2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Çok sagolun hepiniz arkadaşlar..aksam buyuk bi parça daha gelince acile geldik yine.igne yapıldı yatisim yapıldı.bugun nolcak bilmiyorum ama kanama hala devam ediyor malesef

Canim cok gecmis olsun. Senden ses cikmayinca tahmin ettim ama insallah guzel islerle mesgusundur dedim
Rabbim korusun hepinizi bebeklerini saglicakla kucagina al insallah. Kac haftalik oldular. Insallah birseycik olmayacak bir suru teyzesi dua ediyor onlara.

F followingsf inşallah iyi çıkar canımm aslında bende çok kararsız kaldım ama yapılması gerekli falan dediler,ama midem çok bulandı şekerli birşey aç karnına içincee

Sagolun kizlar
Kasilmalarim oldu.. ve cok sIklasinca
Kostum doktoruma.. rahimde hunilesmeyi gördü ve kisalma.. hemen yatisim
Yapti.. sanci kesici verildi 52 saat.. damar yolunda ve her gün sIki bi sekilde nts ye girdim..
Lütfen agri ve sizilarinizi hafifie almayin agir is yapmayin..bende pimpirikli degilim gezdim is yaptim kizim var sonucta 1.5 yasinda kaldiriyorum indirioyrum kostuk.. cok iyidim cok sükür.. taki gecen haftaya kadar...
gerekirse haftada 1 gidin doktora sikayetinizde varsa hemen gidin.. fazla kontrol göz cikarmaz.. cok sükürki zamaninda yetistim.. doktorum dogru zamanda dogru karari verdin dedi hamd olsun.. suanda bi bardak su kaldirmam bile yasak..

NOLURSUNUZ BIZE DUA EDIN

Canım inşallah gecicek bu sıkıntın zamanında gelicek bebislerin. Peki kasılma dediğin nasıl biseydi nasıl anlasiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…