- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 554
- 123
- 37
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.881
ilk hamileligimde ben cok cektim ama 12 haftalikken kesildi megerse kan pihtilasmasi varmis ama pihiti seklinde faln gelmediHiç kanaması olup sonra biten oldu mu arkadaşlar.bebilkislere bisey olmadan
Selam kizlar..
zorlu bir 1 haftanin ardindan anca yaziyorum..
hastaneye yatisim yapildi erken dogum riskindenmaalesef biraz hafife aldim sanirim.. cok is yaptim fazla agirlasmadan dedim evi dip köse dolaplari indirdim.. malum kizimda var... pisman oldum yani yaptigim islerden ötürü..
Doktorumunda yüregi agzina geldi bebekler gelicek sandicok kötüydüm inanin.. ama rabbime sigindim.. ondan baska siginagim yok duadan baska kalkanimda yok.. Allahim
Kabul buyursun.. gelisimlerini tamamlasin insallah Yavrularim.. daha cok kücüklernolursunuz bana dua edin
Çok sagolun hepiniz arkadaşlar..aksam buyuk bi parça daha gelince acile geldik yine.igne yapıldı yatisim yapıldı.bugun nolcak bilmiyorum ama kanama hala devam ediyor malesef
Aminn cnm sagolGecmis olsun güzelim inşaalh hersey yolina girer.
Sag saglim aliriz bebeklerimizi inş umarim doktora guveniyorsundur guvenmiyorsan fakultedem bi hoca ayarla ambulans srni goturur ben cok korkuyorum allah hepimizin yarfimcisi olsunAminn cnm sagol
İyi çıkar inşallah sonuç. Benim kafam çok karıştı o konuda da o yüzden soruyorumF followingsf ben bugün yaptırdım hastanedeyim sonucunu bekliyorum
Ayy aç karnına kötü olur. Peki kaç Gr ictinizF followingsf inşallah iyi çıkar canımm aslında bende çok kararsız kaldım ama yapılması gerekli falan dediler,ama midem çok bulandı şekerli birşey aç karnına içincee
Tamam canım sonucu haber verirsen sevinirimF followingsf 75 gr glikoz canım
Canım sabah gidip kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum..jeliboni sen ne yaptın bugün dr a gidecektin kaşıntın için?
Bende 2 hafta önce yaptırdımGünaydın hanımlar bı sorum daha olacak size aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı
Canım inşallah gecicek bu sıkıntın zamanında gelicek bebislerin. Peki kasılma dediğin nasıl biseydi nasıl anlasiliyoSagolun kizlar
Kasilmalarim oldu.. ve cok sIklasinca
Kostum doktoruma.. rahimde hunilesmeyi gördü ve kisalma..hemen yatisim
Yapti.. sanci kesici verildi 52 saat.. damar yolunda ve her gün sIki bi sekilde nts ye girdim..
Lütfen agri ve sizilarinizi hafifie almayin agir is yapmayin..bende pimpirikli degilim gezdim is yaptim kizim var sonucta 1.5 yasinda kaldiriyorum indirioyrum kostuk.. cok iyidim cok sükür.. taki gecen haftaya kadar...
gerekirse haftada 1 gidin doktora sikayetinizde varsa hemen gidin.. fazla kontrol göz cikarmaz.. cok sükürki zamaninda yetistim.. doktorum dogru zamanda dogru karari verdin dedi hamd olsun.. suanda bi bardak su kaldirmam bile yasak..
NOLURSUNUZ BIZE DUA EDIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?