- 6 Haziran 2015
- 1.889
- 2.385
- 83
- 42
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.441
Biri tenezzül etmiyor emmeye,25 gün yoğun bakımda yattı oğluşum,biberona alıştı maalesefSen niye sagiyosun canım?Almıyorlar mi memeyi?
@tombuldut vallahi bravo sana ben her dışarı çıkışımızda bu son diyorum çünkü ortalık yıkılıyor çığlıklarımızdan hele de acıkırsak
PembeHelvam üç buçuk ay dile kolay inan,yatılı bakıcı bizim çözümümüz oldu,şükür rahat ediyorum birkaç gecedir,süt sağmak benim de belam,süt makinam sevgilim gibi saat başı birlikteyiz :)))
PembeHelvam valla canim biz ıyiyiz. 3 bebekle bence keyifli. Hos gecen hafta kizim hasta oldu.10 gun yoktu. Anca 3u bi araya geldim erken gelen sipalrdqn biri bayagi uzun kaldi kuvezde. Yorucu ama cok guzelmis ikiz annesi olmak.
Çocuğu besleyen rahimdeki damarlardan biri kopmuş olabilir cok kanama olursa çocuklara yer kalmaz dedi cok korktuk yatıyorum şimdilikCanım ben 7 haftaliktan. 14 haftalıga kadar devamlı kanama ve ağrılıydim 1 haftadır geçdi. Hergün igne progestal fitil ve devamlı yattim. Benim miyomum var o yüzden. Riskliyim . Dr ne dedi sana neden olmuş
Dr bebekleri besleyen büyüklü küçüklü damarlar var bunlardan biri kopmuş olabilir rahimde hematom var kan pıhtısı vucut ya absorbe edecek yada dışarı atacak aksi taktirde bebeklere yer kalmaz dedi ve düşük yaparsın dedi hastaneye yatırdı gün boyu antibuyotikli serum ve normal serum taktılar iğne ve 3 tane progeston icirdiler hastenede yattigim gece boyu kanamam az az oldu ama sabaha karşı kesildi dr progeston yazip taburcu ettiBende de oldu aşırı değil ama sebebini söylediler mi? Benim bebeğin birinin eşi aşağıdaymış ondan oldu dediler yukarı da çıkabiliyormuş doğuma kadar ama çıkmazsa hep dinlenme halindeyim. Böyle 5 er dk lık yürüyüşler yapabiliyorum onu da artık zor yapacağım galiba 30 dan sonra tamamen yatacağım galiba. Aman kuzular sağlıklı olsunlar da benimkiler iyiler çok şükür inşallah seninkiler de iyi olurlar iyi düşün sakin ol stres yapma ve bol dua et dr unun dediklerinden çıkma. Allah yardımcın olsun.
PembeHelvam Amin amin canım benim,Allah herkesin yavrusunu bağışlasın,kimseye acısını yasatmasin inşallah,peki mamalar kaç kg ye kadar prematüre olarak veriliyor?Yani ne zamana kadar prematüre alacağız?
Ne güzel açıklamışsin ağzına sağlık canım.Sanki sütüm yetmeyecek hissi var bende,kafamda biseyler olusturuyorum seçenek olsun benim için.Simdi sürekli sagiyorum ama hani yarinin ne getireceği belli olmaz,İki ay kadar sadece anne sütü alsalar keşke.Pre yi istedigin kadar verebilirsin gün icersinde..
anne sütüne en yakin oldugu icin cok doyurucu degil ve sivik bi mama.. tok tutmuyo yani fazla.. kimi 6 haftaya kadar kimide 1 yasa kadar onu kullaniyo cünkü istedigi sIklikta verebildigi icin.. uzmanlarin dedigi bu.. sen kendi cocuklarina göre degerlendir canin.. baktin ki uyaniyorlar cok sIkca..6 haftadan sonra 1 numaraya gecebilirsin mamada.. 1 ile pre nin arasindaki fark.. 1 numarada cok daha kalori ve misir nisastasi var.. tok tutMak icin..
Ne güzel açıklamışsin ağzına sağlık canım.Sanki sütüm yetmeyecek hissi var bende,kafamda biseyler olusturuyorum seçenek olsun benim için.Simdi sürekli sagiyorum ama hani yarinin ne getireceği belli olmaz,İki ay kadar sadece anne sütü alsalar keşke.
Çok geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı olmaz bol bol dinlenDr bebekleri besleyen büyüklü küçüklü damarlar var bunlardan biri kopmuş olabilir rahimde hematom var kan pıhtısı vucut ya absorbe edecek yada dışarı atacak aksi taktirde bebeklere yer kalmaz dedi ve düşük yaparsın dedi hastaneye yatırdı gün boyu antibuyotikli serum ve normal serum taktılar iğne ve 3 tane progeston icirdiler hastenede yattigim gece boyu kanamam az az oldu ama sabaha karşı kesildi dr progeston yazip taburcu etti
Sagol canim Allah razi olsunÇok geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı olmaz bol bol dinlen
Çok sağ ol canım yaaaa,ben seni rahatsiz edebilir miyim takıldığım noktalarda?Öyle hiiic düsünme canim.. daimi yetecegine kanat getir.. beyinde bitiyo bi cok sey.. tabi sartlarda önemli.. düzenli yemek icmek ve en önemlisi uyku .. ve senin kendini iyi hissetmen yetersiz degilde.. herseyi basarabileceksin Allahin izniyle buna inan.. Allah dagina göre kar yagdiriyo.. sen bi annesin ve evlatlarin icin eeeeen mükkemelini yapicaksin... bundan süphem yok.. buna sende inan.. ve sIkca sag/emzir... buda cok süt attirir .. ne kadar cok gögüsler bosalirsa o kadar cok beyine sinyal gider cok daha fazla süt lazim hadi üretelim
Diye :)
Kızlar. Çarşamba acil girdim doğuma 16.10 tansiyon olunca gözlerimde puslu görme . Doğumdan sonra nabız 150 civarlarında nabız 19 olunca ilaç başlandı 2 gün süt vermem yasaktı su içmem yasak. Dün akşama doğru tansiyonum düştü ama.gözler için doktor olmadığı için sanırım pazartesiye kadar burdayım.bebişler erkek 3.200 doğdu kızda 1840 doğdu. Benimkiler ölçümle pek uyumlu çıkmadı.özellikle kız 2500 bekliyorduk. Sağlıklılar şükür ama kız yarım gün kuvezde kaldı.kızlar giremiyorum şuan kardeşim geldi refakatçi sıkıntım vardı bildiğiniz lohusa depresyonuna girdim ilk iki gün bugün daha rahatım.zor ama güzel birşey eve geçinci haber veririm yine
Kızlar. Çarşamba acil girdim doğuma 16.10 tansiyon olunca gözlerimde puslu görme . Doğumdan sonra nabız 150 civarlarında nabız 19 olunca ilaç başlandı 2 gün süt vermem yasaktı su içmem yasak. Dün akşama doğru tansiyonum düştü ama.gözler için doktor olmadığı için sanırım pazartesiye kadar burdayım.bebişler erkek 3.200 doğdu kızda 1840 doğdu. Benimkiler ölçümle pek uyumlu çıkmadı.özellikle kız 2500 bekliyorduk. Sağlıklılar şükür ama kız yarım gün kuvezde kaldı.kızlar giremiyorum şuan kardeşim geldi refakatçi sıkıntım vardı bildiğiniz lohusa depresyonuna girdim ilk iki gün bugün daha rahatım.zor ama güzel birşey eve geçinci haber veririm yine
Zor günler hayırlısıyla geçer herşey en kısa zamanda normale döner umarım. Kilolar ilginç benim oğlanda hep kızdan önde gidiyor maşallah ikisine de, hepinize maşallah güzel günlerde büyüsünler inşallahKızlar. Çarşamba acil girdim doğuma 16.10 tansiyon olunca gözlerimde puslu görme . Doğumdan sonra nabız 150 civarlarında nabız 19 olunca ilaç başlandı 2 gün süt vermem yasaktı su içmem yasak. Dün akşama doğru tansiyonum düştü ama.gözler için doktor olmadığı için sanırım pazartesiye kadar burdayım.bebişler erkek 3.200 doğdu kızda 1840 doğdu. Benimkiler ölçümle pek uyumlu çıkmadı.özellikle kız 2500 bekliyorduk. Sağlıklılar şükür ama kız yarım gün kuvezde kaldı.kızlar giremiyorum şuan kardeşim geldi refakatçi sıkıntım vardı bildiğiniz lohusa depresyonuna girdim ilk iki gün bugün daha rahatım.zor ama güzel birşey eve geçinci haber veririm yine
Aklımda lansinoh krem almıştım son kullanma tarihi geçmiş kullanmak kısmet olmadi.Alırım büyük ihtimal ama ihtiyaç duymadan kullanmam galiba inşallah gerek duymam da.canm gogus ucu catlak kremine basladinmi herhangi biseyler yapiyormusun bana bir arkadas tavsiye etti sadece ucuna suruyorum masaj yapmiyorum sut icin uyarmanin dogumu tetikledigini duymustum
Merhaba! Önerilerin için çok sağol ama benimki kabızlıktan değil sanırım gebelikten zira ben düzenli wc çıkıyorum..ben şimdilik sarı kantaron yağı ile rahatladım sıkıntısı olan arkadaşlara öneririm..tşk ederimmmCanım merhaba ,doktor bana duphalac verdi 10 cc sabah akşam. Bide kivi wc ye çıkartıyor üstüne ılık su sabah aç karnına. Bilgine
Dr bebekleri besleyen büyüklü küçüklü damarlar var bunlardan biri kopmuş olabilir rahimde hematom var kan pıhtısı vucut ya absorbe edecek yada dışarı atacak aksi taktirde bebeklere yer kalmaz dedi ve düşük yaparsın dedi hastaneye yatırdı gün boyu antibuyotikli serum ve normal serum taktılar iğne ve 3 tane progeston icirdiler hastenede yattigim gece boyu kanamam az az oldu ama sabaha karşı kesildi dr progeston yazip taburcu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?