- Konu Sahibi marbling817
-
- #11.901
Evet evet perdeyi söküp makineye atsın makine bitene kadar cam siler koltuk siler süpürge vileda toz perdesni asar çıkar odadan :))zaten bir oda yaptımmı yarın bayan ayarlar hahaha.Haha :)) esim işte şuan :) 4 te gelecek . O zaman başlayacak çalışmaya :)) nereden baslatsam diye düşünüyorum . Oda oda temizleyip kapatsın demi :)))))
Evet evet perdeyi söküp makineye atsın makine bitene kadar cam siler koltuk siler süpürge vileda toz perdesni asar çıkar odadan :))zaten bir oda yaptımmı yarın bayan ayarlar hahaha.
Ben cok kan tahlili yaptirdim ama karaciger olarak hatirlamiyorum sen karistirdin sa nirimBelki sana yan etki yapmıştır canım ya bilemiyorum ki bende öyle bir etki olmadı . Gerçi ben günde 1 tane aldım yetti . Sadece 3 kere kullandım bu hafta
Sende gebelik egzaması mi oldu ki . Karaciğer tahlillerin temiz çıkmıştı daha önceden değil mi . Ona göre değerlendirmişlerdi benim kaşıntımi temiz çıkmıştı .büyüyen gobeklerimiz bize rahat vermiyor
Ben 2 takim koydum yetmeyecek olursa evde hazir nasil olsa.Tecrübeli arkadaşlar hastane için 3 er takım hastane çıkışı koysam az mı gelir. Yrn 32 hafta olacağiz valizi hazırlayalım yavaştan. Doğan meleklere sağlıklı hayırlı uzun ömürler dilerim
Ben cok kan tahlili yaptirdim ama karaciger olarak hatirlamiyorum sen karistirdin sa nirimgebelik egzamasida ilk defa duydum bi arastirayim bakalim
:)))))bende eşime sizden bahsettim yemekte temizlik yapacakmış eşi diye :))). Hahaha iyi güldm. Bir haftada yaparsa doğumunu geçtim temizlk bittiğnde ilk başladığı oda kirlenmiş olur zaten tekrar :)))
:)))))bende eşime sizden bahsettim yemekte temizlik yapacakmış eşi diye :))). Hahaha iyi güldm. Bir haftada yaparsa doğumunu geçtim temizlk bittiğnde ilk başladığı oda kirlenmiş olur zaten tekrar :)))
Al bendende o kadar bugn tamam uyucam kesin dedm ve tık yok daha. Senin kontrol yarındı dimi merakla beklyorm haberini.Aynen öyle soyledim bende ona walla :)) herşeyi geçtim de şu uykusuzluk mahvetti beni yaa . Öyle coktu ki uykum . Bı yattım cin gibiyim
Al bendende o kadar bugn tamam uyucam kesin dedm ve tık yok daha. Senin kontrol yarındı dimi merakla beklyorm haberini.
Artık varya doğuma hazırız aklımız da sürekli doğum etkilenyoruz. Yarın sana gün verir belki. En azından aşağı yukarı bi hafta 10 gün der sanki. O kadar alıştık ki buraya hemen herşeyi haber vermek veya öğrenmek istyoruz. İyi de oluyor fikir alışverişi.
Benim evde temizlik olcak ama elimde telefon olur kesin bakarım mutlaka yaz.Ya insan uyuyamayinca da kendini dinliyor . Gündüz olmayan tuhafliklar gece oluyor resmen . Karnimda çok baskı hissediyorum mesela . Gündüz uzandigimda birşey yok gece uzandigimda karnimda taş taşıyorum mübarek
Yarın öğlen randevum var . Çıkınca haber veririm mutlaka
Artık varya doğuma hazırız aklımız da sürekli doğum etkilenyoruz. Yarın sana gün verir belki. En azından aşağı yukarı bi hafta 10 gün der sanki. O kadar alıştık ki buraya hemen herşeyi haber vermek veya öğrenmek istyoruz. İyi de oluyor fikir alışverişi.
13 Ağustos olursa sende 37 yi doldurmuş oluyorsun değil mi . Banada sancın falan olursa gel dedi ama limit 37 .Melek411 hadi hayirlisi insallah 37 görürsün.bende bugun doktora giiyim kasintim karacigerden degilmis hamileliktrn cocujlardan dedi 6 ve 13 ağustos 13 olursa daha iyi olur dedi bizde 8 ağustosa gun aldik insallah.o.gune kadar saglikla dururuz
13 Ağustos olursa sende 37 yi doldurmuş oluyorsun değil mi . Banada sancın falan olursa gel dedi ama limit 37 .
Haftaya konuşuruz tarihi dedi . Hayırlı zamanda gelsinler inşallah . Karaciğer enzimlerinde sıkıntı olmadığına sevindim . Riske attigini okumuştum çünkü[/QUOTE insallah saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz evet 37 haftada oluyorum insallah 8 e kadar dururlar kendimi hic iyi hissetmiyorum cunki bel agrim var kasinti var var da var
Çok sevindm canım. Haberler iyi maşallah. Dikkat et kendne. Bayramdan önce alır o halde.Doktorum yine tarih vermedi . Artık her hafta geleceksin dedi . 37 haftalıkken düşünüyor sanırım çünkü bayram tatiline denk geliyorsun onu ayarlayalım dedi . Bebeklerimin durumu iyiydi şükür . Tontislikleri yok benimkilerin biliyorsunuz :) ama 2 kiloya yaklasmislar . Biri 1955 dedi diğeri net olmamakla birlikte 1900 de sırtı dönüktü tam bir sonuç alınamadı bu yüzden galiba . Kan akımları suları normaldi . . Bende durumlar böyle veee benden haber bekleyen arkadaşım N NVLN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?