- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.061
Bu on tarafi yatan falan var ama iki bin liranın üstünde.Bende diyorum bebek arabasına vereyim mi o kadar para.Yatmayani gördüm beş yüz küsur lira tek düşüncem öndeki uyursa yavrum rezil olur mu.yoksa ben onları sırayla bindiririm önlü arkalı:)
Ya bu arada benim oğlanın dilinde pamukçuk olmus.Karbonatli suyla temizleyin dediler temizlemeye çalıştım ama hepsi gitmedi tabi.Saniirim canı da yanıyor bundan dolayı.Ne yapabilirim fikrin var mı?o pahalı olanlar pregonun galıba bende cok kararsız kaldım ki hala dikkatımı cekıyor ama annem inatla buyuyup gıdecekler gerek yok pahalı almana dıyor. yemınle kendıme araba alacak olsam bu kadar didiklemezdım heraldeben sanırım prego monart alacagım 900 cıvarı bişey. bakalım karar degısmezsek artık. senın dedıklerınde ondekı de yatan varsa daha ıyımıs mantıklı
Haklısın canım şuan benimki bekara karı bosamak gibi bisey:)Siz nasıl buldunuz çareyi?Nasıl bir model aldınız peki?Onlar sirayi bilmez canim :) mutlaka teki cingar cikarir herseferinde öne binmeyi basarir :) benimkilerden biliyorum tecrubeynen sabittir
Benim çok oluyor böyle tepe kurmalar sertleşmeler ama saniyelik geçiyor kasılma olduğunu düşünmüyorum ben
Ben de 26.haftamdayim bende de oluyor. Ozellikle yoruldugumda. Doktor kasilma oldugunda karninin ustu top gibi olur biyerde toplanir kasilmalar demisti.
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum, bu hafta doktoruma ben de soracaktım, ama iyi ki burada sizler varsınız...Tam olarak 28+6 dayım ve bu soruyu nasıl sorsam diye girdim foruma. Allah razı. Olsun. Ben de neyin ne oldiifin anlayamıyorum.kasilma mi bebeklerin hareketi mi toplanmalı? Risk durumu nedir
Amin canım inşallahh ne sorucam sana kaç kg olmuş senin bızdıklar:))ay ben bu kelimeyi çok kullanırım:)))Arkadaşlar ikiz Sling bağlamayı gösteriyo oğlumda kullanmadığına pişman oldum çünkü anakıcağına falan hiç oturmadı hep bana yapışık olmak istedi şimdide pek pratik gözükmüyor ya bu arada yaşasın 23 Nisan bızdıklarımız nasıl da güzel olucaklar oğlumun gösterisi var bugün hepsini görmeyi kısmet olsun inşallah
canım benim 1.si 5.50 ikincisi 6.30 cıkmis 3.yude saglik ocaginda verdik soylemediler 4.yu de bi poliklinik var hafta ici orda vercez canm haberleselim ins bisey cikmaz canm allahım korusun onlari zaten yıllar sonra buldugum meleklerim onlar benim simdi birde kotu seyler yasatmasinBenim de ikinci bebekte tsh 5.88 çıktı üçüncü kez topuk kanı alınacak bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum. Ama aile hekimi 8 in üstüne ilaç başlandıgini çok problem olmadığını söylemiş.Allah korusun Bebeklerimizi .Senin kuzunun değeri kaç arkadaşım?
yok canm özeldede yok kuvez 5 gun kaldı benimkiler ödwmedik 28 gun hepainds gecerliKızlar SGk yi aradım devlet hastanesi doğum yapıp özel hastaneye transfer olursa 28 günlük kuvoz ucretini devlet karşılıyor ama özelde doğum olursa kuvoz ücreti talep edilirmiş peki neden özelde olsa SGK d olsa kuvoz ücreti alınamaz deniliyor alay mı ediyorlar
canım seninde tsh yuksek cikmis sanirim topuk kaninda benim yuksek degilde artış gosteriyor 10un alti yenidogan icin normal dendi carsamba 4.kez vericez damar yolundan alıncak kan bu sefer ins.cikmaz bugun 23.gunumuz biz 3.yu vereli 2 hafta oldu eger sana saglik ocagindan donus yapulmadi ise yukselmemis saniyorum endokrin servisine yonlendirildik saglik bakanligi tarafindan canm yazi geldi bize1. Ay ne aşısı oluyor
Yok canım dönüş olmadı.şükür değerimiz düşmüş. Inşallah sizinde en kısa zamanda geçer.canım seninde tsh yuksek cikmis sanirim topuk kaninda benim yuksek degilde artış gosteriyor 10un alti yenidogan icin normal dendi carsamba 4.kez vericez damar yolundan alıncak kan bu sefer ins.cikmaz bugun 23.gunumuz biz 3.yu vereli 2 hafta oldu eger sana saglik ocagindan donus yapulmadi ise yukselmemis saniyorum endokrin servisine yonlendirildik saglik bakanligi tarafindan canm yazi geldi bize
Canım benim oğlanında pamukçuk bir kere nemli bezle temizle dediler yaptım pek fayda etmedi hemde çocuğun ağzını kuruttuğu için çocuk yarım saat devamlı kusacak gibi öğürdü
Bende merak ediyorum kaç saat uyandıklarını 40 ından sonra.Uyku düzeniniz ne alemde?Kendimi kandırmaya devam edeyim mi kirkimiz çıkınca her sey yoluna girecek diye:)
Benimkiler geçen hafta oğlan 1800 kız 1700 dü inşalla 2 lemişlerdir gitçem gene bu haftaAmin canım inşallahh ne sorucam sana kaç kg olmuş senin bızdıklar:))ay ben bu kelimeyi çok kullanırım:)))
Kacinci haftadasiniz ?Benimkiler geçen hafta oğlan 1800 kız 1700 dü inşalla 2 lemişlerdir gitçem gene bu hafta
Ben 2 haftada bir oluyorum. Riskli gebelik oldugu icin doktor oyle istedi. Hatta bazen 1 hafta arayla cagirdigi da oluyor. Elimde olsa hergun gormek isterim onlari.bisey olcak diye endiseleniyorum cunku. 2 hafta cok uzun geliyo.Kızlar kaç haftada bir muayene oluyorsunuz
Bide toplumda sık sık utrasona girmek iyi değil diyorlar
Sizin fikriniz nedir bu konuda
Evet bende öyle düşünüyorum benim doktorum 3 bazen 2 haftada bir çağırıyor bende dayanamayıp haftada 1 yada 10 günde başka yere gidip bakıyorumBen 2 haftada bir oluyorum. Riskli gebelik oldugu icin doktor oyle istedi. Hatta bazen 1 hafta arayla cagirdigi da oluyor. Elimde olsa hergun gormek isterim onlari.bisey olcak diye endiseleniyorum cunku. 2 hafta cok uzun geliyo.
Ben 2 haftada bir oluyorum. Riskli gebelik oldugu icin doktor oyle istedi. Hatta bazen 1 hafta arayla cagirdigi da oluyor. Elimde olsa hergun gormek isterim onlari.bisey olcak diye endiseleniyorum cunku. 2 hafta cok uzun geliyo.
Ben bugün 32+1 im 33 diyo dr umKacinci haftadasiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?