- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.841
38. Haftada alacaklar, bu hafta içi tam gününü verecekler bakalım. Anlıyorum canım zaten 30. Hafta başlıyor ağırlık inşallah sende bi ar önce bitirirsin hazırlıklarını. Sana ne zaman tarih verecekler?Doğum tarihin belirlendi mi peki canım. Ben de yavaş yavaş zorlanmaya başladım artık . Bende bu hafta halledeyim bitsin diyorum . Annemdeyim . Evime gidince hemen halledecegim işlerimi inşallah
38. Haftada alacaklar, bu hafta içi tam gününü verecekler bakalım. Anlıyorum canım zaten 30. Hafta başlıyor ağırlık inşallah sende bi ar önce bitirirsin hazırlıklarını. Sana ne zaman tarih verecekler?
KIzlar ben 30 .haftamda olmama ragmen zor yuruyorum ve yatarak geciyor sizler besik aldiniz mi nasil aldiniz paylaşırmısınız
Bugün dışarı çıktım biraz havam değişti özlemişim ^^ bende aynı durumlar doğumda beklemede doktor almıyor bekliyoz bakam sen naptın
Evet daha erken, herhalde 38. Haftada alırlar seninkilerde inşallahBana daha gün vermez herhalde . Salı günü 30. Haftami dolduruyorum daha erken bana saniyorsam
Bi ara bendede öyle fark oldu ama doktor hiç önemsemedi illaki fark olur 2 ayrı insan birebir aynı olmaları beklenemez bence sıkma canını çok daha fazla fark olanlar var sonuçta 66 gr neki. Allah yardımcımız olsun hepimizin ^^Henüz yaptığım birşey yok . Haftalık kontrollerime gidip doktor ne diyecek diye bakıyorum . Biliyorsun benim bebrkler arasında 66 gram çok sorun edilmişti . Salı günü muayenem de ne diyecek merakla bekliyorum işte
Bnmkilerde tek yumurtaydi canim. Cuma gunu dogum yaptim 35+4 te. Cok sukur cok buyuk sorunlarimiz yok ufak tefek solunum problemlerimiz vardi onu da halletti minislerim. Simdi emme reflekslerini kontrol ediyolar hergun emzirmeye giriyorum yanlarina. Yakinda cikarlar kuvezden. Hic korkma rahat ol hamileligini olabildigince stressiz gecirmeye calis.Merhaba kızlar bende çok yeni tek yumurta ikizi gebesiyim. Tek beklerken sonradan geriden gelen bebişimiz kendini gösterdi ve mutlu haberi aldık. Umarım sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelir. Sizleri görünce umutlandım umarım bende 30 lu haftalara kadar gelebilirim sizler gibi. Keşke sayfanın başında doğum yapılan haftalarla beraber bebeklerin kiloları ve küvezde kalınan gün sayısı şeklinde tablo yapılabilseymiş Çok bilgilendirici olurdu bizim gibiler için. Umut olurdu endişelerimize. Hepinizin sağlıkla kavuşmanızı diliyorum bebişlere.
Ben bi ahsap besik, bide park yatak aldim. Park yatagi heryere cekebilirim diye dusundum. ilk basta beraber yatiracagim zaten. Ahsap besigide salano kurdum cunki tum gunumuz orda geciyor. ordada hazir bir besik olsun diye dusundum.KIzlar ben 30 .haftamda olmama ragmen zor yuruyorum ve yatarak geciyor sizler besik aldiniz mi nasil aldiniz paylaşırmısınız
butun bebekler saglikli gelir insallah tesekkurler cevap icinSağlıkla gelsin minişler ben ikiliyi bilmiyorum ama ayrıntılı ultrason için 1300 tl verdim çift bebeğe farkli aliyorlar . Prof atıl yüksel e gitmiştim.
Sağolun sizinde allah kaçağımızda almayi nasip etsin ins . yok normal doğum yapıcam ama ne olir ne olmaz açıklığı baktrdi drAllah yardimcin olsun kucagina saglikla alirsin insallah benimde ikiz normal dogum mu yapicaksiniz
Evet ikizlerde ucret artiyor ama bulundugun ilde universite varsa en azindan ayrintiliyi ucretsiz yaptirkizlar herkeze merhaba bende ikiz dogum yapicam Allah nasip ederse 11 haftada ikili test yaptirdim bi sorun yok cok sukur suan 15 haftaliklar yanliz benden ikiz olduklari icin tek bebege gore iki ucret aliyorlar sizde de boylemiydi acaba
Sacmalik oyle bir sey yok canim hastanenle bir konus bence yasa dayanagida yoktur bunun ki sen ikizsin yarin obur gun eger erken dogum kuvez vb olursa faiş ucretlerle karsilasman olasi yada hastaneni degistirirsin olmadikizlar herkeze merhaba bende ikiz dogum yapicam Allah nasip ederse 11 haftada ikili test yaptirdim bi sorun yok cok sukur suan 15 haftaliklar yanliz benden ikiz olduklari icin tek bebege gore iki ucret aliyorlar sizde de boylemiydi acaba
Allah allah hic duymadim denk de gelmedim bende nami olan doktorlara gittim hep bolgemde ama cok sukur ki mevzusu olmadiSağlıkla gelsin minişler ben ikiliyi bilmiyorum ama ayrıntılı ultrason için 1300 tl verdim çift bebeğe farkli aliyorlar . Prof atıl yüksel e gitmiştim.
Canim acikligi oldugu halde bekleyenler oluyor ama kasilma kafa asagi olmasi da eklenince dogumun yaklasmis olabilir ama haftan iyi cok sukur.valla tetiklemez diyorlar ama mechul.Kızlar bugün tam 34+0 im dr baktı sancım yok ama kasılma ve karnimda çok sertlik var diye çatı muayenesi yaptrdi ne olur ne olmaz bakalım dedi 1cm acilma var dedi ondan bişe olmaz ama 1 haftaya gelir dedi çok kasiliyo lar dedi sizce oyle olur mu keşke çatı muayenesi yaptrmasayfım çok acitti ebe ya tetikler mi dogumu iyice ikisinin de kafası asagida aşağı inmisler iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?