2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Doğum tarihin belirlendi mi peki canım. Ben de yavaş yavaş zorlanmaya başladım artık . Bende bu hafta halledeyim bitsin diyorum . Annemdeyim . Evime gidince hemen halledecegim işlerimi inşallah
38. Haftada alacaklar, bu hafta içi tam gününü verecekler bakalım. Anlıyorum canım zaten 30. Hafta başlıyor ağırlık inşallah sende bi ar önce bitirirsin hazırlıklarını. Sana ne zaman tarih verecekler?

Valla canlarım bende varım 31. Haftama giriyorum nasipse. Bugn değişik bi bel ağrısı bulantım oldu. Ağlamakları beğenemedim. Hem hassaslaştım iyice hemde bel ağrım değişik içten içten zonkluyo. Çarşmbaydı kontrolm herşey normaldi. Ama yinede korkuyorm. Bu hafta cuma tekrar kontrolm var dayanamazsam cumaya kadar daha erken giderm sanırım. Her hafta görcem seni artık dedi doktorumda. Böyle olunca eşime hemen beşiği kurdurdum nevresimini örttük. Yarında çantamı hazırlayıp arabaya koymayı düşünuorum. Herşeyi yıkayıp ütülemiştim 28. Haftamda allahtan şimdi olsa yapamazdım. Hazır alıp çantaya yerleştircem. Korkmaya başladım ben.

Bana daha gün vermez herhalde . Salı günü 30. Haftami dolduruyorum daha erken bana saniyorsam

Bugün dışarı çıktım biraz havam değişti özlemişim ^^ bende aynı durumlar doğumda beklemede doktor almıyor bekliyoz bakam sen naptın

Henüz yaptığım birşey yok . Haftalık kontrollerime gidip doktor ne diyecek diye bakıyorum . Biliyorsun benim bebrkler arasında 66 gram çok sorun edilmişti . Salı günü muayenem de ne diyecek merakla bekliyorum işte

Bi ara bendede öyle fark oldu ama doktor hiç önemsemedi illaki fark olur 2 ayrı insan birebir aynı olmaları beklenemez bence sıkma canını çok daha fazla fark olanlar var sonuçta 66 gr neki. Allah yardımcımız olsun hepimizin ^^

Bnmkilerde tek yumurtaydi canim. Cuma gunu dogum yaptim 35+4 te. Cok sukur cok buyuk sorunlarimiz yok ufak tefek solunum problemlerimiz vardi onu da halletti minislerim. Simdi emme reflekslerini kontrol ediyolar hergun emzirmeye giriyorum yanlarina. Yakinda cikarlar kuvezden. Hic korkma rahat ol hamileligini olabildigince stressiz gecirmeye calis.

KIzlar ben 30 .haftamda olmama ragmen zor yuruyorum ve yatarak geciyor sizler besik aldiniz mi nasil aldiniz paylaşırmısınız
Ben bi ahsap besik, bide park yatak aldim. Park yatagi heryere cekebilirim diye dusundum. ilk basta beraber yatiracagim zaten. Ahsap besigide salano kurdum cunki tum gunumuz orda geciyor. ordada hazir bir besik olsun diye dusundum.

kizlar herkeze merhaba bende ikiz dogum yapicam Allah nasip ederse 11 haftada ikili test yaptirdim bi sorun yok cok sukur suan 15 haftaliklar yanliz benden ikiz olduklari icin tek bebege gore iki ucret aliyorlar sizde de boylemiydi acaba

Sağlıkla gelsin minişler ben ikiliyi bilmiyorum ama ayrıntılı ultrason için 1300 tl verdim çift bebeğe farkli aliyorlar . Prof atıl yüksel e gitmiştim.

Kızlar bugün tam 34+0 im dr baktı sancım yok ama kasılma ve karnimda çok sertlik var diye çatı muayenesi yaptrdi ne olur ne olmaz bakalım dedi 1cm acilma var dedi ondan bişe olmaz ama 1 haftaya gelir dedi çok kasiliyo lar dedi sizce oyle olur mu keşke çatı muayenesi yaptrmasayfım çok acitti ebe ya tetikler mi dogumu iyice ikisinin de kafası asagida aşağı inmisler iyice

hangi sehir hastane ve hangi dr gidiyorsunuz dogumum aralikta olucak benim simdiden arastiriyorum yardimci olursaniz cok sevinirim

kizlar herkeze merhaba bende ikiz dogum yapicam Allah nasip ederse 11 haftada ikili test yaptirdim bi sorun yok cok sukur suan 15 haftaliklar yanliz benden ikiz olduklari icin tek bebege gore iki ucret aliyorlar sizde de boylemiydi acaba
Evet ikizlerde ucret artiyor ama bulundugun ilde universite varsa en azindan ayrintiliyi ucretsiz yaptir

Sacmalik oyle bir sey yok canim hastanenle bir konus bence yasa dayanagida yoktur bunun ki sen ikizsin yarin obur gun eger erken dogum kuvez vb olursa faiş ucretlerle karsilasman olasi yada hastaneni degistirirsin olmadi

Sağlıkla gelsin minişler ben ikiliyi bilmiyorum ama ayrıntılı ultrason için 1300 tl verdim çift bebeğe farkli aliyorlar . Prof atıl yüksel e gitmiştim.
Allah allah hic duymadim denk de gelmedim bende nami olan doktorlara gittim hep bolgemde ama cok sukur ki mevzusu olmadi

Canim acikligi oldugu halde bekleyenler oluyor ama kasilma kafa asagi olmasi da eklenince dogumun yaklasmis olabilir ama haftan iyi cok sukur.valla tetiklemez diyorlar ama mechul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…