hemen doktoruna gitmelisin..
26 canim.. serklaji yapmadi doktorum.. cünkü yatisimdan 1 hafta sonra ölcümü yapinca serviks uzadi cok sükür.. yani sebep aslinda benim kendimi yormamdan geliyodu.. o yüzden serklaj bide ileri haftalarda riskli oldufu icin bunu göze alamam bu haftada dedi. Kendini yormucan.. is yasak kaldirmak yasak yatican dedi.kaç haftalık oldun kısalma varsa neden serklaj yapılmıyo 22 de falan yapılıyo ama ileri haftaysan bundan sonra hep yatacaksın yer çekimne maruz kalma
benim akşamları sertleşiyo sabah kalktığımda yumuşak böyle mi yani
onla geçmiş olsun bende yatıyorum beş aydır 10 yaşında oglum var o işleri yapıo annem geliyo arada eşim falan idarr ediyoruz26 canim.. serklaji yapmadi doktorum.. cünkü yatisimdan 1 hafta sonra ölcümü yapinca serviks uzadi cok sükür.. yani sebep aslinda benim kendimi yormamdan geliyodu.. o yüzden serklaj bide ileri haftalarda riskli oldufu icin bunu göze alamam bu haftada dedi. Kendini yormucan.. is yasak kaldirmak yasak yatican dedi.
Sertlesme normal.. rahim büyüyo cocuklar büyüyo kaslae geriliyo.. sertlesmeyleBenimde bazen sertleşme oluyo yamuluyo hatta karnım bı sağa bir sola benide endişelendirdi aslında bu durum ilk gebelik de olunca ne normal ne değil bilemiyorum ama çok şükür ağrı olmuyo
teşekkür ederim kuzumAksam olmasi normal .. o bendee oluyo.. sabaha yumusuyo..
Hic durmayan adet sancisi gibi düsün.. sertlesmeden ziyada ki o zaten normal rahim büyüyo cocuklar toplaniyo bi yere..sertlesmeyle
Birlikte agri varsa sknti canim... adet sancisi gibi
onla geçmiş olsun bende yatıyorum beş aydır 10 yaşında oglum var o işleri yapıo annem geliyo arada eşim falan idarr ediyoruz
rahim agzı yetmezlıği var 20 ay önce bi ikiz kaybettim 24 haftalık bunlarda ikiz serklaj oldum 19+3 teyim uzunlugum 3.5 cmSana dikis mi atildi canim? Yatma sebebin nedir? 10 yas yine iyi canim.. benimki 1.5.. cok hissediyo yatisimi. Cünkü cok faaliyetler yapiorduk beraber hic durmuyodukki evdeartik idare edicem.. eve yardimci gelicek insallah.. annemde tr den gelicek yanima insallah bu haftasonu.. bi sekilde disimizi sIkcaz.. Insallah 38 leri görürüm.. saglikla
bi tek wc kalk yere eğilme kabızlığa dikkat et suyunu içSana dikis mi atildi canim? Yatma sebebin nedir? 10 yas yine iyi canim.. benimki 1.5.. cok hissediyo yatisimi. Cünkü cok faaliyetler yapiorduk beraber hic durmuyodukki evdeartik idare edicem.. eve yardimci gelicek insallah.. annemde tr den gelicek yanima insallah bu haftasonu.. bi sekilde disimizi sIkcaz.. Insallah 38 leri görürüm.. saglikla
rahim agzı yetmezlıği var 20 ay önce bi ikiz kaybettim 24 haftalık bunlarda ikiz serklaj oldum 19+3 teyim uzunlugum 3.5 cm
bi tek wc kalk yere eğilme kabızlığa dikkat et suyunu iç
Tamam canım teşekkür ederimSertlesme normal.. rahim büyüyo cocuklar büyüyo kaslae geriliyo.. sertlesmeyle
Bir agri durmayan agri olursa o sknti.. adet sancisi gibi hic durmayan bi agri olursa doktora gitmelisin..
Sagolun kizlar
Kasilmalarim oldu.. ve cok sIklasinca
Kostum doktoruma.. rahimde hunilesmeyi gördü ve kisalma..hemen yatisim
Yapti.. sanci kesici verildi 52 saat.. damar yolunda ve her gün sIki bi sekilde nts ye girdim..
Lütfen agri ve sizilarinizi hafifie almayin agir is yapmayin..bende pimpirikli degilim gezdim is yaptim kizim var sonucta 1.5 yasinda kaldiriyorum indirioyrum kostuk.. cok iyidim cok sükür.. taki gecen haftaya kadar...
gerekirse haftada 1 gidin doktora sikayetinizde varsa hemen gidin.. fazla kontrol göz cikarmaz.. cok sükürki zamaninda yetistim.. doktorum dogru zamanda dogru karari verdin dedi hamd olsun.. suanda bi bardak su kaldirmam bile yasak..
NOLURSUNUZ BIZE DUA EDIN
Ay yüreğim ağzıma geldi okurken canım, Allahım korumuş yavrularını.. Ben uzun süre girmeyince yine kafana esti biraz uzaklaştın zannettim üstelemedim ama aklım sendeydi..
Ay yüreğim ağzıma geldi okurken canım, Allahım korumuş yavrularını.. Ben uzun süre girmeyince yine kafana esti biraz uzaklaştın zannettim üstelemedim ama aklım sendeydi..
çok doğru bi zamanda müdahale yapılmış, aman sakın yorma kendini bundan sonra. Biliyorum 1.5 yaşındaki kızınla ilgilenmek istiyorsun ama onu düşündüğün gibi düşünmen gereken iki yavrun daha var sana emanet edilen..
lütfen bundan sonrası için dikkatli ol kuzum.. Allahım şifa versin en kısa zamanda..
ve moralini bozma ki bu topic biliyorsun 36+ların topiği :)) haziran ayı tüp bebek topiğinde yaptığımız gibi el birliğiyle duayla sabırla vakti zamanında kavuşcaz yavrularımıza inşallah sağsalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?