- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.221
Geçmiş olsun sıkma canını.Doktora bugün ben de kuvozde kalacaklar diye bir hafta daha ertelemek istiyorum dedigimde " kuvözde solunum için kalirlarsa biraz sıkıntı ama bebek ısısını ayarlayamazsa, beslenme saglayamazsa korkma tedbir amaçlı alırlar kuvöze" dedi.Arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim. Zayıf olan ufaklık kuveze girdi sarılık yüksek çıktı bı de kan şekeri dustu beslenemeyince sutum gelmedi henuz
Canım o haftalarda benimkide biri almamıştı sonra 2 hafta aldı.hiç billi olmuyor canım bu haftada yanlış ölçüm değilse fazla almış gözüküyor.Bizim de bugün kontrolümüz vardı.Biraz keyfim kaçtı doğrusu.Bir hafta boyunca gr almamislar2100 de kalmışlar.Ben güya kiloları artar diye nisan 15 falani bekleyelim diyordum ama dr dediği gibi boş yere durmanin faydası yok.Benim için de onlar için de riskli olacak.Zaten koltuk degnegi ile yürüyorum ayak bilegimdeki ödemden dolayı zorlanıyorum oturup kalkarken
Yarın 34 oluyoruz 35+5 te alicak bakalımAllah herkesin yardimcisi olsun.
inşallah arkadaşım bir 250/300 gr daha olsa en azından sapmayla 2000 dogarlar.Dr 300 gr az ya da fazla olabilir sapma değeri demiştiCanım o haftalarda benimkide biri almamıştı sonra 2 hafta aldı.hiç billi olmuyor canım bu haftada yanlış ölçüm değilse fazla almış gözüküyor.
Geçmiş olsun inşallah tez zaman da gelir sütun bebekleri beslersin Rabbim şifa versinArkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim. Zayıf olan ufaklık kuveze girdi sarılık yüksek çıktı bı de kan şekeri dustu beslenemeyince sutum gelmedi henuz
Allah nasip ederse nisanur ve umut keremPeki isimlere karar verdinizmi güzel anneler bizim bi kız bi erkek az kaldı ama daha karar veremedik elif Asya ve Ömer Asaf ikilisisi olabilir Asaf bu ara çok biliyorum yada elif duru ve Ömer deniz yada ömer doruk olabilir kaldım kararsız sizinkiler belli mi acaba ne zor Muş isim seçmek
Çok güzeller mis isimleriAllah nasip ederse nisanur ve umut kerem
Arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim. Zayıf olan ufaklık kuveze girdi sarılık yüksek çıktı bı de kan şekeri dustu beslenemeyince sutum gelmedi henuz
Canım ben iri yapılı uzun boyluyum ona rağmen belli olmuyor bu hafta belimde batmalar uyuşmalar hiç ayakta duramıyorum. Bel fıtığı gibi bacağım uyuşuyor iki adım yürüsem oturmam gerekiyor ve daha ağırlasacağız nasıl olacak bilemiyorum.Valla seni okudukça kendimi görüyorum çokta hakveriyorum bende hedef 35 koymuştum 36 sonuna şartla kendini dedi dr .iri bi kadın diilim resmen yüzüstü düşecek gibiyim göbekten.Bin şükür tabi ama ağrısı stresi zor
Bende şu yorucu pazar günü kendimi doğurmuş küveze girmemiş sağlıklı bebeklerle hayal ediyorum oğlum olgun karşılamış foşur foşur sütlerim gelmiş hiççç sezeryan ağrısı gram kanaması olmadan geçirmiş bi şekilde düşünüyorum dilerim gerçek olsun hepimizin bende imdat sinyalleri başladıCanım ben iri yapılı uzun boyluyum ona rağmen belli olmuyor bu hafta belimde batmalar uyuşmalar hiç ayakta duramıyorum. Bel fıtığı gibi bacağım uyuşuyor iki adım yürüsem oturmam gerekiyor ve daha ağırlasacağız nasıl olacak bilemiyorum.
bade & aren koycaz magnet ve cikolata yaptrdim surekli fkkir degstitiyorum diye artk son kararımızPeki isimlere karar verdinizmi güzel anneler bizim bi kız bi erkek az kaldı ama daha karar veremedik elif Asya ve Ömer Asaf ikilisisi olabilir Asaf bu ara çok biliyorum yada elif duru ve Ömer deniz yada ömer doruk olabilir kaldım kararsız sizinkiler belli mi acaba ne zor Muş isim seçmek
Bende şu yorucu pazar günü kendimi doğurmuş küveze girmemiş sağlıklı bebeklerle hayal ediyorum oğlum olgun karşılamış foşur foşur sütlerim gelmiş hiççç sezeryan ağrısı gram kanaması olmadan geçirmiş bi şekilde düşünüyorum dilerim gerçek olsun hepimizin bende imdat sinyalleri başladı
Ay inşallah hepimizin duası bunlar zaten hep iyi düşünmek lazım. Asıl dogumdan sonrası önemli şimdilik yaşadıklarımız bir şey değil.Bende şu yorucu pazar günü kendimi doğurmuş küveze girmemiş sağlıklı bebeklerle hayal ediyorum oğlum olgun karşılamış foşur foşur sütlerim gelmiş hiççç sezeryan ağrısı gram kanaması olmadan geçirmiş bi şekilde düşünüyorum dilerim gerçek olsun hepimizin bende imdat sinyalleri başladı
Cihan Ateş (dedemiz yeni vefat etti Cihan ordan) ve Derin Su inşallah ben hiç düşünmedim gibi bişey direk kararladım gitti seninkiler de hepsi gayet güzel bence, Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize..Peki isimlere karar verdinizmi güzel anneler bizim bi kız bi erkek az kaldı ama daha karar veremedik elif Asya ve Ömer Asaf ikilisisi olabilir Asaf bu ara çok biliyorum yada elif duru ve Ömer deniz yada ömer doruk olabilir kaldım kararsız sizinkiler belli mi acaba ne zor Muş isim seçmek
Hepimizin hayali valla, ben de 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum, uykusuzluk, nefes darlığı, bel sırt ağrıları ne ararsan var ama 2 tekmeliyorlar karnımı mıncırıyorum bebek sever gibi :) sağlıklı olsunlar da duam Allah veriyor gayretiniBende şu yorucu pazar günü kendimi doğurmuş küveze girmemiş sağlıklı bebeklerle hayal ediyorum oğlum olgun karşılamış foşur foşur sütlerim gelmiş hiççç sezeryan ağrısı gram kanaması olmadan geçirmiş bi şekilde düşünüyorum dilerim gerçek olsun hepimizin bende imdat sinyalleri başladı
Hadi bakalım gözünaydın oğluna darısı kızın başına inşallahMerhabalar güzel anneler.Ogluma kavuştum bugün,taburcu oldu çok şükür,biberona alışmış kuvozde,memeyi aldıramıyorum boğuşuyoruz resmen:)Bende sagip veriyorum sarılık olmasın diye sık sık,solunumdaki sıkıntı geçince bir de beslenmede 50 CC yi bulunca çıkarıyorlar kuvozden.Canim kızım hala solunum desteğinde ona da haftasonuna çıkar diyorlar tahminen.Nefes almayı unutuyormus yavrum,benim haftamda doğum yapanlar icin görülen bir durummuş.Onuda günden güne artırıyorlar beslenmeyi şuan 10 CC imiş beslenmesi.Verecegim bilgiler böyle kızlar.
Gözün aydın canım insinşal kızına da kavusursun hemencecik. Ah ne zormuş kuvezde öyle kuş gibi nefes alırken görmek benim de oğlumun biri kuvezde kan sekeri düşükMerhabalar güzel anneler.Ogluma kavuştum bugün,taburcu oldu çok şükür,biberona alışmış kuvozde,memeyi aldıramıyorum boğuşuyoruz resmen:)Bende sagip veriyorum sarılık olmasın diye sık sık,solunumdaki sıkıntı geçince bir de beslenmede 50 CC yi bulunca çıkarıyorlar kuvozden.Canim kızım hala solunum desteğinde ona da haftasonuna çıkar diyorlar tahminen.Nefes almayı unutuyormus yavrum,benim haftamda doğum yapanlar icin görülen bir durummuş.Onuda günden güne artırıyorlar beslenmeyi şuan 10 CC imiş beslenmesi.Verecegim bilgiler böyle kızlar.
Ne güzel haberler gözün aydın inşallah kızında biran önce size katılır analı babalı büyür giderlerMerhabalar güzel anneler.Ogluma kavuştum bugün,taburcu oldu çok şükür,biberona alışmış kuvozde,memeyi aldıramıyorum boğuşuyoruz resmen:)Bende sagip veriyorum sarılık olmasın diye sık sık,solunumdaki sıkıntı geçince bir de beslenmede 50 CC yi bulunca çıkarıyorlar kuvozden.Canim kızım hala solunum desteğinde ona da haftasonuna çıkar diyorlar tahminen.Nefes almayı unutuyormus yavrum,benim haftamda doğum yapanlar icin görülen bir durummuş.Onuda günden güne artırıyorlar beslenmeyi şuan 10 CC imiş beslenmesi.Verecegim bilgiler böyle kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?