2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

hayır Recep Has benim doktorum, 900 lira onun muayenesi
arkadaşın bahsettiği 1400 lira muayenesi olan doktor Atıl Yüksel.
İkisi de muayenehanesi aynı yerde aynı daire. ve ikisi de çapa'nın hocaları.

hayır Recep Has benim doktorum, 900 lira onun muayenesi
arkadaşın bahsettiği 1400 lira muayenesi olan doktor Atıl Yüksel.
İkisi de muayenehanesi aynı yerde aynı daire. ve ikisi de çapa'nın hocaları.
Anladım ikisinide biliyorum doğrudur, benimde arkadaşlarım onlara gidiyordu.

Sanırım çok iyi drlar ki herkes biliyor. Bu gittiğim kontrolde drum erbil beye söleyeceğim izmitte bir periontolog kabul ederse ona giderim etmezse atıl beye. İkiz bebek için doğumu da periontologta yapacaksınız.

Sanırım çok iyi drlar ki herkes biliyor. Bu gittiğim kontrolde drum erbil beye söleyeceğim izmitte bir periontolog kabul ederse ona giderim etmezse atıl beye. İkiz bebek için doğumu da periontologta yapacaksınız.

doğumu illa perinatalog yapacak diye bir şart yok. hatta bildiğim kadarıyla bu ünlü doktorlar doğuma girmiyor.
biz iki doktorun takibindeyiz. recep hoca yapmayacak doğumu. diğer doktorum yapacak.

Merhaba arkadaslar heyet raporu alan oldu mu? Ben normalde ilde bir ozel hastaneye gidiyorum doktorum gel heyet raporunu bir gun yatis yapip vereyim diyor. Ama calistigim yerin milli eğitim müdürlügü yerime gelecek hocayi hemen ayarlamis. Kendi rabdevumu beklemeden almak istiyorum. Ilceden de alınıyor mu? Bilgisi olan yardimci olursa sevinirim

Geçmiş olsun. 7. Haftadan . 14 . Haftaya kadar kanama ve ağrilarim vardı. Bol bol dinlen. Bebeklerdeki fark için dr. Birsey demediyse sorun yoktur . Endişelenme cinsiyetten olabilir farklılık. Benimde biri onde gidiyorduu . Öğrendim ki erkek bebekler genelde erken kızlar normal. Benimde biri kız. Biri erkek. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba arkadaşlar ben taburcu oldum evdeyim şükür bebekler 2 gün kuvezde kaldılar evdeyim 35 + 6 doğdular evdeyim 2 görünce annem ve ben varım kaynanalar hergün bizde ben anestezi den çok başım ağrıdı şimdi daha iyiyim bebekle LR dersen valla zor beslenme sıkıntı oluyor Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin bebeklere sağlık hamileler e sağlıklı doğumlardan dileeim

Arkadaşım hayırlı olsun. Rabbim kuzularına hayırlı,sağlıklı,mutlu uzun ana babalı bir ömür nasip etsin inşallah

Merhaba size bişey sorsam
Proluton iğneyi neden halen kullanıyorsunuz doktormu istiyor

bende doğuma kadar kulanacam pruluton depot iğneyi kasılmaları azaltıyor rahim içindeki kanamayı yok ediyor rahmin açılmasını önlüyor ben her hafta yaptırıyorum birde b12 eksikliği cıktı bende onun içinde her hafta dodex iğne yaptırıyorum

Canım siz hangi yerde yaptirdiniz?bana da söyler misin.bize 2200 dediler.

canım ankarada genoks genetik tanı merkezi adres Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi No: 64/B 06690 Çankaya / ANKARA tel 0 312 229 78 59 ara benim doktorum bana 1500 tl dedi oradakiler banada 2200 tl dedi bizde ama doktorumuz bize 1500 tl dedi dedik peki ozaman 1500 tl olsun dediler pazarlık yap kesinlikle tutturabildikleri fiyatı vermeye çalışıyorlar pazarlığı telefonda yap kimle anlaştıysanız onun söylersin gidince orda alıyorlar kanı hemen ama 15 günde geliyor test

Çok teşekkür ederim canim.yarın arayım.

Evet Bahadır aşağıdaydı şimdi yürütmüyor beni ah bu oğlanlar sabırsız hep
Yaramaz olcam sinyalleri şimdiden yani, benim oğlan da bir vuruyor feleğim şaşıyor valla. Sağlıklıca ve vaktinde doğsunlar inşallah, iyi yatışlar sonra yatamıycaz zaten.

Canım maşallah yavrulara, senin kadro sağlammış epey :)) sütün bol olsun sağlıkla büyüsünler inşallah. Allah kolaylık versin..

Avrenim canım gelmiş geçmiş olsun, Allah bebişine şifa sana güç kuvvet hepinize sağlık versin. İyi haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım benimkiler tutmuyor sağıp veriyorum. Inşallah benimkilerde tutarda rahatlarım süt sağmak çok zamanımı alıyor.

Hayırlı olsun bebislerine de sana da sağlık dilerim canım inşallah emzirme sürecin rahat geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…