- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.881
Değil mi bende öyle biliyorum büyük çoğunluk sezeryan. Doktorlar da kendilerine güvenmiyor çoğul gebeliği duyunca hemen sezeryan.Benim ilk doğumum normaldi. Ama bunlar ikiz olduğu için doktor yüksek ihtimal sezerryan olacaksın dedi canim
:))bencede hiç gerek yokYok anam bugün bi çatı muayenesinde girdim de aglayatak çıktım
Bu haftalar oyle tatlis. 31 ve 32 de oyle. 33 de toparlarsin ama bu defada egilmek kalkmak donmek gibi sorunlar uyusmalar basliyo ve sismeler. Kefir ic arkadasim sade kefir o beni canlandiriyo hem cok faydali kalsiyum. Sutten bile iyiKızlar öyle halsiz öyle bitkinim ki bugün . Kolumu kipirdatmaya halim yok
Sıcaklardan mi , haftamdan dolayı mı yada başka sıkıntı mı çözemedim yha
Bol bol dinlen islerini hallet erkenden canim insaallah her sey yolunda gider.Canım benim kıyamam ya . Sen böyle söyleyince daha çok üzüldüm İnanki. Hepimizin başına gelebilecek bir durum. Burada hepimiz olumsuzluklar yaşayıp paylaşıyoruz . Öyle düşünme lütfen . En kısa zamanda bebeklerini alıp evine getirirsin umarım rabbim güç kuvvet versin sana da bebeklerine de inşallah . Ben şimdilik iyiyim zaman ne gösterecek habersiz bekliyorum canım
Bitkinlik artik normal canim. Ben bazen evde bunaliyordum disari cikayim diyordum sonra hazirlanirken yorulup vazgeciyordum:)Kızlar öyle halsiz öyle bitkinim ki bugün . Kolumu kipirdatmaya halim yok
Aynı canım. Yatak bile yoruyor. Halsizlik bitkinlik yorgunluk geçmiyor.Kızlar öyle halsiz öyle bitkinim ki bugün . Kolumu kipirdatmaya halim yok
Ahh canım ahh bide bu bıkkınlık ve halsizlik in üstüne 2buçuk yaşında evde bide çocuk ekle mahvoldum benKızlar öyle halsiz öyle bitkinim ki bugün . Kolumu kipirdatmaya halim yok
Canim özel hastane mi gittiğin yer dikkat et küvez parası ve yatak parası almak için herşeyi yapar bu dr lar tabi hepsini kiyaslamiyorum dr u na güveniyosan sknti yok iyi arastr derimDogum yapip bebekleri kuvezde kalan arkadaslar kimlerdi , bana yardimci olabilir misiniz? Bebegimin biri buyuk ihtimal bu hafta cikacak ama doktorumuz eve gondemiyor. Once 3 gün hastanede serviste odada kalacaksiniz dedi. Sadece bebekle ben uyum ve gozlem icinmis. Ama ben ameliyat olali daha 4 gun oldu kendim kalkip oturamuyorum bileVar mi boyle bir sey yasayan?
Bu haftalar oyle tatlis. 31 ve 32 de oyle. 33 de toparlarsin ama bu defada egilmek kalkmak donmek gibi sorunlar uyusmalar basliyo ve sismeler. Kefir ic arkadasim sade kefir o beni canlandiriyo hem cok faydali kalsiyum. Sutten bile iyi
Bitkinlik artik normal canim. Ben bazen evde bunaliyordum disari cikim diyordum sonra hazirlanirken yorulup vazgeciyordum:)
Aynı canım. Yatak bile yoruyor. Halsizlik bitkinlik yorgunluk geçmiyor.
Ahh canım ahh bide bu bıkkınlık ve halsizlik in üstüne 2buçuk yaşında evde bide çocuk ekle mahvoldum benanlamış gibi bide sanki ustune kardes gelecegini huysuz bu aralar her istedigini bnle yapmak istio bnm de durum ortada allah yardimcim olsun . Tabi hersey e ragmen iyi ki varlar çok şükür allahima
Artik sonlara yaklasiyoruz hayirlisi ile ondandir benceKızlar öyle halsiz öyle bitkinim ki bugün . Kolumu kipirdatmaya halim yok
Neyin uyumu bu ilginc en iyi uyum evde oluyor valla rahat.tabi bir saglik sorunu yoksa ama yinede detayli sor saglik icinmi yoksa sosyalmi diye sosyalse de fikrini soyle bence.Dogum yapip bebekleri kuvezde kalan arkadaslar kimlerdi , bana yardimci olabilir misiniz? Bebegimin biri buyuk ihtimal bu hafta cikacak ama doktorumuz eve gondemiyor. Once 3 gün hastanede serviste odada kalacaksiniz dedi. Sadece bebekle ben uyum ve gozlem icinmis. Ama ben ameliyat olali daha 4 gun oldu kendim kalkip oturamuyorum bileVar mi boyle bir sey yasayan?
Hazir kefirmi bende gercegi var ama market isi daha guzel geliyorKefir pek içmedim tadını bile unuttum desem yeridir :) önerine uyacagim canım yinede . Duş aldım anca toparladım
Yani saglik problemi yok alistirma icin dediler ama tekrar konusacagim cikacakkenNeyin uyumu bu ilginc en iyi uyum evde oluyor valla rahat.tabi bir saglik sorunu yoksa ama yinede detayli sor saglik icinmi yoksa sosyalmi diye sosyalse de fikrini soyle bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?