2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Arkadaşlar bı soru sorcaktim sezeryanla doğum yapanlara ben 20 gün önce doğum yaptım sanki vajina girişinde bı genisleme olmuş gibi geldi sizde de varmı öyle bı durum

phuket79 Dta82 kızlar slm iyi misiniz?çantalar hazır mı:))ben henüz hazırlamadım...hazır ise neler koydunuz??
İyiym çok şükür Sen nasılsın.Çanta daha yapamadım ya daha kapı süsüm gelmedi yanlız lohusa geceliğim falan tamam oğlumun psikolojisi tamam sayılır:)) e yeter kalanıda hallolur diyorum.

İyiym çok şükür Sen nasılsın.Çanta daha yapamadım ya daha kapı süsüm gelmedi yanlız lohusa geceliğim falan tamam oğlumun psikolojisi tamam sayılır:)) e yeter kalanıda hallolur diyorum.
İyiyim bende çok şükür..benimde herşey hazır ama daha bavula girmedi yarın nasipse hazırlayayım diyorum..kapı süsünü kendim yaptım ben nasıl olmuş

Eki Görüntüle 2136235
İyiyim bende çok şükür..benimde herşey hazır ama daha bavula girmedi yarın nasipse hazırlayayım diyorum..kapı süsünü kendim yaptım ben nasıl olmuş
Helal olsun Harika olmuş bende bitane yaptım annem beğenmedi sipariş ettim.çok güzel olmuş isimler süper 4 4 lük kapı süsü

Kizlar masallah hazirliklari tamamlamissiniz. Ben 25.haftadayim daha bir çöp bile almadim cokmu gec kalmisim,nerden baslicagimida bilmiyorum. Elinizde bi alisveris listesi varsa paylasabilirmisiniz, nolur bi fikir verin bana

Kizlar masallah hazirliklari tamamlamissiniz. Ben 25.haftadayim daha bir çöp bile almadim cokmu gec kalmisim,nerden baslicagimida bilmiyorum. Elinizde bi alisveris listesi varsa paylasabilirmisiniz, nolur bi fikir verin bana
Bence başlayın artık ikiz gebelik ne olur ne olmaz anca hazırlanırsınız...valla bende bir liste yok netten bulabilirsiniz eksik kalan birşey olursa yine yardımcı oluruz

phuket79 Dta82 kızlar slm iyi misiniz?çantalar hazır mı:))ben henüz hazırlamadım...hazır ise neler koydunuz??
İyi canım sen nasılsın?
Ben de hazırlamadım :)) kafada plan aşamasındayım hep, daha eksiklerim de var kendime hiçbirşey almadım bebeklerin tamam sayılır ama bebek bakımlarını biberonları daha almadım. Hangi marka alayım karar veremedim daha. sen öncülük yapta neler koyduğunu paylaş bizimle de. İyi oldu sorduğun tecrübelerinizden faydalanalım.

:)))çok şükür bende iyiyim...benim ilk oğlandan çoğu şey olduğu için rutün listelere uymuyorum ben..eksikleri aldım tabi oğlumda kullanıp memnun kaldığım şeyleri tercih ettim...bakım ürünleri mesela şampuan mustela biraz yüksek rakamı ama bir sene gidiyor çok memnun kaldım...bebek yağı ya da krem kullanmıyorum hatta pişik kremi bile zeytinyağı en güzeli...biberonda dr browns emzik de avent yine memnun kalıp tekrar aldıklarımdan...hastaneye bunları da götürürüm...siz almaya başlayın yine değerlendiririz inşallah..

Bende 25. Haftadayim canim. Bu aksam valizimi tamamladim cok sukur. Belki erken ama doktor erken doğumda olabilir hazirlayin kendinizi demisti. Temel ihtiyaclarini al oncelikle cocuklarin. Gerisi sonrada hallolur.

Bu bilgiler çok önemli bu konulara yoğunlaşmalıyım bende. 2 ay var 2 ay var daha vakit var diyordum ama su gibi geçiyor günler. Zaten bu aralar erken Doğum korkusu sardı beni karnım çok sertleşiyor yumuşak olduğu zaman çok az diyebilirim. Şimdi bak motive oldum hazırlık konusunda hızlanırım inşallah

Canım biberon konusunda ben çok memnunum Dr.browns 250 ml lik almıştım çok büyük geldi bugün aynı markanın 120 ml liğini aldım daha ufak oldukları için. Aventte almıştım ama o çok geniş deliği çok akıyor.bu hem daha az akıtıyor.hemde bunun içerisinde bi sistem var plastik gaz yapımınıda engelliyor. Ben plastik olanını kullanıyorum.

Sağol canım bilgi verdiğin için çok teşekkürler, bende senin gibi yapayım o zaman. Yaşadıkça da görücem ama tecrübelerden faydalanmak çok önemli

Merhaba ikiz anne adayları bende ikiz annesi olacağını öğrendim daha 8 haftalık minnoslar 1 tanede 5 yaşında kızım var 1 düşük 1 de ölü doğumum var o yüzden clexan 0 4 başladık sizde kullaniyormusunuz kan sulandırıcı iğne? Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…