2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Oğlanlar hep ilerde oluyo kemik yapıları falan ,magnezyumu ben başından beri günde 2 içiyorum osteocare diye hiç kramp bile yaşamadım çinko d vit destekli ,yazmadan edemedim bende senin gibi ilk çocukta hep kız istedim ama deli gibi İnan oğlum doğdu aşkım oldu benim ikizler gelince ona olan ilgim azalacak diye hergün ağlıyorum duygusallaştım öyle bi seviyosun ki kızı erkeği aşmış oluyosun

Aynen neticede ameliyat ve ben çok korkuyorum inşallah herşey güzel ilerler sağlıkla alırız kucağımıza

Öyle olacağına eminim canım sadece ilk şok zor geliyor çabuk toparlanıyorum ozaman bende kullanayım magnezyumu diğer doktor 2 günde bir dedi diye tereddüt ettim

canım çok yara olmadı ama acimaya başlayınca Lansinoh krem sürdüm bide emzirme bitince biraz sütümü sürüyorum yok canım yalnız kalınca daha iyi oluyo emin ol sadece ikisi aynı anda aglayinca sakin kalmaya çalışman lazım yoksa senin gerginliğini hissediyor bebisler ikisini aynı anda emzir uyutmaya çalış korkma banada herkes 4 kişiyle anca bakılır ikiz bebek dediler hiçde öyle değil bazen ikisini bir kucağıma alıp evde dolaşıyoruz eşime bile çok seslenmem bak diye için rahat olsun ikiz bakmak çok zor ama keyifli bence onlara her baktığımda allaha şükür ediyorum sahip olmak isteyen o kadar insan varken bize nasip oldu ev is güç bi şekilde yapılıyor yani onlar uyuyunca ki gündüz 15 20 dk lik kısa uykulari var o arada yemek yapmaya çalışıyorum yemek varsa ütüleri yapıyorum yavaş yavaş yoluna giriyor ama daha tam düzen oturmadi uykuyu seven bebeklerin varsa hele hiç korkma onlar uyurken islerini halledersin

yas da onemlıdır ama ben 23 yasındayım ıkı hamılelıkte de cok zorlandım yuruyemıyorum bıle catı kemıklerımın ağrısından bakıyorum bazılarına oh ne keyıflı bana ezıyet resmen

Amin inşallah ^^ şimdi daha iyiyim ilk şoku atlatmak zor oluyor bende sağlıkla doğarlar inşallah elbette çok severiz biz onları Allah aratmadı şükür
bır oğlum var. ıkızlerde erkek bızde ılk baslar cok uzulduk sonra tek sağlıklı olsunlarda kızımda olmasın dedım :)) bızde uc kız kardesız benımde uc oğlum olacak ınsallah

Aminnn inşallahhh

yas da onemlıdır ama ben 23 yasındayım ıkı hamılelıkte de cok zorlandım yuruyemıyorum bıle catı kemıklerımın ağrısından bakıyorum bazılarına oh ne keyıflı bana ezıyet resmen
Çatı olayı evet vücut yapısına bağlı kimini çok sarsıyor herkes birşeyden muzdarip işte allah beterinden korusun çok şükür

Çok teşekkür ederim allah razı olsun 1 kusur diye olctu ikisinide aceba benim bebekler küçük ölçümler bebek küçük diyemi doktora fazla geldi

Bebeklerimin arasında 200 gr fark 100 gr a düşmüş ikisi artık bi bebek yapıyo dedi 2-3 hafta daha doğurmasın dedi Allah korusun 32. Hafta iğne vuruşacak ciğer geliştirici 2 hafta idare ediyormuş arkadaşlar

Ne güzel yazmışsın Allah razı olsun senden.Cesaretim kırılmıştı resmen.İnan bugün dokuzuncu günümüz ve ben şimdiden düzenimi her şeyimi özledim.

Bebeklerimin arasında 200 gr fark 100 gr a düşmüş ikisi artık bi bebek yapıyo dedi 2-3 hafta daha doğurmasın dedi Allah korusun 32. Hafta iğne vuruşacak ciğer geliştirici 2 hafta idare ediyormuş arkadaşlar
Cok sevindim farkin azalmasina :) insallah bizimkide azalir

Arkadaşlar selamlar herkese siz ne zaman ağırlaştınız ben 20. Haftadayım az avm de yürüdüm öldüm ağrı girdi bi daha da çıkamayacağım sanırım.

Arkadaşlar selamlar herkese siz ne zaman ağırlaştınız ben 20. Haftadayım az avm de yürüdüm öldüm ağrı girdi bi daha da çıkamayacağım sanırım.
Bende 20. haftanın içindeyim gündüz sıkıntım olmuyor ama gece çok ağırlaşıyorum dönmek biraz zor oluyor ama gün içinde baya koşturuyorum

Çok teşekkür ederim allah razı olsun 1 kusur diye olctu ikisinide aceba benim bebekler küçük ölçümler bebek küçük diyemi doktora fazla geldi
Biri 11+6 biri 11+5 idi ben ölçtürdüğümde. 1.5mm ve 1.4mm ense kalınlıkları, boylarıda 55 ile 52 idi gayet normal demişti Dr, inşallah yoktur bişey sen içini rahatlatmak için vaktin varken bir perinatoloğa git derim ben en iyisini onlar bilir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…