2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canim acikligi oldugu halde bekleyenler oluyor ama kasilma kafa asagi olmasi da eklenince dogumun yaklasmis olabilir ama haftan iyi cok sukur.valla tetiklemez diyorlar ama mechul.

Maaşallah canım Çok güzel bi haftada doğmuşsun darısı başımıza inşaallah. Allah tez zamanda kavuşmayı da nasip etsin meleklerine. Bi sorunları kalmasın da küvezde kalmaları önemli deil yeterki sağlık sorunları kalmasın Allahın izniyle. Kiloları da iyi değil mi[/QUOTE]

E Egemce2012 istanbuldaydi gittğim dr çapa nın hocasıymış. Tedaviyle oldu minişlerim dr umuz ne dediyse gittik yaptırdık. Sonuna kadar daim olır inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Amin canim benimde tedaviyle oldu.zor oluyor tedavi zaten bide insan o zaman daha evhamli oluyor haklisin ne diyorlarsa kosulsuz yapiyoruz allahim hepimuzin kucagini doldursun saglikla insallah

down sendorumu ikili test icin ikizlerde ultrason icin ayri ucret aldilar devlette de sira oldugu icin orayada gidemedim banada sacma geldi farkli zamanda baksalar anlicam dr konusucam artik cvp icin tesekkurler kizlar

Normal doğum yapma şansımız var mı kızlar riskli diye duymuştum çoğul gebeliklerde. Ben baştan sezeryanı kabullendim ikiz olduğunu duyunca

down sendorumu ikili test icin ikizlerde ultrason icin ayri ucret aldilar devlette de sira oldugu icin orayada gidemedim banada sacma geldi farkli zamanda baksalar anlicam dr konusucam artik cvp icin tesekkurler kizlar
Ikizlerde ikili ve uclu test pek onermiyorlar ama tabi doktora gore degisir genelde ayrintili ultrason vb oluyor.aklinda olsun canim.

Benim komşum bundan 14-15 sene önce ikizlerini normal doğumla dünyaya getirmiş..
Makat durmadıkları sürece olabiliyor diyolar da illa ki birinden biri makat durur gibime geliyor ikiside hizaya girecek kadar şanslı olur muyum bilmiyorum

Canim acikligi oldugu halde bekleyenler oluyor ama kasilma kafa asagi olmasi da eklenince dogumun yaklasmis olabilir ama haftan iyi cok sukur.valla tetiklemez diyorlar ama mechul.
Ayy canım 1 hafta daha dursa ne güzel olur bakalım hayırlısı ne zaman sa o zaman gelsin ins minoslarimiz

Normal doğum yapma şansımız var mı kızlar riskli diye duymuştum çoğul gebeliklerde. Ben baştan sezeryanı kabullendim ikiz olduğunu duyunca
Normalmyapanlar var tabiki. Benim ikiside baş aşağada geliş doktorum normal yaptırabilirim böyle devam edersek diyor önceki
İki doğumum normaldi ama ben yok dedm sezeryan istedim. Yani istesem olacak aslında da işte da sı var :)))

Yok anam bugün bi çatı muayenesinde girdim de aglayatak çıktım

Yok anam bugün bi çatı muayenesinde girdim de aglayatak çıktım
Ben zaten o cati muayenesinden daha olmadan korktum. Daha once ikiz kaybimda ebe iki parmagiyla ilac koymustu vajinadan bagira bagira sinire girmistim. O yuzden tahmin edebiliyorum cati muayenesindede iki parmaklariyla acikligi olcuyorlar diye biliyorum. Benim minnoslar biri popo gelis, biri cene gelis. Spinal olacagim. Bu durumda cati muayenesine sukurki gerek kalmiyor

Canim bnde sezaryen olcam dr kasılma var diye bakalım dedi açılma varsa alalım dedi dediğin gibi iki parmak la baktı ebe .allah yardımcısı olsun hepimizin

Canim bnde sezaryen olcam dr kasılma var diye bakalım dedi açılma varsa alalım dedi dediğin gibi iki parmak la baktı ebe .allah yardımcısı olsun hepimizin

Bir sonraki muayenene dogum ihtimaline karsi hazırlıklı gidersin herhalde demi canım açılmaya haftalarca duran bile okudum senin nasıl olacak bakalım . Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…