- 9 Ocak 2018
- 44
- 38
- 3
- 30
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.421
PembeHelvam canım mama olarak ne kullanıyorsun ?Bende alacağım dursun evde ne olur ne olmaz.
Amin canım rabbim hepimizin yavrularini bağışlasın inşallah acılarını gostermesin,hipp i çok tavsiye eden oldu sanırım bende onda karar kılıcam canım çok testeşekkür.Canim gözün aydin... son ayriliginiz olsun.. saglikla büyüt yavrularini.. rabbim acilarini göstermesin..
ben hippin combiotik pre olani kullaniyorum canim.. aptamil cok gaz yapiyor.. aklinda bulunsun...
Bende de oldu aşırı değil ama sebebini söylediler mi? Benim bebeğin birinin eşi aşağıdaymış ondan oldu dediler yukarı da çıkabiliyormuş doğuma kadar ama çıkmazsa hep dinlenme halindeyim. Böyle 5 er dk lık yürüyüşler yapabiliyorum onu da artık zor yapacağım galiba 30 dan sonra tamamen yatacağım galiba. Aman kuzular sağlıklı olsunlar da benimkiler iyiler çok şükür inşallah seninkiler de iyi olurlar iyi düşün sakin ol stres yapma ve bol dua et dr unun dediklerinden çıkma. Allah yardımcın olsun.Merhaba arkadaşlar 13 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim dün aşırı şekilde bi kanamam oldu hemen doktora gittik ve hastaneye yatirildim igne antibiyotik progesteron verdi doktor ve tuvalet harici ayağa kalkmamam gerektiğini söyledi sormak istediğim benim gibi bi durum yaşayıp sağlıkla çocuklarını kucağına alan var mi tavsiyelerinize ihtiyacim var ilk gebeliğim
Canım ben 7 haftaliktan. 14 haftalıga kadar devamlı kanama ve ağrılıydim 1 haftadır geçdi. Hergün igne progestal fitil ve devamlı yattim. Benim miyomum var o yüzden. Riskliyim . Dr ne dedi sana neden olmuşMerhaba arkadaşlar 13 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim dün aşırı şekilde bi kanamam oldu hemen doktora gittik ve hastaneye yatirildim igne antibiyotik progesteron verdi doktor ve tuvalet harici ayağa kalkmamam gerektiğini söyledi sormak istediğim benim gibi bi durum yaşayıp sağlıkla çocuklarını kucağına alan var mi tavsiyelerinize ihtiyacim var ilk gebeliğim
35+6 da olacak kismetse doğum bakalım bir sürpriz olmazsa.Seninle ayniydik değil mi ☺dogum zamani kac oluyor canm 35i dolduruyor degilmi bana doktorum 35 i doldurdugunda cok guzel olur diyor
amin inşallah ☺ yine de işte hastaneden eli boş dönme kaygısı taşıyor insan30+3te doğdu oğullarım sıkıntılı zamanlarımız oldu şimdi iyiyiz şükür,haftaya takılmayın gelişimleri iyiyse dert etmeyin Allah’ım hepinizin yardımcısı olsun
Ohh maşallahh ne güzel inşallah bizde öyle oluruz tek başınasın değil mi?eşim diyor yalnız zor çıkarsın:))
Bende 1+2 olunca bil hayli giremez oldummm.. ama yinede cok düsündüm sizleri.. cokta merak ediyorum sizlerin günleri nasil geciyoe diye :) aslinda bi doguran topigi acsak fena olmaz yani.. :) tecrübelerimizi paylasiriz.. hadi tombisim ac konu yu :)
Vay tombisim beeee.. helal olsun sana yürü be kim tutar :)
MasaAllah masaAllah.. benim 3 bebeyi hazirlamam 2 saatimi aliyo diyebilirim...
Bende oglum da, 30.haftada gitmistim rahattim bunda kestiremiorum iste emin olamadim canim Rahim Agzi her muayene de bakio iyi cikio tabi ozamana nolur blmiorumArabayla yorucu olur arkada yatarak gitmen lazım 8 saat sürüyo nerden baksan bide devamlı çişi geliyo insanın dur kalk olur uçak daha mantıklı gibi ama dr un rahim uzunluğuna falan iyice bakıp onaylasın herkesin farklı ben çok ağırlaştım oğlumda 30 haftada Antalya’ya gitmiştim ohhh ne güzeldi ama bu değişik
aramizda bi kaç gün var canm evet banada 15 16 si dedi 16 sinda 36+0 oluyor35+6 da olacak kismetse doğum bakalım bir sürpriz olmazsa.Seninle ayniydik değil mi ☺
Ama bana doktorum kuvezde kalırlar diyor onlem amaçlı kilosu cok onemli degil dedi ben kilo almalari icin cok cabaliyordum da ne bileyim eve beraberce dönelim diye üzüldüm azcik ama onlar iyi olcaksa sorun yokaramizda bi kaç gün var canm evet banada 15 16 si dedi 16 sinda 36+0 oluyor
canm gogus ucu catlak kremine basladinmi herhangi biseyler yapiyormusun bana bir arkadas tavsiye etti sadece ucuna suruyorum masaj yapmiyorum sut icin uyarmanin dogumu tetikledigini duymustum35+6 da olacak kismetse doğum bakalım bir sürpriz olmazsa.Seninle ayniydik değil mi ☺
Canım merhaba ,doktor bana duphalac verdi 10 cc sabah akşam. Bide kivi wc ye çıkartıyor üstüne ılık su sabah aç karnına. BilgineKızlar hemoroid şikayeti olan ya da konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim...
Kizlar fikri olan neolur cevap yazsin.23 haftalik ikiz erkek bebeklerime hamileyim.üç hafta once ayrintili ultrasonum yapildi hersey yolundaymis.ama benim birsüredir geceleri karnim istemsizce cok sertlesiyor,uyku uyaniklik arasinda kaskatı oldugunu hissediyorum.sabah uyandigimda cok sayida mekik cekmisim gibi karın kaslarim agriyor.rutin kontrolum on gün sonra. Budurumu yasayan varmi,kontrol günümü bekleyeyimmi yoksa hemen doktora gitmelimiyim karar veremedim
Sen niye sagiyosun canım?Almıyorlar mi memeyi?Tombuldut vallahi bravo sana ben her dışarı çıkışımızda bu son diyorum çünkü ortalık yıkılıyor çığlıklarımızdan hele de acıkırsak
PembeHelvam üç buçuk ay dile kolay inan,yatılı bakıcı bizim çözümümüz oldu,şükür rahat ediyorum birkaç gecedir,süt sağmak benim de belam,süt makinam sevgilim gibi saat başı birlikteyiz :)))
Tombuldut vallahi bravo sana ben her dışarı çıkışımızda bu son diyorum çünkü ortalık yıkılıyor çığlıklarımızdan hele de acıkırsak
PembeHelvam üç buçuk ay dile kolay inan,yatılı bakıcı bizim çözümümüz oldu,şükür rahat ediyorum birkaç gecedir,süt sağmak benim de belam,süt makinam sevgilim gibi saat başı birlikteyiz :)))
30+3te Doğum yaptım,ihmal etmeyin derimKizlar fikri olan neolur cevap yazsin.23 haftalik ikiz erkek bebeklerime hamileyim.üç hafta once ayrintili ultrasonum yapildi hersey yolundaymis.ama benim birsüredir geceleri karnim istemsizce cok sertlesiyor,uyku uyaniklik arasinda kaskatı oldugunu hissediyorum.sabah uyandigimda cok sayida mekik cekmisim gibi karın kaslarim agriyor.rutin kontrolum on gün sonra. Budurumu yasayan varmi,kontrol günümü bekleyeyimmi yoksa hemen doktora gitmelimiyim karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?