- 12 Aralık 2009
- 565
- 602
- 103
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.361
Oğlanlar hep ilerde oluyo kemik yapıları falan ,magnezyumu ben başından beri günde 2 içiyorum osteocare diye hiç kramp bile yaşamadım çinko d vit destekli ,yazmadan edemedim bende senin gibi ilk çocukta hep kız istedim ama deli gibi İnan oğlum doğdu aşkım oldu benim ikizler gelince ona olan ilgim azalacak diye hergün ağlıyorum duygusallaştım öyle bi seviyosun ki kızı erkeği aşmış oluyosunBu arada bebekler tamamen 1 hafta ilerideler tüm ölçümleri ve kiloları ileride gidiyor yeni bulduğum doktor temmuz sonu gibi alırız Ağustosa kalmaz dedi sonu 37 haftalara denk geliyor bunu duymak bile rahatlattı biraz ama tabi bebişler okadar bekler inşallah. Diğer doktor magnezyumu 2 günde bir kullan demişti bu defaki hergün kullan dedi aranızda hergün magnezyum kullanan varmı
Aynen neticede ameliyat ve ben çok korkuyorum inşallah herşey güzel ilerler sağlıkla alırız kucağımızaMaşallah kuzularına, magnezyum hergün kullandım canım, kasılmaları engelliyor. Doğum konusu da aynen yaklaştıkça beni de alıyor bir telaş korku sorma gitsin. Herşeyi hatim ettim daha bir Doğum video açmadım görmeyim diye:// hepimize kolay doğumlar nasip olsun inşallah..
Öyle olacağına eminim canım sadece ilk şok zor geliyor çabuk toparlanıyorum ozaman bende kullanayım magnezyumu diğer doktor 2 günde bir dedi diye tereddüt ettimOğlanlar hep ilerde oluyo kemik yapıları falan ,magnezyumu ben başından beri günde 2 içiyorum osteocare diye hiç kramp bile yaşamadım çinko d vit destekli ,yazmadan edemedim bende senin gibi ilk çocukta hep kız istedim ama deli gibi İnan oğlum doğdu aşkım oldu benim ikizler gelince ona olan ilgim azalacak diye hergün ağlıyorum duygusallaştım öyle bi seviyosun ki kızı erkeği aşmış oluyosun
canım çok yara olmadı ama acimaya başlayınca Lansinoh krem sürdüm bide emzirme bitince biraz sütümü sürüyorum yok canım yalnız kalınca daha iyi oluyo emin ol sadece ikisi aynı anda aglayinca sakin kalmaya çalışman lazım yoksa senin gerginliğini hissediyor bebisler ikisini aynı anda emzir uyutmaya çalış korkma banada herkes 4 kişiyle anca bakılır ikiz bebek dediler hiçde öyle değil bazen ikisini bir kucağıma alıp evde dolaşıyoruz eşime bile çok seslenmem bak diye için rahat olsun ikiz bakmak çok zor ama keyifli bence onlara her baktığımda allaha şükür ediyorum sahip olmak isteyen o kadar insan varken bize nasip oldu ev is güç bi şekilde yapılıyor yani onlar uyuyunca ki gündüz 15 20 dk lik kısa uykulari var o arada yemek yapmaya çalışıyorum yemek varsa ütüleri yapıyorum yavaş yavaş yoluna giriyor ama daha tam düzen oturmadi uykuyu seven bebeklerin varsa hele hiç korkma onlar uyurken islerini halledersincennet35 Canım ya bir şey soracagim,benim göğüs uclarim aşırı yara,oldu mu sende de böyle bir şey,nasıl bahsettin?Bir de kırkım çıkana kadar yanımda olacaklar,yalnız kalınca cidden her şey imkansız mı hayat çok mu zor ?Söylenenlerden etkilenmemek gerçekten imkansız.
ILK HAMIlelıgımde doğumdan sonra olmuştu. bunda 1 ayı geckındır bu sorunla uğraşıyorum. afedersınız kabızlık durumum fılan da yok bazen oturamıyorumKızlar hemoroid şikayeti olan ya da konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim...
yas da onemlıdır ama ben 23 yasındayım ıkı hamılelıkte de cok zorlandım yuruyemıyorum bıle catı kemıklerımın ağrısındanTabi illaki yaşla alakalı zorluklarımız var 20 ler gibi değiliz o zamanlar esamesi okunmazdı:))yine de çok şükür beterin beteri var benimde şekerim yüksek çıktı diyete başladım bir hafta 10 gün takip edilecek duruma göre bakacağız bak bunlar hep yaştan:))senin ilk gebelik mi?
bır oğlum var. ıkızlerde erkek bızde ılk baslar cok uzulduk sonra tek sağlıklı olsunlarda kızımda olmasın dedım :)) bızde uc kız kardesız benımde uc oğlum olacak ınsallahAmin inşallah ^^ şimdi daha iyiyim ilk şoku atlatmak zor oluyor bende sağlıkla doğarlar inşallah elbette çok severiz biz onları Allah aratmadı şükür
Aminnn inşallahhhYaa ah o dondurma:)) bence dikkat edeceğin için sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle. E işte sırtın yere gelmez hanımağa olursun 3 erkekle. Ohh 3 gelin sıraya dursun inşallah anne anne diye gözünün içine baksınlar :) amiiinnn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı.
Çatı olayı evet vücut yapısına bağlı kimini çok sarsıyor herkes birşeyden muzdarip işte allah beterinden korusun çok şüküryas da onemlıdır ama ben 23 yasındayım ıkı hamılelıkte de cok zorlandım yuruyemıyorum bıle catı kemıklerımın ağrısındanbakıyorum bazılarına oh ne keyıflı bana ezıyet resmen
Çok teşekkür ederim allah razı olsun 1 kusur diye olctu ikisinide aceba benim bebekler küçük ölçümler bebek küçük diyemi doktora fazla geldiCanım 3'ün üzerindeyse sıkıntı diye biliyorum iyi bir perinatologta ölçüm çok önemli sapma payı herzaman var, bence tekrar yaptır zamanın var ve soru sor ama perinatologta. Risk yoktur umarım 3'ten fazlaysa kesin yada 3'ten azsa kesin değil tamam demek mümkün değil diyorlar ama risk varsa ona göre takip ediyorlar için rahatlasın, yoktur bişey inşallah
Ne güzel yazmışsın Allah razı olsun senden.Cesaretim kırılmıştı resmen.İnan bugün dokuzuncu günümüz ve ben şimdiden düzenimi her şeyimi özledim.canım çok yara olmadı ama acimaya başlayınca Lansinoh krem sürdüm bide emzirme bitince biraz sütümü sürüyorum yok canım yalnız kalınca daha iyi oluyo emin ol sadece ikisi aynı anda aglayinca sakin kalmaya çalışman lazım yoksa senin gerginliğini hissediyor bebisler ikisini aynı anda emzir uyutmaya çalış korkma banada herkes 4 kişiyle anca bakılır ikiz bebek dediler hiçde öyle değil bazen ikisini bir kucağıma alıp evde dolaşıyoruz eşime bile çok seslenmem bak diye için rahat olsun ikiz bakmak çok zor ama keyifli bence onlara her baktığımda allaha şükür ediyorum sahip olmak isteyen o kadar insan varken bize nasip oldu ev is güç bi şekilde yapılıyor yani onlar uyuyunca ki gündüz 15 20 dk lik kısa uykulari var o arada yemek yapmaya çalışıyorum yemek varsa ütüleri yapıyorum yavaş yavaş yoluna giriyor ama daha tam düzen oturmadi uykuyu seven bebeklerin varsa hele hiç korkma onlar uyurken islerini halledersin
Aynen sağlıklı olsunlar yeter Allah ne yazdıysa o olur :)bır oğlum var. ıkızlerde erkek bızde ılk baslar cok uzulduk sonra tek sağlıklı olsunlarda kızımda olmasın dedım :)) bızde uc kız kardesız benımde uc oğlum olacak ınsallah
Cok sevindim farkin azalmasina :) insallah bizimkide azalirBebeklerimin arasında 200 gr fark 100 gr a düşmüş ikisi artık bi bebek yapıyo dedi 2-3 hafta daha doğurmasın dedi Allah korusun 32. Hafta iğne vuruşacak ciğer geliştirici 2 hafta idare ediyormuş arkadaşlar
Bende 20. haftanın içindeyim gündüz sıkıntım olmuyor ama gece çok ağırlaşıyorum dönmek biraz zor oluyor ama gün içinde baya koşturuyorumArkadaşlar selamlar herkese siz ne zaman ağırlaştınız ben 20. Haftadayım az avm de yürüdüm öldüm ağrı girdi bi daha da çıkamayacağım sanırım.
Biri 11+6 biri 11+5 idi ben ölçtürdüğümde. 1.5mm ve 1.4mm ense kalınlıkları, boylarıda 55 ile 52 idi gayet normal demişti Dr, inşallah yoktur bişey sen içini rahatlatmak için vaktin varken bir perinatoloğa git derim ben en iyisini onlar bilir canım.Çok teşekkür ederim allah razı olsun 1 kusur diye olctu ikisinide aceba benim bebekler küçük ölçümler bebek küçük diyemi doktora fazla geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?