2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar öyle halsiz öyle bitkinim ki bugün . Kolumu kipirdatmaya halim yok

Sıcaklardan mi , haftamdan dolayı mı yada başka sıkıntı mı çözemedim yha

Bu haftalar oyle tatlis. 31 ve 32 de oyle. 33 de toparlarsin ama bu defada egilmek kalkmak donmek gibi sorunlar uyusmalar basliyo ve sismeler. Kefir ic arkadasim sade kefir o beni canlandiriyo hem cok faydali kalsiyum. Sutten bile iyi

Bol bol dinlen islerini hallet erkenden canim insaallah her sey yolunda gider.

Dogum yapip bebekleri kuvezde kalan arkadaslar kimlerdi , bana yardimci olabilir misiniz? Bebegimin biri buyuk ihtimal bu hafta cikacak ama doktorumuz eve gondemiyor. Once 3 gün hastanede serviste odada kalacaksiniz dedi. Sadece bebekle ben uyum ve gozlem icinmis. Ama ben ameliyat olali daha 4 gun oldu kendim kalkip oturamuyorum bile Var mi boyle bir sey yasayan?

Ahh canım ahh bide bu bıkkınlık ve halsizlik in üstüne 2buçuk yaşında evde bide çocuk ekle mahvoldum ben anlamış gibi bide sanki ustune kardes gelecegini huysuz bu aralar her istedigini bnle yapmak istio bnm de durum ortada allah yardimcim olsun . Tabi hersey e ragmen iyi ki varlar çok şükür allahima

Canim özel hastane mi gittiğin yer dikkat et küvez parası ve yatak parası almak için herşeyi yapar bu dr lar tabi hepsini kiyaslamiyorum dr u na güveniyosan sknti yok iyi arastr derim

Bu haftalar oyle tatlis. 31 ve 32 de oyle. 33 de toparlarsin ama bu defada egilmek kalkmak donmek gibi sorunlar uyusmalar basliyo ve sismeler. Kefir ic arkadasim sade kefir o beni canlandiriyo hem cok faydali kalsiyum. Sutten bile iyi

Kefir pek içmedim tadını bile unuttum desem yeridir :) önerine uyacagim canım yinede . Duş aldım anca toparladım

Benimki 4 buçuk yaşında kuzum ama yine de ilgi alaka bekliyor zor oluyor haklısın

Ben 28. Haftadayım ama 2 gündür müthiş bel ağrim var sanki omuriliğim kırılıverecek inş daha da artmaz

Neyin uyumu bu ilginc en iyi uyum evde oluyor valla rahat.tabi bir saglik sorunu yoksa ama yinede detayli sor saglik icinmi yoksa sosyalmi diye sosyalse de fikrini soyle bence.

Kızlar Merhaba Persembe dogum yaptim ama ancak musait olabildim. Gunlerim çok yogun Geçiyor Persembe saat 11.00de epidural olarak dogumum oldu iki erkek Biri 2300 Digeri 2250 36+0di günümüz çok șükür ki küvöze girmediler iki saat sonra getrdiler iki gun kaldik hastane de Cts evimize geldik dün kontrolumz wardi kilo kayiplari olmus miniklerin çok ememiolar yoruluolar uyumak istioLar. Ememezlerse kasikla verin dedi doktorlar Oyuzden aktif besleyemdk kilo kaybina canim skldi Bizde biberonla beslemeye basladik. Zor ama guzel bir surec Darisi Sizin basiniza kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…