- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.821
buranin ennnn tatli anne adayi seciyorum seni. Iyiyim arkadasim duruyoruz daha. Sen nasilsin?
Hadi hayirlisi arkadasim. senin isimler bellimi?Simartiyorsun kız benibende iyiyim çok şükür kasilmalar oluyor arada . Normaldir diye pek üstüne düsmuyorum . Salı günü randevum var bekliyorum :)
Sizinde birşey kalmadı . Benim haftam civarı yokkk yada sesleri çıkmıyor . Neyse arkamdan gelenler var :)Valla canım artik pek uğrayan yok çok kişi doğum yaptı bebislerle ugrasio galiba biz kaldık :) :)
Hadi hayirlisi arkadasim. senin isimler bellimi?
Olsun saglikla gelsinlerYok be canim doğurduktan sonra koyacağız bu gidişte :)
Valla benim haftam kucuk ama yaziyorum yine arada banada yakin pek kimse yazmiyor dertleselim.yazan birileri olmayinca girmek de manasiz oluyor :)Kimse doğru düzgün konuşmuyorbirkac gündür misafir yoğunlugundan pek yazamadım
Ne yapıyorsunuz ikiz bekleyen sevgili arkadaşlarım nasılsınız ? Neler yaşıyorsunuz ? Hayat nasıl gidiyor ?
Cevap yazan olmazsa girmeyeceğim haaa bende artik
Valla benim haftam kucuk ama yaziyorum yine arada banada yakin pek kimse yazmiyor dertleselim.yazan birileri olmayinca girmek de manasiz oluyor :)
Merhaba kızlar bende çok yeni tek yumurta ikizi gebesiyim. Tek beklerken sonradan geriden gelen bebişimiz kendini gösterdi ve mutlu haberi aldık. Umarım sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelir. Sizleri görünce umutlandım umarım bende 30 lu haftalara kadar gelebilirim sizler gibi. Keşke sayfanın başında doğum yapılan haftalarla beraber bebeklerin kiloları ve küvezde kalınan gün sayısı şeklinde tablo yapılabilseymiş Çok bilgilendirici olurdu bizim gibiler için. Umut olurdu endişelerimize. Hepinizin sağlıkla kavuşmanızı diliyorum bebişlere.
Yaşadığımız şey birçok hamileden farklı bi durum olduğu için çok fazla çevreden bilgi edinemiyorsun. Yaygın olmadığı için. O yüzden böyle sayfalar iyi oluyor aynı durumu yaşayanlar olarak. İnsan kendini yalnız hissetmiyor:) inşaallah zaman sıkıntısız ilerler benim için de. Cinsiyetleri ne canım seninkilerin :)İnşallah canım . Zaman aktı gecti . İlk öğrendiğimde 6 haftalıklardi. Buraya yazmıştım . Herkes 30 lardaydi genelde . Ayy bende gelsem derken geldim bile çok şükür . Hedef genellikle 34-37 arası burda . Bende kervana katıldım 36 yi görsem diye bekliyorum . Tabii Allah hayırlı zamanda nasip etsin hepimize canım . Sana da rahat gebelik diliyorum
Yaşadığımız şey birçok hamileden farklı bi durum olduğu için çok fazla çevreden bilgi edinemiyorsun. Yaygın olmadığı için. O yüzden böyle sayfalar iyi oluyor aynı durumu yaşayanlar olarak. İnsan kendini yalnız hissetmiyor:) inşaallah zaman sıkıntısız ilerler benim için de. Cinsiyetleri ne canım seninkilerin :)
Merhaba canim ben eve geldim bebekler küvezde. Süt artırmaya ve sürece alismaya calisiyorum. Zaten ilk hamileligim surpriz olmustu bizim icin alismaya calisiyordum. Yanimda da olmayinca kendimi degisik hissediyorum. Ondan pek girmiyorum gruba negatif enerji dagitmayayim diye . sen nasilsin?
Al bendende o kadarValla benim haftam kucuk ama yaziyorum yine arada banada yakin pek kimse yazmiyor dertleselim.yazan birileri olmayinca girmek de manasiz oluyor :)
Kimse doğru düzgün konuşmuyorbirkac gündür misafir yoğunlugundan pek yazamadım
Ne yapıyorsunuz ikiz bekleyen sevgili arkadaşlarım nasılsınız ? Neler yaşıyorsunuz ? Hayat nasıl gidiyor ?
Cevap yazan olmazsa girmeyeceğim haaa bende artik
Merhaba canim ben eve geldim bebekler küvezde. Süt artırmaya ve sürece alismaya calisiyorum. Zaten ilk hamileligim surpriz olmustu bizim icin alismaya calisiyordum. Yanimda da olmayinca kendimi degisik hissediyorum. Ondan pek girmiyorum gruba negatif enerji dagitmayayim diye . sen nasilsin?
Bende son haftalardayım canım, birkaç gündür çok ağırlaştım yinede tam gaz ev işi yapmaya çalışıyorum evden çıkmaya pek cesaretim yok ama yinede elimden geldiğince aktif olmak çabasındayım, sizlere tavsiyem 34. Haftaya hiçbir işinizi bırakmayın kendinizi yormayın benim gibi
Bugün dışarı çıktım biraz havam değişti özlemişim ^^ bende aynı durumlar doğumda beklemede doktor almıyor bekliyoz bakam sen naptınCanEs sen de çok girerdin siteye . Sesin soluğun çıkmaz oldu . Durumlar nasıl ağrılar devam sanıyorsam
ben varimSizinde birşey kalmadı . Benim haftam civarı yokkk yada sesleri çıkmıyor . Neyse arkamdan gelenler var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?