2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Valla benim haftam kucuk ama yaziyorum yine arada banada yakin pek kimse yazmiyor dertleselim.yazan birileri olmayinca girmek de manasiz oluyor :)

Merhaba kızlar bende çok yeni tek yumurta ikizi gebesiyim. Tek beklerken sonradan geriden gelen bebişimiz kendini gösterdi ve mutlu haberi aldık. Umarım sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelir. Sizleri görünce umutlandım umarım bende 30 lu haftalara kadar gelebilirim sizler gibi. Keşke sayfanın başında doğum yapılan haftalarla beraber bebeklerin kiloları ve küvezde kalınan gün sayısı şeklinde tablo yapılabilseymiş Çok bilgilendirici olurdu bizim gibiler için. Umut olurdu endişelerimize. Hepinizin sağlıkla kavuşmanızı diliyorum bebişlere.

İnşallah canım . Zaman aktı gecti . İlk öğrendiğimde 6 haftalıklardi. Buraya yazmıştım . Herkes 30 lardaydi genelde . Ayy bende gelsem derken geldim bile çok şükür . Hedef genellikle 34-37 arası burda . Bende kervana katıldım 36 yi görsem diye bekliyorum . Tabii Allah hayırlı zamanda nasip etsin hepimize canım . Sana da rahat gebelik diliyorum

Yaşadığımız şey birçok hamileden farklı bi durum olduğu için çok fazla çevreden bilgi edinemiyorsun. Yaygın olmadığı için. O yüzden böyle sayfalar iyi oluyor aynı durumu yaşayanlar olarak. İnsan kendini yalnız hissetmiyor:) inşaallah zaman sıkıntısız ilerler benim için de. Cinsiyetleri ne canım seninkilerin :)

İnşallah canım . İçini rahat tutmaya çalış . Oğluşlarım olacak nasipse

@Niles143 9 90masalperisi90 canlar nasılsınız bebekleriniz nasıl
Merhaba canim ben eve geldim bebekler küvezde. Süt artırmaya ve sürece alismaya calisiyorum. Zaten ilk hamileligim surpriz olmustu bizim icin alismaya calisiyordum. Yanimda da olmayinca kendimi degisik hissediyorum. Ondan pek girmiyorum gruba negatif enerji dagitmayayim diye . sen nasilsin?

Bende son haftalardayım canım, birkaç gündür çok ağırlaştım yinede tam gaz ev işi yapmaya çalışıyorum evden çıkmaya pek cesaretim yok ama yinede elimden geldiğince aktif olmak çabasındayım, sizlere tavsiyem 34. Haftaya hiçbir işinizi bırakmayın kendinizi yormayın benim gibi

Canım benim kıyamam ya . Sen böyle söyleyince daha çok üzüldüm İnanki. Hepimizin başına gelebilecek bir durum. Burada hepimiz olumsuzluklar yaşayıp paylaşıyoruz . Öyle düşünme lütfen . En kısa zamanda bebeklerini alıp evine getirirsin umarım rabbim güç kuvvet versin sana da bebeklerine de inşallah . Ben şimdilik iyiyim zaman ne gösterecek habersiz bekliyorum canım

Doğum tarihin belirlendi mi peki canım. Ben de yavaş yavaş zorlanmaya başladım artık . Bende bu hafta halledeyim bitsin diyorum . Annemdeyim . Evime gidince hemen halledecegim işlerimi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…