2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

İlk olunca öyle oluyor bende senin gibi ilkinde çok hassastım bunda bir tık daha rahatım ama ikiz olduğu için ara ara bende de tedirginlik oluyor...benim drum da ciğer geliştirici falan demedi sanırım riskli gebelikler için öneriliyor yani erken Doğuma karşı hoş mantık olarak da ihtiyaç yoksa neden vurulsun ki ben oğlumu 39+1 de doğurdum sıfır sancıyla sahan beklesem beklerdim inşallah bunlarda öyle olur

Arkadaşlar. Pazar günü normal dogumla doğdu bebeklerim. Ama çok küçük olduklari icin yaşayamadılar. 5 cm açılmış rahmim .gitti kuzucuklarım
Başınız sağolsun inan okuyunca çok üzüldüm sabret isyan etme bu da senin sınavın inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlığıyla hamilelik yaşatir kavuşursunuz yavrunuza

Kızlar SGk yi aradım devlet hastanesi doğum yapıp özel hastaneye transfer olursa 28 günlük kuvoz ucretini devlet karşılıyor ama özelde doğum olursa kuvoz ücreti talep edilirmiş peki neden özelde olsa SGK d olsa kuvoz ücreti alınamaz deniliyor alay mı ediyorlar

gebelikten önce normal kilonunun üstünde kilosu olanlar fazla kilo almıyor.
ben 34-36 bedenle hamile kaldım. 17 kil

aman boşver onları o telefonlara cevap verenlerin dünyadan haberi olmuyor. şimdi ara başkası çıksın başka şey söyler.

Alınıyor mu alınmıyor mu acaba aha kafayı yedim

bende tüm bunları düşünüp kafayı sıyırmak üzere olan, bir tek benim sanıyordum. Açıkcası yanlız olmadıgımı görünce sevindim :) hele doğuma gidiş anında nasıl ayrılmalıyım hiç bilemiyorum.

Nasipleri var ise sutumuzden mutlaka alirlaaama yoksa da yapicak bişey yok. Emmek bebeğin insiyatifinde bence dogdugu andan beri yanımda olan emmiyo 10 gün kuvezde kalan emiyo yani yapicak pek bişey yok üzme kendini

Benimde öyleydi perde vardı arada bi bebegim net görüldü diğeri belli belirsizdi bı hafta sonra gittiğimde iksii de görüldü kalp atışı duyuldu o sonra görülen hep geriden geldi 1 hafta şimdi bı aylık olmak üzereyiz :) sağlıklısinj hayırlısını nasip etsin rabbim dizede inşallah

Ay inşallah öyledir ve inşallah durabildikleri kadar dururlar yawrular, amin..

Cevap için çok teşekkür ederim. Aminn hepimize inşallah.

Tombuldut Canım nasilsin ne alemdesin?Bebisler nasıl kaç günlük oldular?Biz sormasak uğramıyorsun hiç yaaa.Esin geldi mi?

iyim canım cok sukur sıteye gırıyorum ama topık hamıleler ıcın ya hanı konuların dısında kalıyorum ondan pek ugramadım buraya bebelerde cok iyi tosuncuk oldular nerdeyse 2 ay 11 gunluguz. esım hala gelmedı 6 ay bitti...

Sanırım benim de ikiz :) Doktor bugün iki kese gördü. Biri iyi diğeri net değil dedi. Haftaya kadar gelişebilir de tek gebeliğe düşebilir de dedi

M
Merhaba bende dün ciğer geliştirici iğne yaptırdım. Sabah 9. 00 akşam 21.00 olarak yaptr dedi dr um sabah yaptırdıktan biksç saat sonra kasıklarımda ağrı oldu birde bebekler daha az haraket etmeye başladı dr umu aradm kasık ta ağrı olur. Bebeklerin haraketlerini de 2 gün daha az hissedersin dedi. Ama Nefes ve uyku problemim olmadı. Belki herkeste farklı etki yapıyordur.

Ben de dün 2. Dozu yaptirdim. Mide ve sırt ağrım oldu. Mide yanmamoldu.yanma dün olmadı. Bebek hareketleri de azalıyor evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…